Н У Х Т

Сучасні тренди ресторанного ринку у фокусі уваги викладачів і здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 вересня 2023

Сучасні тренди ресторанного ринку у фокусі уваги викладачів і здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За активної підтримки завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна, викладачів і наставників кафедри здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» відвідали професійну виставку сучасних технологій та обладнання для індустрії ресторанного господарства «Індустрія торгівлі/Гастро індустрія 2023», яка працювала у виставковому центрі постійного партнера кафедри «ACCO International».

За сприяння директорки ресторану ВЦ «ACCO International», стейкхолдерки Ольги Редчук здобувачі відвідали заклад та дізналися про організацію його роботи. Фахівчиня запросила здобувачів на виробничу практику, з перспективою майбутнього працевлаштування.

Зустріч в офлайн-форматі дозволила здобувачам ознайомитись зі сучасними трендами на ринку ресторанного господарства, тонкощами роботи закладів за франшизою, дізнатися багато цікавих фактів про сучасні технології виробництва ресторанної продукції та поглибити знання, отримані під час лекційних, практичних занять і лабораторних робіт, зокрема з дисциплін «Ресторанна справа», «Кулінарознавство», «Мерчендайзинг», «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства», «Нутріціологія» та інших, а також отримати максимум задоволення від живого спілкування зі своїми одногрупниками, колегами та кураторами.

Колектив кафедри щиро вдячний пані Ользі Редчук за теплу зустріч, пізнавальну екскурсію та пропозиції щодо подальшого співробітництва, наставникам, доцентці Олені Павлюченко та старшому викладачу Володимиру Польовику за організацію і супровід здобувачів, а студентам бажає цікавого навчання й подальших успіхів.

Опублікований: 14-09-2023
Читайте також:
Економічні тренди та сталий розвиток – тема гостьової лекції польської фахівчині

Викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління раді були зустрічі на гостьовій лекції «Економічні тренди та сталий розвиток» із докторкою економічних наук, професоркою кафедри управління Економіко-гуманітарного університету Бельсько-гуманітарного університету в м. Бельсько-Бяла (Польща) Любов’ю Жаровою. Зустріч минула насичено і ці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Економічні тренди та сталий розвиток – тема гостьової лекції польської фахівчині 24 жовтня 2023

Наші викладачі – на XII-му Форумі пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв

18-19 квітня в Києві відбувся XII Форум пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв, участь у якому взяли викладачі нашого університету – доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд, доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка магістерської освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі – на XII-му Форумі пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв 22 квітня 2024

Світла пам’ять

З почуттям суму та глибокої скорботи сповіщаємо, що на 77-му році пішов із життя завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доктор технічних наук Шаповаленко Олег Іванович. Життєвий шлях Олега Івановича тісно пов'язаний з Національним університетом харчових технологій. З 1993 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам’ять 07 грудня 2020

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи!

22 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів вперше в історії Національного університету харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології аюрведичних харчових продуктів». Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи! 22 лютого 2018