Н У Х Т

Студентка хімік-технолог стала першою практиканткою «КФФ Трейд»

24 лютого 2018

Студентка хімік-технолог стала першою практиканткою «КФФ Трейд»

2018 рік став важливим для компанії ТОВ «КФФ Трейд», адже у цьому році вона відзначила своє двадцятиріччя присутності на ринку, і вперше взяла під своє крило студента для проходження виробничої і переддипломної практики. І не випадково першою практиканткою ТОВ «КФФ Трейд» стала студентка хімік-технолог 4-го курсу саме нашого університету  Катерина Левченко.

Вже з перших кроків стало зрозумілим, що в компанії дбайливо ставляться до кожного – як до працівників, так і до студентів-практикантів. У перший ж день наша практикантка отримала можливість детально познайомитися з підприємством, побувати у лабораторіях, де контролюється якість виготовленої продукції, складських приміщеннях і виробничих потужностях «КФФ Трейд».

Компанія «КФФ Трейд» з недавнього часу займається виробництвом консервантів, запашок і парфумерних композицій. Також підприємство пропонує широкий асортимент косметичної, парфумерної, хімічної та харчової сировини. Клієнт компанії отримує технологічну і консультаційну підтримку на всіх етапах виробництва.

Два місяці практики пролетіли непомітно, студентка зазначає, що їй довелося дізнатися і навчитися багато чого нового й стало зрозумілим, які перспективи відкриває професія хіміка-технолога. На сучасних заводах хімік-технолог нерідко бере на себе і функції проектного менеджера: його завдання – розробити і впровадити нову технологію з найменшими витратами і найбільшою вигодою для роботодавця. Технологи виробництва потрібні в самих різних галузях: фармацевтиці, харчовому виробництві, видобутку металів, виробництві пластмас, електронної техніки, миючих засобів, запчастин для техніки і т. д. З кожним днем збільшується впевненість у тому, що зроблено вірний вибір своєї спеціальності.

Опублікований: 24-02-2018
Читайте також:
Професійне зростання студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки під керівництвом доцента Людмили Кривопляс-Володіної відвідали підприємство по підготовці та фасуванню води «СУБОС». Високопрофесійні фахівці ознайомили молодь із інноваційними технологіями, впровадженими на виробництві, поетапним технологічним процесом підготовки води, озонування, збагачення віт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне зростання студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 03 квітня 2019

Досвід роботи зі сучасними технологічними комплексами виробництва хлібних і кондитерських виробів отримують наші студенти й викладачі

Один із лідерів виробництва хліба – «Перший столичний хлібзавод», що входить до Холдингу «Хлібні Інвестиції», впродовж останніх років люб’язно приймає на практику наших студентів. Тож протягом наступного місяця чудовий практичний досвід роботи зі сучасними технологічними комплексами виробництва хлібних і кондитерських виробів отримають студенти На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід роботи зі сучасними технологічними комплексами виробництва хлібних і кондитерських виробів отримують наші студенти й викладачі 17 січня 2019

Майстер-класом від HR-професіонала відзначили День HR-менеджера наші здобувачі освіти

15 вересня, у День HR-менеджера, за ініціативи викладачів кафедри економіки праці та менеджменту для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» відбувся майстер-клас «Таємниці сучасного рекрутингу та онбордінгу персоналу компанії» від начальника відділу підбору та адаптації персоналу масових позицій Управління з розвитку бренду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класом від HR-професіонала відзначили День HR-менеджера наші здобувачі освіти 16 вересня 2021

VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва»

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся традиційний VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва». Уже восьмий рік, за ініціативи директора коледжу Віри Кузнецової, студенти коледжу разом зі своїми батьками, дідусями, сестрами та братами розкривають кулінарні секрети, готуючи родинну страву...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва» 17 грудня 2019