Н У Х Т

Своє нове студентське поповнення урочисто привітали на факультеті біотехнології та екологічного контролю

30 серпня 2021

Своє нове студентське поповнення урочисто привітали на факультеті біотехнології та екологічного контролю

30 серпня відбулася довгоочікувана для першокурсників урочиста подія – посвята у студенти факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК).

Під час урочистої частини посвяти до привітального слова долучилися: деканка факультету Наталія Грегірчак, яка привітала першачків із початком дорослого життя та розповіла про особливості навчання в університеті та факультеті; завідувачка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Олена Cеменова, яка ознайомила першокурсників із обраною професією та описала її особливості; доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, яка дала корисні поради, що допоможуть заглибитись у професію та зацікавитися світом мікроорганізмів; голова студентської ради факультету Елизавета Дон, яка представила свою команду, а також ознайомила студентів із можливостями  самореалізації та саморозвитку.

Продовжилося дійство знайомством кожної групи зі своїм старшим наставником і молодшим куратором, які будуть супроводжувати та підтримувати першачків впродовж перших років їхнього навчання. Крім того, була проведена ознайомлювальна екскурсія університетом, першокурсники побачили, де будуть проходити лекції та лабораторні заняття.

Факультетські фотозони дозволили новоспеченим студентам зробити креативні фото, якими вони вже поділилися у соціальних мережах.

Вітаємо першокурсників у дружній сім’ї факультету біотехнології та екологічного контролю! Бажаємо яскравих і незабутніх студентських років, успішного навчання й  легких сесій!

Опублікований: 30-08-2021
Читайте також:
Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини

29 липня доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій відвідала медоварню «Медовий Спас», ТМ «Сікера» у Броварах. Поїздка на унікальне підприємство, де виробляються плодово-ягідні вина з додаванням меду, дала можли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини 02 серпня 2023

Гостьова лекція для першокурсників від фахівців Cityhotel Residence

Здобувачі першого курсу освітньої програми «Технології харчування» в межах вивчення дисципліни «Ресторанна справа» прослухали гостьову лекцію «Розвиток закладів ресторанного господарства України. Досвід Cityhotel Residence». Ініціювали захід лекторка дисципліни, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко, асист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для першокурсників від фахівців Cityhotel Residence 22 вересня 2025

Щирими на привітання своїм викладачам були студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Директор коледжу Юрій Барилюк привітав колег-освітян із професійним святом, побажав миру, добра, благополуччя, успішної реалізації нових творчих, фахових проектів. Щирими на привітання були студенти, які створили для своїх наставників-викладачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щирими на привітання своїм викладачам були студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 жовтня 2018

Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю

30 березня відбувся онлайн майстер-клас «Як боротися зі стресом в умовах невизначеності?». Захід провела тренер Ольга Назарук (LLC TRIGLAV INTERNATIONAL – стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Вона вивчає проблему стресу вже 8 років, провела безліч тренінгів і готова ділитися практичними рекомендаціями, що є особливо актуальним у нинішній си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю 31 березня 2020