Н У Х Т

Своїми пропозиціями щодо організації навчального процесу поділилися здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю

09 вересня 2021

Своїми пропозиціями щодо організації навчального процесу поділилися здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю

Думка студентів стосовно організації навчального процесу завжди є важливою для фахівців факультету біотехнології та екологічного контролю. Другий тиждень навчання на факультеті розпочався з анонімного опитування здобувачів. Після нелегкого семестру дистанційного навчання студенти змогли, нарешті сидячи в аудиторії, поділитися з представниками деканату своїми враженнями від навчального процесу та побажаннями на майбутнє.

Після літньої перерви, здобувачі освіти детально обміркували минулий семестр і сформулювали чіткі пункти коректив. Під час перегляду відповідей стало зрозуміло, що респонденти підійшли до такого анкетування з ентузіазмом, адже внесення змін здобувачами до навчального процесу дозволить посприяти налаштуванню найбільш зручного формату навчання.

У цей нелегкий час дуже важливо підтримувати комунікацію між здобувачами освіти та викладачами, щоб нівелювати відсутність живого спілкування у разі використання дистанційних форм навчання.

Такі опитування допомагають вносити корективи в навчальний процес і створювати максимально комфортні умови для всіх його учасників. Окрім безпосереднього опитування та анонімного анкетування на факультеті постійно діє електронна скринька довіри, розміщена за посиланням  http://btec.com.ua/skrinka-doviri/.

Опублікований: 09-09-2021
Читайте також:
Цікава та потрібна зустріч у Академмістечку

Днями магістри хіміки-технологи завітали до Інституту загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського разом із завідувачем кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Георгієм Сокольським та доцентом кафедри Галіною Білою.  Вони не тільки познайомилися з історією та досягненнями закладу. На базі лабораторії відділу хі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава та потрібна зустріч у Академмістечку 27 квітня 2018

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Нові організаційні форми та безтілесне керівництво», яку прочитав всесвітньо відомий шведський економіст, письменник, автор «Funky Bus...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста 13 листопада 2023

Побудову успішних бізнес-моделей опановують магістранти-крафтовики

За ініціативи професорки кафедри економічної теорії Галини Кундєєвої та гарантки міждисциплінарної магістерської освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксани Топчій для здобувачів програми в рамках вивчення дисципліни «Формування бізнес-моделі компанії та управління» відбулася гостьова лекція-практикум ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Побудову успішних бізнес-моделей опановують магістранти-крафтовики 14 березня 2024

Біотехнологічні студії: пригодницький квест коридорами знань

Другий день Біотехнологічних студій був не менш насиченим, ніж перший. Спочатку учасники проєкту завітали до Корпорації «Артеріум». А у другій половині дня повернулись до університету, де у навчальній лабораторії кафедри біотехнології і мікробіології досліджували ферментативну активність пресованих дріжджів із використанням мікрогазометру, а також ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: пригодницький квест коридорами знань 28 березня 2024