Н У Х Т

Сучасні тренди ресторанного ринку у фокусі уваги викладачів і здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 вересня 2023

Сучасні тренди ресторанного ринку у фокусі уваги викладачів і здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За активної підтримки завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна, викладачів і наставників кафедри здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» відвідали професійну виставку сучасних технологій та обладнання для індустрії ресторанного господарства «Індустрія торгівлі/Гастро індустрія 2023», яка працювала у виставковому центрі постійного партнера кафедри «ACCO International».

За сприяння директорки ресторану ВЦ «ACCO International», стейкхолдерки Ольги Редчук здобувачі відвідали заклад та дізналися про організацію його роботи. Фахівчиня запросила здобувачів на виробничу практику, з перспективою майбутнього працевлаштування.

Зустріч в офлайн-форматі дозволила здобувачам ознайомитись зі сучасними трендами на ринку ресторанного господарства, тонкощами роботи закладів за франшизою, дізнатися багато цікавих фактів про сучасні технології виробництва ресторанної продукції та поглибити знання, отримані під час лекційних, практичних занять і лабораторних робіт, зокрема з дисциплін «Ресторанна справа», «Кулінарознавство», «Мерчендайзинг», «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства», «Нутріціологія» та інших, а також отримати максимум задоволення від живого спілкування зі своїми одногрупниками, колегами та кураторами.

Колектив кафедри щиро вдячний пані Ользі Редчук за теплу зустріч, пізнавальну екскурсію та пропозиції щодо подальшого співробітництва, наставникам, доцентці Олені Павлюченко та старшому викладачу Володимиру Польовику за організацію і супровід здобувачів, а студентам бажає цікавого навчання й подальших успіхів.

Опублікований: 14-09-2023
Читайте також:
Пропозиції стажування у ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» отримали студенти кафедри біотехнології і мікробіології

25 вересня до магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» кафедри біотехнології і мікробіології завітали представники ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» – керівник напрямку навчання та розвитку персоналу Ольга Лаврик і провідний інженер-технолог Лілія Савчук. Ольга ознайомила присутніх із історією одного з провідних фармацевтичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пропозиції стажування у ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» отримали студенти кафедри біотехнології і мікробіології 27 вересня 2018

Науковці НУХТ виступають офіційними опонентами на захистах колег із інших вишів

15 грудня 2020 р. професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна виступила офіційним опонентом та взяла участь у роботі спеціалізованої вченої ради ДФ 26.002.009, утвореної відповідно до наказу МОН України у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» для з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ виступають офіційними опонентами на захистах колег із інших вишів 16 грудня 2020

Студентські проєкти з ресурсозбереження приносять нові перемоги

Студентка ІІ курсу відділення економіки і підприємництва відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» Анна Верхломчук із проєктом «Сонячний дах» (керівник – викладач історії Ігор Онісімов) стала призеркою обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напрям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентські проєкти з ресурсозбереження приносять нові перемоги 13 січня 2022

Еногастрономічна зустріч експерта галузі зі здобувачами освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 листопада відбувся гостьовий онлайн-лекторій від експерта галузі, члена Асоціації сомельє України, винного експерта компанії «ТОРГОВИЙ ДІМ УКРІМПОРТ» і винного естета Сергія Чугайнова. Відповідно до тематики лекторію «Особливе місце ігристих вин Просекко у винних картах закладів ресторанного господарства», спікер розглянув зі здобувачами освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Еногастрономічна зустріч експерта галузі зі здобувачами освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 листопада 2021