Н У Х Т

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва

30 січня 2019

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва

Уже почався останній семестр шкільного життя випускників та їх батьків, яких все більше хвилює питання вступу до закладу вищої освіти. Щоб допомогти з вибором спеціальності та скоординувати дії старшокласників для 10-11 класів Технічного ліцею м. Києва доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова, В'ячеслав Харченко та лаборант Тетяна Фурман, спільно з провідним спеціалістом підготовчого відділення Маргаритою Панасевич провели виїзний майстер-клас і тренінг.

Для майстер-класу «Екологічна безпека води» були використані зразки води з трьох районів міста Києва, Борисполя та із питного фонтанчика ліцею. Звичайно, що найбільше ліцеїстів цікавили результати дослідження зразка, який вони самостійно набрали у своєму навчальному закладі, тому дуже ретельно спостерігали за ходом дослідження і задавали багато питань. Результати дослідження показали, що всі зразки, по жорстокості води, знаходяться у межах норм, що діють на території України. Після закінчення майстер-класу кожний його учасник отримав вичерпну інформацію на всі запитання стосовно проведеного досліду.

Крім майстер-класу відбувся тренінг «Як вступити до НУХТ», під час якого ліцеїсти були ознайомлені з умовами участі у всеукраїнських олімпіадах НУХТ, безкоштовними зимовими лекторіями та тренінгами, що проводяться нашим університетом, зі спеціальностями та освітніми програмами та умовами вступу і навчання. Крім того, наші викладачі докладно відповіли на всі питання абітурієнтів і розповіли їм про студентське наукове, спортивне та культурне життя.

Бажаємо всім випускникам Технічного ліцею м. Києва у новому навчальному році стати студентами нашого університету!

Опублікований: 30-01-2019
Читайте також:
Технологія французького круасану: ще одна «смачна» лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» у межах дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» продовжують опановувати в домашніх умовах технології хлібобулочних і кондитерських виробів інших країн. Виконуючи лабораторну роботу «Техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологія французького круасану: ще одна «смачна» лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 05 травня 2020

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завершився традиційний конкурс «Масниця- Fest 2023», і кафедри, здобувачі освіти яких брали в ньому участь, підсумували результати. Від кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у конкурсі взяли участь 27 здобувачів освіти різних курсів. Нагадаємо, к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 березня 2023

Із неймовірними враженнями й новими ідеями повернулися з You Camp 3 представники студентського самоврядування університету

З 16 по 20 липня 2019 року працював 3-й літній табір для українських студентів «YOU Camp-Youth, Opportunities, Unity», організований стипендіальною програмою «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука за підтримки Фундації «Coca-Cola». Табір об’єднав 100 активних студентів із різних куточків України, половина з яких із тимчасово переміщених університетів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із неймовірними враженнями й новими ідеями повернулися з You Camp 3 представники студентського самоврядування університету 22 липня 2019

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Кам’янець-Подільському фаховому коледжі харчової промисловості

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса, професор Валерій Махинько та доцентка Наталія Фалендиш провели онлайн-зустріч зі здобувачами груп 641; 631; 041; 042; 031 Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Виробництво хл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Кам’янець-Подільському фаховому коледжі харчової промисловості 21 грудня 2021