Н У Х Т

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

07 жовтня 2019

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Залучення студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції до умов виробничої діяльності створює можливості для успішної кар’єри після навчання, оскільки висококваліфіковані фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології харчування» та «Технології аюрведичних харчових продуктів» затребувані на ринку праці.

Кафедра щороку проводить підсумкові конференції за результатами проходження студентами практичної підготовки.

Так, і цього року доцент Олена Павлюченко, як відповідальна за практичну підготовку студентів, організувала конференції за участю студентів 4-го курсу.

Під час доповідей студенти продемонстрували цікаві доповіді з ілюстрованими презентаціями по кожному підприємству ресторанного господарства, серед яких кафе «Аюрведа», ресторани «Tbiliso», «Trattoria № 5», «McDonald’s», готель «Holiday Inn», піцерія «Mister Cat», караоке-ресторан «Ля Мажор», кафе-кондитерська «Coffe&More», десертне кафе «Be My Guest Bakery».

Також, поділилися своїм виробничим досвідом і враженнями студенти, які пройшли практику в Болгарії у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі «Hotel Riu Palace Sunny Beach».

Керівники та викладачі кафедри відзначили високий рівень практичної підготовки своїх четвертокурсників.

Отримані на виробництві знання з інноваційних технологій, студенти в подальшому будуть застосовувати під час виконання кваліфікаційних дипломних проектів і магістерських робіт.

 

Опублікований: 07-10-2019
Читайте також:
Відкриття Центру Європейського Союзу в університеті

В університеті розпочинає роботу Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки. Це стало можливим завдяки тому, що команда науковців університету у співпраці з колегами з університетів з ЄС та України виборола цього року одну з найпрестижніших номінацій проєктів Жана Моне програми Еразмус+ – Центри Досконалості Жана Моне. Пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриття Центру Європейського Союзу в університеті 03 листопада 2020

Планове засідання вченої ради університету

Сьогодні у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Традиційно привітавши колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями, члени вченої ради приступили до роботи і відповідно до порядку денного розглянули кадрові питання, виховну роботу в університеті, стан забезпечення безпеки життєдіяльності колективу і відповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове засідання вченої ради університету 29 травня 2025

Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відкриває нові горизонти для слухачів

З 19 вересня 2024 року на кафедрі готельно ресторанної справи тривають заняття для чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Її модераторка, професорка Тетяна Сильчук кожного разу актуалізує програму для слухачів, залучає нових професіоналів-практиків, розширює співпрацю з освітніми партнерами дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відкриває нові горизонти для слухачів 21 жовтня 2024

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin

Увага! Бажано не приходити на заняття голодним, бо «Курка цацикі з лимоном» або «Сливовий Тарт Татен» – навіть назви звучать дуже смачно. А ще коли про них розповідає Джеймі Олівер – відомий шеф-повар, ресторатор, автор популярних у світі книг і телепрограм на теми кулінарії. Саме його презентацію рецептів дивилися здобувачі групи ГС-1-9а з виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin 22 вересня 2023