Н У Х Т

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва

30 січня 2019

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва

Уже почався останній семестр шкільного життя випускників та їх батьків, яких все більше хвилює питання вступу до закладу вищої освіти. Щоб допомогти з вибором спеціальності та скоординувати дії старшокласників для 10-11 класів Технічного ліцею м. Києва доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова, В'ячеслав Харченко та лаборант Тетяна Фурман, спільно з провідним спеціалістом підготовчого відділення Маргаритою Панасевич провели виїзний майстер-клас і тренінг.

Для майстер-класу «Екологічна безпека води» були використані зразки води з трьох районів міста Києва, Борисполя та із питного фонтанчика ліцею. Звичайно, що найбільше ліцеїстів цікавили результати дослідження зразка, який вони самостійно набрали у своєму навчальному закладі, тому дуже ретельно спостерігали за ходом дослідження і задавали багато питань. Результати дослідження показали, що всі зразки, по жорстокості води, знаходяться у межах норм, що діють на території України. Після закінчення майстер-класу кожний його учасник отримав вичерпну інформацію на всі запитання стосовно проведеного досліду.

Крім майстер-класу відбувся тренінг «Як вступити до НУХТ», під час якого ліцеїсти були ознайомлені з умовами участі у всеукраїнських олімпіадах НУХТ, безкоштовними зимовими лекторіями та тренінгами, що проводяться нашим університетом, зі спеціальностями та освітніми програмами та умовами вступу і навчання. Крім того, наші викладачі докладно відповіли на всі питання абітурієнтів і розповіли їм про студентське наукове, спортивне та культурне життя.

Бажаємо всім випускникам Технічного ліцею м. Києва у новому навчальному році стати студентами нашого університету!

Опублікований: 30-01-2019
Читайте також:
У роботі студентського науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» взяли участь учні школи №318 «Міленіум» м. Києва

21 березня  учні школи №318 «Міленіум» м. Києва взяли участь у роботі студентського науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» кафедри мехатроніки та пакувальної техніки.  У рамках заходу відбувся майстер-клас «Запрограмуй модель роботизованої платформи на Arduino». Учасники поринули у світ мехатроніки та робототехніки й ознайомилися ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У роботі студентського науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» взяли участь учні школи №318 «Міленіум» м. Києва 22 березня 2019

Кафедра маркетингу запрошує випускників школи №276 на День вступника

Сьогодні співробітники школи №276 Деснянського району м. Києва гостинно прийняли доцента кафедри маркетингу Андрія Никоненка, який здійснив профорієнтаційний візит до цього чудового навчального закладу. Відбулася зустріч із учнями 11-А класу, в ході якої вони дізнались про спеціальності нашого університету та можливість взяти участь у Дні вступника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра маркетингу запрошує випускників школи №276 на День вступника 20 вересня 2024

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

День Подяки (Thanksgiving Day) – національне свято США, яке широко відзначається в четвертий четвер листопада. У Америці це державне свято відзначають всенародними гуляннями і костюмованими парадами. У 2020 році День Подяки в США відзначили 26 листопада. Старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 листопада 2020

Святковий профорієнтаційний майстер-клас для київських школярів від кафедри готельно-ресторанної справи

Напередодні травневих свят кафедра готельно-ресторанної справи активно проводить профорієнтаційні заходи. Доцент кафедри Тетяна Сильчук зі студентами-першокурсниками спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Ольгою Петровською, Анастасією Денисенко, Давидом Асатряном і Артемом Вельховецьким відвідали гімназію №59 імені Бойченка міста Києва. Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий профорієнтаційний майстер-клас для київських школярів від кафедри готельно-ресторанної справи 26 квітня 2019