Н У Х Т

Екзамен онлайн: успішний досвід

29 травня 2020

Екзамен онлайн: успішний досвід

27 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися екзамени з дисципліни «Електронні системи в галузі» (лектор – доцент Олег Кузьмін) для здобувачів груп ХЧ-3-13ск і ХЧ-3-14ск за допомогою сервісу відеоконференцій «Zoom».

Екзамен дозволив виявити належні теоретичні знання та рівень знань здобувачів.

Вітаємо здобувачів із успішним складанням екзамену з дисципліни «Електронні системи в галузі»!

Опублікований: 29-05-2020
Читайте також:
Науковці НУХТ-експерти МОН взяли участь у вебінарі для експертів з експертизи проєктів досліджень і розробок

Науковці університету, що є експертами МОН з експертизи проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, які подаються для участі у конкурсах, що проводить Міністерство освіти і науки, професори Володимир Ковбаса, Володимир Зав’ялов, Олег Кузьмін взяли участь у спеціалізов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ-експерти МОН взяли участь у вебінарі для експертів з експертизи проєктів досліджень і розробок 13 листопада 2023

Про сьогодення НУХТ розповіла старшокласникам школи, яку сама закінчила, завідувач кафедри іноземних мов професійного спрямування

Серед подільських пагорбів на Вінниччині розкинулось велике село Клекотина. Багато тут повите таїною минувшини. Сягають піднебесся куполи костелу, зведеного ще кріпаками графа Потоцького. Захоплює і велична споруда православного храму, в золоті куполів якого щоденно купається вранішнє сонце. У Клекотині народився український письменник, сценарист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сьогодення НУХТ розповіла старшокласникам школи, яку сама закінчила, завідувач кафедри іноземних мов професійного спрямування 26 лютого 2019

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води

Студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води відвідали Міжнародну виставку харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019. Вони поспілкувались із учасниками компаній з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), STS Development (питна вода, Албанія) та багато інших. Також студенти мали можливість відвідати майстер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води 30 жовтня 2019

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії

Минулого навчального року кафедра харчової хімії започаткувала новий освітній захід, який користувався високою зацікавленістю вступників і школярів. Низка хімічних лекторіїв, що містили дослідну частину, розпочалася взимку і дозволила учням підготуватися до олімпіади НУХТ з хімії для школярів та здачі ЗНО. Тому в цьому році, зважаючи на прохання вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії 30 вересня 2019