Н У Х Т

Наша студентка – претендентка на звання «Міс фото ФАСК 2020»

23 березня 2020

Наша студентка – претендентка на звання «Міс фото ФАСК 2020»

Доброю традицією великої студентської футбольної родини міста Києва став конкурс краси серед представниць жіночих команд із футзалу під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва (ФАСК) – «Міс фото ФАСК» за підтримки офіційного партнера асоціації ТМ «Pariмatch».

Четвертий рік поспіль цей конкурс стає головною окрасою весняної частини змагань та об’єднує друзів і рідних конкурсанток, які завзято підтримують дівчат. Цього року прес-служба ФАСК визначилась із шістьма конкурсантками, які будуть представляти свою команду та захищати честь університету і повертається до свого першого досвіду проведення конкурсу, коли дівчата самі надають фото для нього. Це зумовлено турботою організаторів конкурсу про здоров’я молоді.

Наш університет у конкурсі представляє гравець команди «IMS-НУХТ» Анастасія Терех.

Переможниця буде визначена за схемою голосування, яке проходитиме в два етапи: голосування читачів і підписників порталів ФАСК у соціальних мережах та оцінювання дівчат членами журі. До складу журі входять: президент Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадим Місюра, голова Асоціації жіночого футзалу міста Києва Інна Дідич, голова Федерації футзалу м. Києва Руслан Хоботов, заступник голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Трофименко та відеоблогер, ведучий YouТube каналу «Трендець» Дмитро Поворознюк. Залежно від кількості голосів на порталах ФАСК, дівчата можуть отримати від одного до п’яти балів, ще по одному балу є в розпорядженні кожного члена журі, який може віддати його тільки одній конкурсантці. У разі рівної кількості очок у учасниць, право на вирішальний бал має голова журі Вадим Місюра.

Підтримати нашу конкурсантку можна тут

Результати голосування читачів і членів журі будуть оприлюднені 10 квітня.

Бажаємо успіху представниці НУХТ!

Опублікований: 23-03-2020
Читайте також:
НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar

За даними липневого випуску Webometrics 2021 року наш університет став 7-м серед закладів вищої освіти Києва і 21-м в Україні у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 24583 цитувань. Рейтинг Transparent Ranking:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar 26 липня 2021

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені  за наукові досягнення

За досягнення високих результатів  у науковій діяльності та активну участь у 87 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», згідно з наказом ректора № 54 від 29 квітня 2021 року понад 200 аспірантів і студентів нашого університету нагороджую...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені за наукові досягнення 30 квітня 2021

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію професора Луцького національного технічного університету

27 березня 2024 року здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» нашого університету та освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» Луцького національного технічного університету прослухали онлайн-лекцію від професора ЛНТУ,  в.о. завідувача кафедри харчових технологій та хі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію професора Луцького національного технічного університету 01 квітня 2024

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни

12 листопада 2024 р. магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали можливість відвідати лекторій-семінар на тему «Сучасні тенденції розвитку культури споживання вина» з відомою українською сомельє, переможницею конкурсу «Український сомельє 2021», Sommelier Goodwine та засновницею проєкту «Винні вечорниці» Ольгою Гірман. Фахівчиня ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни 14 листопада 2024