Н У Х Т

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

07 жовтня 2019

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Залучення студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції до умов виробничої діяльності створює можливості для успішної кар’єри після навчання, оскільки висококваліфіковані фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології харчування» та «Технології аюрведичних харчових продуктів» затребувані на ринку праці.

Кафедра щороку проводить підсумкові конференції за результатами проходження студентами практичної підготовки.

Так, і цього року доцент Олена Павлюченко, як відповідальна за практичну підготовку студентів, організувала конференції за участю студентів 4-го курсу.

Під час доповідей студенти продемонстрували цікаві доповіді з ілюстрованими презентаціями по кожному підприємству ресторанного господарства, серед яких кафе «Аюрведа», ресторани «Tbiliso», «Trattoria № 5», «McDonald’s», готель «Holiday Inn», піцерія «Mister Cat», караоке-ресторан «Ля Мажор», кафе-кондитерська «Coffe&More», десертне кафе «Be My Guest Bakery».

Також, поділилися своїм виробничим досвідом і враженнями студенти, які пройшли практику в Болгарії у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі «Hotel Riu Palace Sunny Beach».

Керівники та викладачі кафедри відзначили високий рівень практичної підготовки своїх четвертокурсників.

Отримані на виробництві знання з інноваційних технологій, студенти в подальшому будуть застосовувати під час виконання кваліфікаційних дипломних проектів і магістерських робіт.

 

Опублікований: 07-10-2019
Читайте також:
Ознайомлення менеджерів персоналу з інноваціями харчових підприємств-2023

22 червня 2023 р. доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник разом зі здобувачами освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» відвідала Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки, що працював у Міжнародному  виставковому центрі. Здобувачі ознайомились із сучасними трендами обладнання для харчової промисловості,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення менеджерів персоналу з інноваціями харчових підприємств-2023 26 червня 2023

«Технології харчових концентратів» з гостьовим лектором

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція. Цього разу спікером виступив завідувач відділу виробництва ТОВ «Чіпси Люкс» Євген Строкач. Підприємство є дочірнім компанії ПрАТ «Монделіс Україна», що входить до групи компаній «Mondelēz International». Лекція «Технологія виробництва чіпсів» відбулася...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Технології харчових концентратів» з гостьовим лектором 18 жовтня 2023

Досвід у галузі медичного туризму вивчали здобувачі-третьокурсники

Протягом 4-7 лютого 2021 р. у рамках вивчення дисципліни «Організація виставкової діяльності» здобувачі 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» разом із доценткою Тетяною Мірзодаєвою брали участь в онлайн-виставці «Turkish Medical Travel Online Expo 2021», яка проводилася для лікарів, туристичних агенцій, страхових компаній і пацієнтів з України, Азерба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід у галузі медичного туризму вивчали здобувачі-третьокурсники 08 лютого 2021

Викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці вивчали тренди HR 2017

Викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці Олена Безпалько і Юлія Гринюк досліджували глобальні HR-тренди 2017, які кожного року визначаються за результатами досліджень міжнародної компанії Deloitte в 140 країнах, у тому числі в Україні.    Експерти Deloitte поділились із учасниками – HR-спеціалістами та представниками бізнесу – іс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці вивчали тренди HR 2017 27 грудня 2017