Н У Х Т

Важливий внесок жінок у розвиток економіки обговорюють наші викладачки

21 липня 2023

Важливий внесок жінок у розвиток економіки обговорюють наші викладачки

Наші викладачки активно долучаються не тільки до освітніх і наукових заходів, а і до різноманітних громадських ініціатив. Зокрема доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка магістерської міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій стала учасницею першого жіночого бізнес-форуму на Київщині «Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина», який зібрав впливових спікерок та експерток для обговорення ролі жінок у відновленні економіки країни.

Організатори форуму – Київська обласна державна адміністрація спільно з «Business Woman Club» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Перший сектор форуму був присвячений обговоренню ролі жінок у відновленні економіки. Другий – грантовим можливостям і фінансовим інструментам підтримки підприємництва. У третьому розглядали тему «Соціальна відповідальність українського бізнесу в контексті відбудови».

Серед спікерок були: Надзвичайна і Повноважна Посолка Хорватії в Україні Аніца Джамич, перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, заступниця міністра економіки України Надія Бігун, керівниця напрямку міжнародної торгівлі та європейської інтеграції Програми Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Анна Гладштейн, президентка «Business Woman Club», голова Міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк, представниці вітчизняних компаній різних галузей.

Сьогодні українські жінки – це голос свободи й незалежності. Вони не бояться стояти пліч-о-пліч із чоловіками на передовій, активно волонтерити, відкривати власну справу навіть в умовах воєнного часу, народжувати та виховувати дітей, коли ворог руйнує наші домівки.

Форум яскраво продемонстрував, що українські жінки-лідерки – це супер-жінки, які у воєнний час взяли відповідальність, досягли неймовірного і власним прикладом надихнули й продовжують надихати багатьох. Він став важливою платформою для обміну думками, досвідом та ідеями з метою підтримки та розвитку жіночого лідерства в економічній сфері.

Наша викладачка була рада долучитися до заходу й обговорити важливий внесок жінок у розвиток економіки країни. Також вона скористалася нагодою зав’язати нові знайомства з метою залучення фахівчинь до співпраці у підготовці наших здобувачів освіти.

Опублікований: 21-07-2023
Читайте також:
Розпочала роботу постерна сесія секції «Біотехнологія і мікробіологія» 87-ї Міжнародної наукової конференції

15-16 квітня 2021 р. у нашому університеті відбудеться 87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», заявки на участь у якій уже надіслали молоді науковці з України, Румунії, Білорусі, Молдови, Болгарії та інших країн. З 6 квітня розпочала с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочала роботу постерна сесія секції «Біотехнологія і мікробіологія» 87-ї Міжнародної наукової конференції 07 квітня 2021

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Друге заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на базі кафедри технології молока і молочних продуктів. Студенти ознайомилися з технологією м’якого морозива, яке користується значним попитом у гостей закладів ресторанного господарства, технологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 02 квітня 2018

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ»

Наука й інновації завжди були двигуном прогресу в сучасному світі. У сфері виробництва харчової продукції вони грають особливо важливу роль. Тому прогресивні підприємства шукають інноваційні технології та рішення, щоб забезпечити якість та ефективність на всіх етапах виробництва продукції. З метою сприяння цьому процесу та об'єднуючи зусилля науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ» 01 листопада 2023

Соціальна інклюзія як чинник сталого розвитку: викладачі долучилися до міжнародного семінару

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко долучилися до міжнародного семінару «Соціальна інклюзія», який провели почесний професор Берлінської вищої школи економіки та права, доктор Гансйорґ Герр і лекторка з економіки в Європейській академії праці та Франкфуртському уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Соціальна інклюзія як чинник сталого розвитку: викладачі долучилися до міжнародного семінару 31 жовтня 2025