Н У Х Т

Студентське самоврядування усіх структурних підрозділів університету об’єднується для втілення спільних проєктів

28 листопада 2019

Студентське самоврядування усіх структурних підрозділів університету об’єднується для втілення спільних проєктів

28 листопада на запрошення студентської ради за підтримки Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності до університету завітали представники студентського самоврядування структурних підрозділів навчально-наукового комплексу НУХТ.

Вони зустрілися з першим проректором Володимиром Яровим і директором Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігорем Житнецьким, а також зі студентським активом НУХТ, дізналися багато цікавого про базовий навчальний заклад, студентські ініціативи, організацію дозвілля та багато іншого. Окремо поговорили про перспективи продовження випускниками коледжів, що входять до структури комплексу НУХТ, здобуття повної вищої освіти в університеті та про започаткування спільних студентських проєктів.

Гості скористалися нагодою оглянути університет і побували на вечорі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Співпраця стартувала, й маємо надію, успішно триватиме! 

Опублікований: 28-11-2019
Читайте також:
Яскрава казкова історія на Дні Навчально-наукового інституту харчових технологій

6 грудня актова зала університету зібрала адміністрацію, викладачів, студентів і щирих друзів Навчально-наукового інституту харчових технологій, який у свій день подарував своїм гостям яскраву казкову історію «АКЗАК. Чужий серед своїх». У прекрасному й незвичному світі Акзак живуть казкові створіння, які від пращурів мають дуже негативне уявлення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскрава казкова історія на Дні Навчально-наукового інституту харчових технологій 07 грудня 2018

Персонал-технології та кар’єрні можливості в індустрії гостинності вивчали наші студенти-ейчари

У готельно-ресторанній індустрії, як не в жодній іншій, конкурентну боротьбу витримують тільки ті компанії, що можуть запропонувати клієнтам (гостям) висококласний сервіс, а це неможливо без професійної і згуртованої команди працівників. Як зробити її такою студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльніст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Персонал-технології та кар’єрні можливості в індустрії гостинності вивчали наші студенти-ейчари 16 травня 2018

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до Дня відкритих дверей НУХТ

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський відвідав Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №1», що на Чернігівщині, де провів бесіду з учнями 11-х класів. Впродовж бесіди викладач детально інформував майбутніх вступників про умови вступу та навчання в нашій альма-матер і презентував філь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до Дня відкритих дверей НУХТ 19 вересня 2019

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм

19 січня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», доцента Романа Якобчука, членів робочої групи освітньої програми, завідувачів і викладачів кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування та машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв зі здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм 20 січня 2023