Н У Х Т

Своє нове студентське поповнення урочисто привітали на факультеті біотехнології та екологічного контролю

30 серпня 2021

Своє нове студентське поповнення урочисто привітали на факультеті біотехнології та екологічного контролю

30 серпня відбулася довгоочікувана для першокурсників урочиста подія – посвята у студенти факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК).

Під час урочистої частини посвяти до привітального слова долучилися: деканка факультету Наталія Грегірчак, яка привітала першачків із початком дорослого життя та розповіла про особливості навчання в університеті та факультеті; завідувачка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Олена Cеменова, яка ознайомила першокурсників із обраною професією та описала її особливості; доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, яка дала корисні поради, що допоможуть заглибитись у професію та зацікавитися світом мікроорганізмів; голова студентської ради факультету Елизавета Дон, яка представила свою команду, а також ознайомила студентів із можливостями  самореалізації та саморозвитку.

Продовжилося дійство знайомством кожної групи зі своїм старшим наставником і молодшим куратором, які будуть супроводжувати та підтримувати першачків впродовж перших років їхнього навчання. Крім того, була проведена ознайомлювальна екскурсія університетом, першокурсники побачили, де будуть проходити лекції та лабораторні заняття.

Факультетські фотозони дозволили новоспеченим студентам зробити креативні фото, якими вони вже поділилися у соціальних мережах.

Вітаємо першокурсників у дружній сім’ї факультету біотехнології та екологічного контролю! Бажаємо яскравих і незабутніх студентських років, успішного навчання й  легких сесій!

Опублікований: 30-08-2021
Читайте також:
На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук

На кафедру експертизи харчових продуктів разом із класним керівником Тетяною Романченко завітали школярі 8-го класу закладу освіти №3 м. Бровари, які навчаються в Малій академії наук України. Доцент кафедри Світлана Усатюк ознайомила гостей із освітніми програмами, за якими навчаються здобувачі вищої освіти в університеті, переліком дисциплін, з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук 07 лютого 2020

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих студентами знань є практичні заняття. Для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Блощинською, що дозволило зануритися у процес засвоєння матеріа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» 18 квітня 2018

Тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Галузеве машинобудування»

З 25 лютого по 1 березня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Галузеве машинобудування». Тиждень почався з лекції «Профілактика ВІЛ/СНІДу». Студенти дізналися про поширеність ВІЛ/СНІДу серед населення Європи, шляхи зараження ВІЛ та про засоби запобігання інфікува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Галузеве машинобудування» 04 березня 2019