Н У Х Т

Студентська наука ‒ основа інтелектуального розвитку освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

12 квітня 2024

Студентська наука ‒ основа інтелектуального розвитку освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

11 квітня 2024 р. відбулося засідання секції «Менеджмент персоналу» 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», в якому активну участь взяли здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу».

Функції модераторки засідання секції конференції традиційно виконала доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник, секретарки – доцентка Любов Тертична.

Здобувачами було представлено більше 40 тез, 9 презентацій і доповідей, виконаних під керівництвом викладачок, які найбільш плідно займаються науковою роботою зі студентами – Олени Драган, Ліани Мазник, Любові Тертичної, Олени Безпалько, Наталії Чугаєвої, Юлії Гринюк, Олесі Тур.

Тематика робіт стосується актуальних питань у сфері менеджменту персоналу. Всі теми дуже сучасні й враховують тенденції цифровізації ринку праці та застосування штучного інтелекту, впровадження креативного менеджменту, управління талантами, тайм-менеджменту, новітніх технологій рекрутингу, менеджменту персоналу в умовах воєнного стану тощо. Особливу увагу привернули теми, що стосуються проблем набуття персоналом цифрових навичок, креативного менеджменту, ефективності системи управління персоналом в сучасних умовах.

Присутні відзначили актуальність тематики доповідей, якість підготовки презентацій із використанням онлайн-інструментів для графічного дизайну Canva, логічність, чіткість, практичну цінність представлених доповідей, активність всіх учасників, питання аудиторії та відповіді на них спікерів.

Доповідачами-переможцями конференції за загальною думкою присутніх стали:

1 місце – Альбіна Горобець (група МП-3-8)
2 місце – Олександра Вашкулат (група МП-4-8), Світлана Даценко, Ксенія Мишко, Максим Пилипенко (всі – група МП-1-8М)
3 місце – Єлизавета Козаченко, Вікторія Овадюк, Тетяна Секретарук, Дар’я Штефан (всі – група МП-3-8)

Здобувачі і викладачі тепло привітали переможців, за яких вболівали і підтримували, й побажали натхнення і наснаги продовжувати займатися студентською наукою та впроваджувати власні здобутки при написанні курсових проєктів і кваліфікаційних робіт у сфері менеджменту персоналу.

Опублікований: 12-04-2024
Читайте також:
Ділові інтерактивні ігри активно застосовують у навчальному процесі наші викладачі

Ділові інтерактивні ігри в практиці застосовуються досить давно, але досвід останніх років підтвердив, що їх використання дає змогу наблизити студентів до реальних життєвих ситуацій, отримати не лише пізнавальний ефект, а й емоційне задоволення від процесу. Тож у рамках декади комісії економічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділові інтерактивні ігри активно застосовують у навчальному процесі наші викладачі 13 березня 2018

Практичний досвід із життя здобувачів освіти

Більшість студентів задають собі питання про своє майбутнє після випуску. Під час навчання в університеті ці питання можуть залишитися без відповіді, адже важко розібратися з нестачею досвіду практичної роботи, і для багатьох це стає визначальною ситуацією для подальшої роботи за спеціальністю. Проте, насправді можливостей розвиватися і накопичуват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід із життя здобувачів освіти 10 лютого 2021

Розпочинається співпраця з фармацевтичною компанією ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА»

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» – медичний директор Марина Валова та директор з експорту Оксана Плотнікова. Разом із завідувачем кафедри, професором Тетяною Пирог, деканом факультету біотехнології та екологічного контролю Наталією Грегірчак, а також доцентами Вікторією Красінько та Оксан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочинається співпраця з фармацевтичною компанією ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» 22 листопада 2019

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ продовжує зустрічати гостей. Цього понеділка студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» чекали на бренд-шефа ресторанів «Simbiosi» та «Япі»Антона Федотова. Відомий шеф-кухар поділився своїми знаннями, які отримав в IFSE – інноваційній школі високої кухні і кондитерських виробів в Італії. Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії 27 лютого 2018