Н У Х Т

Важливий внесок жінок у розвиток економіки обговорюють наші викладачки

21 липня 2023

Важливий внесок жінок у розвиток економіки обговорюють наші викладачки

Наші викладачки активно долучаються не тільки до освітніх і наукових заходів, а і до різноманітних громадських ініціатив. Зокрема доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка магістерської міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій стала учасницею першого жіночого бізнес-форуму на Київщині «Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина», який зібрав впливових спікерок та експерток для обговорення ролі жінок у відновленні економіки країни.

Організатори форуму – Київська обласна державна адміністрація спільно з «Business Woman Club» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Перший сектор форуму був присвячений обговоренню ролі жінок у відновленні економіки. Другий – грантовим можливостям і фінансовим інструментам підтримки підприємництва. У третьому розглядали тему «Соціальна відповідальність українського бізнесу в контексті відбудови».

Серед спікерок були: Надзвичайна і Повноважна Посолка Хорватії в Україні Аніца Джамич, перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, заступниця міністра економіки України Надія Бігун, керівниця напрямку міжнародної торгівлі та європейської інтеграції Програми Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Анна Гладштейн, президентка «Business Woman Club», голова Міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк, представниці вітчизняних компаній різних галузей.

Сьогодні українські жінки – це голос свободи й незалежності. Вони не бояться стояти пліч-о-пліч із чоловіками на передовій, активно волонтерити, відкривати власну справу навіть в умовах воєнного часу, народжувати та виховувати дітей, коли ворог руйнує наші домівки.

Форум яскраво продемонстрував, що українські жінки-лідерки – це супер-жінки, які у воєнний час взяли відповідальність, досягли неймовірного і власним прикладом надихнули й продовжують надихати багатьох. Він став важливою платформою для обміну думками, досвідом та ідеями з метою підтримки та розвитку жіночого лідерства в економічній сфері.

Наша викладачка була рада долучитися до заходу й обговорити важливий внесок жінок у розвиток економіки країни. Також вона скористалася нагодою зав’язати нові знайомства з метою залучення фахівчинь до співпраці у підготовці наших здобувачів освіти.

Опублікований: 21-07-2023
Читайте також:
Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію

Співробітники Науково-технічної бібліотеки університету взяли участь у семінарі «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо підготовки, оформлення, розповсюдження наукової роботи», що відбувся на базі Державної науково-технічної бібліотеки України. Спікером виступила спеціаліст з навчання Ірина Тихонова. У рамках заходу були обговоре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію 30 січня 2018

Переможці проєктів Програми Еразмус+ обговорили посилення потенціалу української освіти на шляху до європейської інтеграції

8 грудня відбувся кластерний вебінар «Посилення потенціалу української освіти на шляху до європейської інтеграції» для переможців проєктів Програми ЄС Еразмус+ конкурсу 2022 року. Співорганізаторами вебінару виступили Національний Еразмус+ офіс в Україні у співпраці з Генеральними Директоратами Європейської Комісії, Європейським агентством агентст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці проєктів Програми Еразмус+ обговорили посилення потенціалу української освіти на шляху до європейської інтеграції 12 грудня 2022

Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів

Інноваційний розвиток харчової промисловості неможливий без висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців, здатних забезпечити потреби суспільства, ринку праці та держави в питаннях ефективного вирішення комплексних організаційно-технологічних, інженерно-технічних, організаційно-управлінських завдань у виробництві харчової продукції та суміжн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів 03 червня 2022

Вивчення сучасних тенденцій галузі в умовах виробництва

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» разом із викладачками кафедри технології молока і молочних продуктів, доценткою Оленою Онопрійчук і асистенткою Ларисою Чубен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчення сучасних тенденцій галузі в умовах виробництва 17 жовтня 2024