Н У Х Т

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали свої школи і запросили учнів на День відкритих дверей НУХТ

14 листопада 2018

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали свої школи і запросили учнів на День відкритих дверей НУХТ

Напередодні Дня відкритих дверей студенти першого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали свої рідні школи та провели профорієнтаційні заходи для учнів старших класів.

Зокрема, студентами були відвідані 10 та 11 класи гімназії «Мілленіум» № 318, спеціалізованих шкіл № 211 і №110 м. Києва, Авіакосмічного ліцею імені Ігоря Сікорського НАУ. Першокурсники поділилися своїми свіжими враженнями про навчання в університеті та про активне і цікаве життя студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Також студенти, що навчалися у школах різних міст та областей України, повідомили дистанційно про університетський захід своїм друзям і знайомим, які навчаються у старших класах.

Гостям попереднього Дня відкритих дверей повідомили про черговий захід і особливо про цікавий майстер-клас із кондитерського мистецтва від кухаря-кондитера готелю «Hilton» за допомогою зібраних електронних адрес.

Отож, на факультеті чекають на чергову родинну зустріч із майбутніми вступниками 17 листопада 2018 року.

Опублікований: 14-11-2018
Читайте також:
На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції – гості

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції запросив здобувачів освіти комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» на гостину до НУХТ. Разом із доценткою Зоряною Романовою гості відвідали ключові об'єкти університету, зокрема навчальні лабораторії, актову залу та бі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції – гості 09 квітня 2025

Випуск-2025 ‒ вітаємо наших бакалаврів з «Менеджменту персоналу»!

27 червня 2025 року в актовій залі університету відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цьогоріч до великої родини випускників НУХТ долучилися здобувачі, які гідно завершили чотирирічний шлях навчання. Роки студентського життя були насичені подіями, викликами та здобутками: від сесій,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск-2025 ‒ вітаємо наших бакалаврів з «Менеджменту персоналу»! 30 червня 2025

Досвід роботи з ресурсами Науково-технічної бібліотеки отримали магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із професоркою кафедри готельно-ресторанної справи Тетяною Сильчук відвідали Науково-технічну бібліотеку НУХТ, де ознайомилися з електронними ресурсами з метою пошуку та оброблення наукової інформації при підготовці до написання кваліфікаційної роботи. Під час зустрічі завідувачка відділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід роботи з ресурсами Науково-технічної бібліотеки отримали магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 20 березня 2025

Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають

Першокурсниця Навчально-наукового інституту харчових технологій Владлена Пахомова перемогла у конкурсі від Приват-Банку з призовим фондом понад 20 000 грн. Конкурс проводився серед всіх студентів України. Серед традиційних умов конкурсу (зареєструватися, відмітити у соцмережах тощо) важливим завданням було написати, на що витратив свою першу стипе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають 28 червня 2023