Н У Х Т

Студенти взяли участь у проєкті польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE

30 серпня 2024

Студенти взяли участь у проєкті польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE

Студенти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь у проєкті, який проходив у туристичному осередку «Чардворек» у Польщі. Протягом десяти днів вони не лише вивчали основи ведення бізнесу, але й поглиблювали свої знання в аналізі ринкових тенденцій, вивчали польський та український досвід у сфері харчування. Крім навчальної частини, студенти також відвідали майстер-класи з виготовлення шоколаду та піци у місті Жешув. А особливо наших учасників вразили сесії, присвячені маркетингу та просуванню власного бренду та способам отримання дофінансування для розвитку власної справи.

Обмін досвідом між навчальними закладами Польщі та України дозволив нашим студентам збагатити знання та поглянути на певні аспекти роботи під новим кутом. Це була гарна нагода познайомитися з надзвичайно талановитими і натхненними людьми. Студенти коледжу поглибили свої знання у сфері кулінарії, ознайомилися з регіональною кухнею та досвідом збереження кулінарних традицій, що можуть стати основою успішного бізнесу.

Під час поїздки студенти нашого коледжу також відвідали аквапарк у місті LESKO, де змогли відпочити та насолодитися водними розвагами. Окремою родзинкою поїздки стали мальовничі краєвиди SOLINO, які залишили неймовірні враження.

Учасники проєкту повернулися додому з новими ідеями, мотивацією та рішучістю втілювати їх у життя. Без сумніву, отриманий досвід і знання допоможуть у реалізації власних проєктів і сприятимуть розвитку студентської спільноти.

Опублікований: 30-08-2024
Читайте також:
Відкритість і прозорість – запорука якості освітнього процесу!

Уже стало доброю традицією проведення щосеместрових зустрічей зі здобувачами освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» різних курсів щодо їх задоволеності якістю освітніх послуг та освітнім процесом. Зустрічі відбулися в рамках проведення локального моніторингу освітньої програми, тому окрім її гарантки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкритість і прозорість – запорука якості освітнього процесу! 22 лютого 2024

Презентація освітньої програми «Менеджмент персоналу» у Васильківському професійному ліцеї

Гарантка освітньої програми «Менеджмент персоналу» Ліана Мазник відвідала Комунальний навчальний заклад Київської обласної ради Васильківський професійний ліцей – заклад із сучасним освітнім простором, професійною та гостинною командою, талановитими і мотивованими здобувачами. Під час зустрічей з групами різних спеціальностей і курсів, викладачка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньої програми «Менеджмент персоналу» у Васильківському професійному ліцеї 03 жовтня 2024

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня День гостинності кафедри у форматі онлайн провели викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Зустрічала гостей завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч. Викладачі кафедри, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька та Володимир Захаров розповіли слухачам зі Львівського фахового коледжу харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 березня 2024

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися

Літо – чудова пора. Для когось це – відпочинок, для когось – іспити, а для групи наших здобувачів: Марії Аліпатової, Івана Глущенка, Тетяни Нікітіної, Анни Матвеєвої, Ольги Степанової та доцента кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталії Кулик це – ще й онлайн-навчання за курсом «Packaging Design Theory and Psychology» пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися 25 серпня 2020