Н У Х Т

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

16 грудня 2022

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

14 грудня 2022 року завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч у режимі Zoom-конференції прочитала відкриту лекцію «Мікробіологічні основи технології продукції ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» другого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Викладачка побудувала лекційне заняття в логічній послідовності, акцентуючи на майбутній професійній діяльності. Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій був наданий доступною формою. Презентація з теми забезпечувала наочність лекційного матеріалу та сприяла більш якісному його опануванню здобувачами. Для закріплення основних питань теоретичного матеріалу здобувачам було запропоноване тестування у межах дисципліни.

Присутні на відкритій лекції викладачі зазначили, що вона досягла своєї мети, прочитана на високому науково-теоретичному і методичному рівні та відповідає сучасним вимогам вищої освіти.

Опублікований: 16-12-2022
Читайте також:
Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

На кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітали викладачі та студенти Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників». Про основні переваги навчання в університеті, й зокрема, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ 02 грудня 2019

Про НУХТ київським гімназистам

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко з метою профорієнтації школярів відвідала гімназію №178 м. Києва, де під час зустрічі із учнями 10-х класів розповіла про історію університету, інститути, факультети та спеціальності, форми підготовки. Окрім цього, під час онлайн-батьківських зборів з батьк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про НУХТ київським гімназистам 25 вересня 2023

Якість – ключовий аспект при підготовці фахівців у НУХТ!

Із метою підвищення якості освітнього процесу, підготовки фахівців відповідно до сучасних вимог ринку праці щорічно відбувається перегляд освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Це дає змогу врахувати поточні вимоги роботодавців і вдосконалювати підходи у підготовці висококваліфікованих конкурентоспром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість – ключовий аспект при підготовці фахівців у НУХТ! 09 квітня 2021

Першокурсники готуються до студентської олімпіади з хімії

Тривають зимові канікули, й переважна більшість наших студентів насолоджуються відпочинком. Але якщо тобі подобається вчитись, ти налаштований на професійний успіх, то й зимові канікули хочеться провести творчо. Саме таку позицію займають студенти-першокурсники групи БТ-1-1, які вирішили зустрітись із викладачем – доцентом кафедри харчової хімії Ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники готуються до студентської олімпіади з хімії 10 січня 2019