Н У Х Т

Студентська наука ‒ основа інтелектуального розвитку освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

12 квітня 2024

Студентська наука ‒ основа інтелектуального розвитку освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

11 квітня 2024 р. відбулося засідання секції «Менеджмент персоналу» 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», в якому активну участь взяли здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу».

Функції модераторки засідання секції конференції традиційно виконала доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник, секретарки – доцентка Любов Тертична.

Здобувачами було представлено більше 40 тез, 9 презентацій і доповідей, виконаних під керівництвом викладачок, які найбільш плідно займаються науковою роботою зі студентами – Олени Драган, Ліани Мазник, Любові Тертичної, Олени Безпалько, Наталії Чугаєвої, Юлії Гринюк, Олесі Тур.

Тематика робіт стосується актуальних питань у сфері менеджменту персоналу. Всі теми дуже сучасні й враховують тенденції цифровізації ринку праці та застосування штучного інтелекту, впровадження креативного менеджменту, управління талантами, тайм-менеджменту, новітніх технологій рекрутингу, менеджменту персоналу в умовах воєнного стану тощо. Особливу увагу привернули теми, що стосуються проблем набуття персоналом цифрових навичок, креативного менеджменту, ефективності системи управління персоналом в сучасних умовах.

Присутні відзначили актуальність тематики доповідей, якість підготовки презентацій із використанням онлайн-інструментів для графічного дизайну Canva, логічність, чіткість, практичну цінність представлених доповідей, активність всіх учасників, питання аудиторії та відповіді на них спікерів.

Доповідачами-переможцями конференції за загальною думкою присутніх стали:

1 місце – Альбіна Горобець (група МП-3-8)
2 місце – Олександра Вашкулат (група МП-4-8), Світлана Даценко, Ксенія Мишко, Максим Пилипенко (всі – група МП-1-8М)
3 місце – Єлизавета Козаченко, Вікторія Овадюк, Тетяна Секретарук, Дар’я Штефан (всі – група МП-3-8)

Здобувачі і викладачі тепло привітали переможців, за яких вболівали і підтримували, й побажали натхнення і наснаги продовжувати займатися студентською наукою та впроваджувати власні здобутки при написанні курсових проєктів і кваліфікаційних робіт у сфері менеджменту персоналу.

Опублікований: 12-04-2024
Читайте також:
Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання у формі єдиного державного кваліфікаційного іспиту. 27 студентів V курсу напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» і 18 студентів ІІІ курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи 20 лютого 2019

Науково-технічна бібліотека університету запрошує

У Науково-технічній бібліотеці університету представлена низка тематичних виставок – «Світоч нації», «Технічні науки у дзеркалі стародруків», «Українська революція. Доба Центральної Ради». Експозиція виставки «Світоч нації» присвячена українському вченому, політичному, громадському і церковному діячу, мовознавцю, історику церкви, педагогу, дійсном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету запрошує 12 січня 2017

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Захисти в період карантину проходитимуть у ZOOM. Магістранти опрацювали великий сегмент наукової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 лютого 2021

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв»

Відбувся конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Конкурс проводився серед здобувачів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за освітнім ступенем «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв» 28 травня 2021