Н У Х Т

Профорієнтація для учасників семінару фінської фірми «Лейпурін»

12 листопада 2018

Профорієнтація для учасників семінару фінської фірми «Лейпурін»

Тривала і плідна співпраця єднає кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів і фінську фірму «Лейпурін», за сприяння якої вже кілька років на кафедрі діє лабораторія, оснащена новітнім хлібопекарським і кондитерським обладнанням. Ця лабораторія слугує не лише для проведення навчальних занять для студентів різних курсів, але й стала традиційним місцем зустрічі науковців і виробничників галузі. Для обміну досвідом, ознайомленнями з інноваціями у хлібопеченні збираються фахівці не лише Києва, але й багатьох підприємств з усіх регіонів України. На одну з таких зустрічей завітав доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько.

Вітаючи учасників семінару в нашому університеті від імені кафедри і Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, він коротко розповів про ті кроки, які робить наш університет у підтриманні традиційного високого рівня надання освітніх послуг і наближення їх до європейських стандартів освіти. Роздані усім присутнім інформаційні матеріали дали змогу показати все краще, що є на кафедрі.

Наприкінці зустрічі Валерій Махинько розповів про нову спеціалізацію, за якою в цьому році на кафедрі розпочата підготовка магістрів – «Технології органічних харчових продуктів», наголосивши на підвищеній увазі до органічної продукції у світі й можливостях і перспективах України в цій сфері. Відповівши на запитання учасників зустрічі, Валерій Махинько закликав їх до підтримання гарної традиції формування виробничих династій, побажав плідної роботи і багато нової, цікавої та корисної інформації за підсумками цього семінару.

Опублікований: 12-11-2018
Читайте також:
Здобувачі-екологи взяли участь у онлайн-конгресі для майбутніх менеджерів зеленої економіки

22 листопада відбувся Всеукраїнський онлайн-конгрес для майбутніх менеджерів зеленої економіки, який було організовано Асоціацією професіоналів довкілля «ПАЕУ» спільно з Офісом сталих рішень за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки Європейського Союзу. Головною метою заходу, учасниками якого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-екологи взяли участь у онлайн-конгресі для майбутніх менеджерів зеленої економіки 23 листопада 2022

Профорієнтаційний жовтень кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна діяльність є одним зі стратегічних пріоритетів кафедри готельно-ресторанної справи. Щомісяця – нові профорієнтаційні візити до освітніх закладів науково-педагогічних працівників і здобувачів освіти, професійні майстер-класи для майбутніх вступників, активна участь у факультетських та університетських заходах. У жовтні з профорієнт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний жовтень кафедри готельно-ресторанної справи 04 листопада 2024

Практичні поради щодо оприлюднення наукових праць отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування разом із завідувачкою відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки університету Інною Путіліною почали науковий лютий, провівши консультативний семінар щодо особливостей розміщення наукових праць в університетському репозитарії та наукометричній базі Google Scholar. Під час ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради щодо оприлюднення наукових праць отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 06 лютого 2023