Н У Х Т

Студентка хімік-технолог стала першою практиканткою «КФФ Трейд»

24 лютого 2018

Студентка хімік-технолог стала першою практиканткою «КФФ Трейд»

2018 рік став важливим для компанії ТОВ «КФФ Трейд», адже у цьому році вона відзначила своє двадцятиріччя присутності на ринку, і вперше взяла під своє крило студента для проходження виробничої і переддипломної практики. І не випадково першою практиканткою ТОВ «КФФ Трейд» стала студентка хімік-технолог 4-го курсу саме нашого університету  Катерина Левченко.

Вже з перших кроків стало зрозумілим, що в компанії дбайливо ставляться до кожного – як до працівників, так і до студентів-практикантів. У перший ж день наша практикантка отримала можливість детально познайомитися з підприємством, побувати у лабораторіях, де контролюється якість виготовленої продукції, складських приміщеннях і виробничих потужностях «КФФ Трейд».

Компанія «КФФ Трейд» з недавнього часу займається виробництвом консервантів, запашок і парфумерних композицій. Також підприємство пропонує широкий асортимент косметичної, парфумерної, хімічної та харчової сировини. Клієнт компанії отримує технологічну і консультаційну підтримку на всіх етапах виробництва.

Два місяці практики пролетіли непомітно, студентка зазначає, що їй довелося дізнатися і навчитися багато чого нового й стало зрозумілим, які перспективи відкриває професія хіміка-технолога. На сучасних заводах хімік-технолог нерідко бере на себе і функції проектного менеджера: його завдання – розробити і впровадити нову технологію з найменшими витратами і найбільшою вигодою для роботодавця. Технологи виробництва потрібні в самих різних галузях: фармацевтиці, харчовому виробництві, видобутку металів, виробництві пластмас, електронної техніки, миючих засобів, запчастин для техніки і т. д. З кожним днем збільшується впевненість у тому, що зроблено вірний вибір своєї спеціальності.

Опублікований: 24-02-2018
Читайте також:
Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування

На кафедрі технології консервування з 11 по 14 лютого 2020 року відбулися основні захисти здобувачів вищої освіти:– дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;– магі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування 18 лютого 2020

Свято знань в Івано-Франківському  коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету

Сьогодні в Івано-Франківському  коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету по-справжньому величний день – свято знань, яке зібрало молоде покоління здобувачів освіти коледжу. Серед багатьох традицій, що склалися в навчальному закладі, одна з найповажніших – щороку, у вересні, сотні першокурсників посвячуються у численну сім’ю учнів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято знань в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету 20 вересня 2021

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін

Що таке зима для викладачів вишу? По-перше, це важлива реперна точка – сесія. По-друге, це Новорічні та Різдвяні свята. По-третє, для більшості з нас це – період дистанційного навчання (молодіжним сленгом – «дистанційка»). Але цьогорічна зима була для всіх і неабияким випробуванням. Можна сказати, квестом. Після дощу на Різдво, морозу на Василя, ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін 26 березня 2018

До захисту курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв» готуються четвертокурсники

Курсове проєктування є невід’ємною складовою підготовки здобувачів-біотехнологів. Саме тому, попри складний період в Україні, студенти ІV курсу кафедри біотехнології і мікробіології постійно консультуються зі своїми керівниками щодо виконання розділів курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв». Під час зустріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв» готуються четвертокурсники 01 грудня 2020