Н У Х Т

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

07 жовтня 2019

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Залучення студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції до умов виробничої діяльності створює можливості для успішної кар’єри після навчання, оскільки висококваліфіковані фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології харчування» та «Технології аюрведичних харчових продуктів» затребувані на ринку праці.

Кафедра щороку проводить підсумкові конференції за результатами проходження студентами практичної підготовки.

Так, і цього року доцент Олена Павлюченко, як відповідальна за практичну підготовку студентів, організувала конференції за участю студентів 4-го курсу.

Під час доповідей студенти продемонстрували цікаві доповіді з ілюстрованими презентаціями по кожному підприємству ресторанного господарства, серед яких кафе «Аюрведа», ресторани «Tbiliso», «Trattoria № 5», «McDonald’s», готель «Holiday Inn», піцерія «Mister Cat», караоке-ресторан «Ля Мажор», кафе-кондитерська «Coffe&More», десертне кафе «Be My Guest Bakery».

Також, поділилися своїм виробничим досвідом і враженнями студенти, які пройшли практику в Болгарії у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі «Hotel Riu Palace Sunny Beach».

Керівники та викладачі кафедри відзначили високий рівень практичної підготовки своїх четвертокурсників.

Отримані на виробництві знання з інноваційних технологій, студенти в подальшому будуть застосовувати під час виконання кваліфікаційних дипломних проектів і магістерських робіт.

 

Опублікований: 07-10-2019
Читайте також:
Працювати на Перемогу і водночас виконати дипломний проєкт – все під силу нашим механікам-фармацевтам!

Захистили дипломні проєкти наші студенти, що вивчали інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв (спеціальність 133 «Галузеве машинобудування»). На обличчях випускників помітно втому, не всі усміхнені, як зазвичай. Причина цьому поважна – багато студентів цієї групи роблять безпосередній внесок у наближення Перемоги. З часом ми дізнаєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працювати на Перемогу і водночас виконати дипломний проєкт – все під силу нашим механікам-фармацевтам! 21 червня 2022

Представники НУХТ долучилися до першого інформаційного дня Програми Еразмус+

19-21 грудня 2023 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Представництвом ЄС в Україні, Офісом віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти України, Національним агентством...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ долучилися до першого інформаційного дня Програми Еразмус+ 19 грудня 2023

Затверджено обсяг держзамовлення для НУХТ на підготовку фахівців у 2020 році

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2020 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти. Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджено обсяг держзамовлення для НУХТ на підготовку фахівців у 2020 році 28 липня 2020

Змістовно, цікаво й на високому науковому рівні відбулася 90-та конференція на кафедрі вищої математики ім. проф. Можара В.І.

11 квітня 2024 року на кафедрі вищої математики ім. проф. Можара В.І. відбулася наукова онлайн-зустріч учасників підсекції «Фізико-математичні і хімічні основи технологічних процесів» 90-тої Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовно, цікаво й на високому науковому рівні відбулася 90-та конференція на кафедрі вищої математики ім. проф. Можара В.І. 15 квітня 2024