Н У Х Т

Персонал-технології та кар’єрні можливості в індустрії гостинності вивчали наші студенти-ейчари

16 травня 2018

Персонал-технології та кар’єрні можливості в індустрії гостинності вивчали наші студенти-ейчари

У готельно-ресторанній індустрії, як не в жодній іншій, конкурентну боротьбу витримують тільки ті компанії, що можуть запропонувати клієнтам (гостям) висококласний сервіс, а це неможливо без професійної і згуртованої команди працівників. Як зробити її такою студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») дізнавалися від представників Reikartz Hotel Group. У рамках кафедрального проекту ProductiveWorkspace (знайомимося ближче з кращими роботодавцями країни) вони відвідали готель VitaPark Борисфен.

Директор з корпоративної культури RHG Олексій Ларіонов презентував студентам історію розвитку національної мережі готелів (42 готелі 3, 3+, 4 зірки) та її виходу на іноземні ринки (Швеція, Німеччина, Казахстан); пояснив, як функціонують інші мережеві напрямки бізнесу – 17 концептуальних ресторанів, конференц-сервіс, служби кейтерінгу, wellness-курорти, послуги власного туроператора.

Максимально інформативною для наших ейчарів стала розповідь про єдині стандарти якості обслуговування і гостинності для всіх співробітників готелів Reikartz; систему їх навчання (welcome-тренінги, різноманітні навчальні програми офлайн і e-leaning); освітній проект «Школа гостинності Reikartz»; механізм проведення корпоративних конкурсів для різних категорій персоналу (портьє, покоївок, кухарів, барист, офіціантів тощо); мотиваційні інструменти, що їх використовують у HR-практиці готелів RHG; кар’єрні можливості для співробітників, як то закордонні стажування в мережі та гнучка вертикальна кар’єра, де за 2-3 роки можна отримати посаду управляючого готелем (рестораном).

Менеджер з персоналу RHG Олеся Тарасенко познайомила наших студентів із умовами проходження стажувань, курсу «Молодий керівник», актуальними вакансіями, зокрема, у центральному офісі компанії в HR-секторі та проектному менеджменті, і поспілкувалась з усіма охочими особисто. Управляюча готелем VitaPark Борисфен провела присутнім екскурсію територією та проінспектувала спільно з ними декілька номерів.

Управлінці персоналом вдячні команді Reikartz Hotel Group за запрошення та інтерактив із побудови успішної кар’єри в компанії-лідері сфери HoReCa. 

Опублікований: 16-05-2018
Читайте також:
Практичні заняття в цікавих форматах – візитівка наших викладачів

7 листопада викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Катерина Рудницька провела відкрите практичне заняття з теми «Networking» (відвідування заходів, пов’язаних з пошуком роботи) з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освіти групи ГС-2-8 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу іме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні заняття в цікавих форматах – візитівка наших викладачів 09 листопада 2022

Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування

9 червня на кафедрі технології оздоровчих продуктів стартували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт. В умовах карантину процедура захисту відбувалася у дистанційному режимі у форматі відеоконференції з використанням платформи Zoom. До складу екзаменаційної комісії увійшли доценти кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, очолила комісію завідувачк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування 10 червня 2020

Другий день Міжнародної Зимової Школи Жана Моне…

6 грудня 2023 р. відбулося друге онлайн-засідання Міжнародної Зимової Школи Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація». Цього дня говорили про Європейські студії: напрям Жана Моне програми Еразмус+. Спікери –  доцентка кафедри екології та екоменеджменту нашого університету, координаторка проєктів Жана Моне JM RE та JM REW...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий день Міжнародної Зимової Школи Жана Моне… 07 грудня 2023

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику дистанційно

23 червня відбулися онлайн-захисти звітів з виробничої практики здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». У зв’язку із національним карантином і запровадженими обмежувальними заходами виробнича практика проходил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику дистанційно 24 червня 2020