Н У Х Т

Студія естрадного співу НУХТ підтвердила звання «Народний аматорський колектив»!

28 листопада 2023

Студія естрадного співу НУХТ підтвердила звання «Народний аматорський колектив»!

Днями у актовій залі Національного університету біоресурсів і природокористування відбувся мистецький захід на предмет підтвердження звання «Народний аматорський колектив».

Нагадаємо, звання «народний (зразковий) аматорський колектив (студія)» присвоюється постійно діючому аматорському колективу (студії) за активну творчу діяльність зі збереження, розвитку і пропаганди культури українського народу, як в Україні, так і за її межами, високий художній рівень і виконавську майстерність, активну навчально-виховну роботу серед учасників колективу, участь в організації дозвілля населення. Колектив, удостоєний високого почесного звання «народний», має підтверджувати цей статус раз на три роки, показуючи свої роботи, твори глядачам та атестаційній комісії.

Студії естрадного співу НУХТ (художній керівник – фахівець Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку Андрій Бут) звання «народної» було присвоєне у квітні 2021 року. Тож серед інших учасників цього звітного концерту свою програму показала й Народна студія естрадного співу нашого університету.

Виступи оцінювала атестаційна комісія у складі 15 народних артистів і заслужених діячів культури і мистецтв України.

Наш колектив продемонстрував високу виконавську та сценічну майстерність і різноплановість репертуару й довів свою професійність перед поважним журі та захопленими поглядами глядачів. Тож, за результатами роботи атестаційної комісії наша Студія естрадного співу гідно підтвердила звання «Народний аматорський колектив».

Вітаємо наших митців, їх художнього керівника Андрія Бута й увесь колектив Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку!

Опублікований: 28-11-2023
Читайте також:
Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів

22 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Смаку – на гривню, користі – на копійку», який провів викладач Ігор Присяжний для студентів відділення харчових технологій. Метою заходу було розширення і поглиблення знань студентів про корисну їжу та її вплив на збереження і зміцнення здоров’я. Орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів 23 жовтня 2019

Захоплива лабораторна об’єднала здобувачів освіти університету та фахового коледжу

17 квітня 2024 р. відбулося чергове віртуальне лабораторне заняття з дисципліни «Технологічні принципи виробництва продукції харчування в закладах ресторанного господарства» для здобувачів освіти другого курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування». Долучитися до заняття були запрошені здобувачі групи ХТ-31 Волинського фахового колед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплива лабораторна об’єднала здобувачів освіти університету та фахового коледжу 19 квітня 2024

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів

Магістрантка спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» Юлія Кошель (керівники – професор Михайло Мілюкін і доцент Наталія Сабадаш) переддипломну практику проходила на ТОВ «Пирятинський сирзавод». Основними напрямками діяльності ТОВ «Пирятинський с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів 01 листопада 2019

Про унікальні можливості продовження навчання в університеті дізналися старшокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Випускники коледжів, що входять до навчального комплексу НУХТ, мають унікальну нагоду продовжити навчання для здобуття освітнього ступеня «бакалавр», залишаючись у рідних стінах. А для тих, хто забажає вступити до базового університету – зробити це буде значно простіше. Саме з цього почав свою зустріч із майбутніми випускниками Сумського коледжу ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про унікальні можливості продовження навчання в університеті дізналися старшокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 22 лютого 2019