Н У Х Т

Студентка хімік-технолог стала першою практиканткою «КФФ Трейд»

24 лютого 2018

Студентка хімік-технолог стала першою практиканткою «КФФ Трейд»

2018 рік став важливим для компанії ТОВ «КФФ Трейд», адже у цьому році вона відзначила своє двадцятиріччя присутності на ринку, і вперше взяла під своє крило студента для проходження виробничої і переддипломної практики. І не випадково першою практиканткою ТОВ «КФФ Трейд» стала студентка хімік-технолог 4-го курсу саме нашого університету  Катерина Левченко.

Вже з перших кроків стало зрозумілим, що в компанії дбайливо ставляться до кожного – як до працівників, так і до студентів-практикантів. У перший ж день наша практикантка отримала можливість детально познайомитися з підприємством, побувати у лабораторіях, де контролюється якість виготовленої продукції, складських приміщеннях і виробничих потужностях «КФФ Трейд».

Компанія «КФФ Трейд» з недавнього часу займається виробництвом консервантів, запашок і парфумерних композицій. Також підприємство пропонує широкий асортимент косметичної, парфумерної, хімічної та харчової сировини. Клієнт компанії отримує технологічну і консультаційну підтримку на всіх етапах виробництва.

Два місяці практики пролетіли непомітно, студентка зазначає, що їй довелося дізнатися і навчитися багато чого нового й стало зрозумілим, які перспективи відкриває професія хіміка-технолога. На сучасних заводах хімік-технолог нерідко бере на себе і функції проектного менеджера: його завдання – розробити і впровадити нову технологію з найменшими витратами і найбільшою вигодою для роботодавця. Технологи виробництва потрібні в самих різних галузях: фармацевтиці, харчовому виробництві, видобутку металів, виробництві пластмас, електронної техніки, миючих засобів, запчастин для техніки і т. д. З кожним днем збільшується впевненість у тому, що зроблено вірний вибір своєї спеціальності.

Опублікований: 24-02-2018
Читайте також:
Гостьова лекція для здобувачів ступеня «доктор філософії» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з вибіркової дисципліни «Теоретичні основи структуроутворення і термооброблення кондитерських виробів» для здобувачів освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії». Для проведення лекції «Сучасний стан виробництва пектині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для здобувачів ступеня «доктор філософії» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 березня 2024

НУХТівці – найкращі: заступник директора Сумського фахового коледжу НУХТ занесений на обласну Дошку Пошани

На Сумщині відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників, на якій було відзначено освітян, занесених на обласну Дошку Пошани «Педагогічна гордість Сумщини» у 2023 році за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі області. Цього року серед переможців заступник директора з навчальної роботи Відокремленого структурного підрозділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівці – найкращі: заступник директора Сумського фахового коледжу НУХТ занесений на обласну Дошку Пошани 31 серпня 2023

У найдрібніших деталях з питань академічної доброчесності розібралася завідувачка кафедри фізики

Якісна освіта базується на засадах академічної доброчесності. Академічна доброчесність у вищій освіті – це безліч дилем і щоденних викликів. Тому розвитку культури академічної доброчесності у нашому закладі й, зокрема, на кафедрі фізики, приділяється велика увага. Враховуючи актуальність цієї теми та бажання розібратися у найдрібніших деталях з пи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У найдрібніших деталях з питань академічної доброчесності розібралася завідувачка кафедри фізики 18 листопада 2022

Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Літнього сонячного дня Смілянський коледж харчових технологій НУХТ традиційно гостинно зустрічав своїх випускників. На урочисте свято до рідного навчального закладу завітали сотні випускників, знайшовши час та можливість зустрітися з однокурсниками, ветеранами коледжу та сучасною плеядою викладачів. Радісна, піднесена, хвилююча атмосфера вирувала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 13 червня 2018