Н У Х Т

Профорієнтація для учасників семінару фінської фірми «Лейпурін»

12 листопада 2018

Профорієнтація для учасників семінару фінської фірми «Лейпурін»

Тривала і плідна співпраця єднає кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів і фінську фірму «Лейпурін», за сприяння якої вже кілька років на кафедрі діє лабораторія, оснащена новітнім хлібопекарським і кондитерським обладнанням. Ця лабораторія слугує не лише для проведення навчальних занять для студентів різних курсів, але й стала традиційним місцем зустрічі науковців і виробничників галузі. Для обміну досвідом, ознайомленнями з інноваціями у хлібопеченні збираються фахівці не лише Києва, але й багатьох підприємств з усіх регіонів України. На одну з таких зустрічей завітав доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько.

Вітаючи учасників семінару в нашому університеті від імені кафедри і Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, він коротко розповів про ті кроки, які робить наш університет у підтриманні традиційного високого рівня надання освітніх послуг і наближення їх до європейських стандартів освіти. Роздані усім присутнім інформаційні матеріали дали змогу показати все краще, що є на кафедрі.

Наприкінці зустрічі Валерій Махинько розповів про нову спеціалізацію, за якою в цьому році на кафедрі розпочата підготовка магістрів – «Технології органічних харчових продуктів», наголосивши на підвищеній увазі до органічної продукції у світі й можливостях і перспективах України в цій сфері. Відповівши на запитання учасників зустрічі, Валерій Махинько закликав їх до підтримання гарної традиції формування виробничих династій, побажав плідної роботи і багато нової, цікавої та корисної інформації за підсумками цього семінару.

Опублікований: 12-11-2018
Читайте також:
Світ можливостей ЕРАЗМУС+ для здобувачів освіти НУХТ

29 жовтня 2025 року в нашому університеті відбулися чергові засідання конкурсних комісій у рамках важливого проєкту ЕРАЗМУС+ КА1 (академічна мобільність). Ці засідання стали кульмінацією ретельного відбору серед талановитих і вмотивованих здобувачів освіти нашого університету. Перша конкурсна комісія мала непросте завдання – обрати найгіднішого но...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світ можливостей ЕРАЗМУС+ для здобувачів освіти НУХТ 30 жовтня 2025

Війна маркетологів зі стереотипами професії

Інколи студенти мислять стереотипами про свої майбутні обов’язки у роботі. Уявляючи, що життя PR-спеціаліста, наприклад, це тільки вечірки і корпоративи. Саме для розвіювання міфів студенти 4 курсу спеціальності «Маркетинг» відвідали майстер-клас Юлії Новаченко «PR-спеціаліст у продуктовій ІТ-компанії». Спеціаліст із 7-річним стажем поділилась із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Війна маркетологів зі стереотипами професії 30 березня 2018

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Спеціаліст». Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів хлібопекарського напряму очолив генеральний директор об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а кондитерського напряму – голова  правлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст» 28 лютого 2017

Першокурсники-есперти поспілкувалися з гаранткою та членами проєктної групи освітньо-професійної програми

12 вересня 2023 року відбулася зустріч гарантки та членів проєктної групи освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доценток Світлани Усатюк, Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами першого курсу для ознайомлення їх з освітньо-професійною програмою, за ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-есперти поспілкувалися з гаранткою та членами проєктної групи освітньо-професійної програми 13 вересня 2023