Н У Х Т

Студенти підкорюють міжнародні фахові конкурси

03 січня 2025

Студенти підкорюють міжнародні фахові конкурси

Наприкінці минулого року студентки освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Оксана Бобош і Віра Ленько під керівництвом викладачки Тетяни Голдун взяли участь у XVIII Міжнародному європейському кулінарному конкурсі EKOGALA-2024, який проходив у місті Жешув (Польща).

Здобувачки освіти презентували дві конкурсні страви: основну – «Качине філе з палентою і карамелізованою капустою» та десерт – «Мигдалевий мілфей».

Дівчата достойно представили наш коледж, здобувши IV місце, отримали новий досвід, а також збагатились новими ідеями. Вони щиро вдячні всім, хто за них вболівав і підтримував, і окремо шефу ресторану «KILINSKI» Віталію Федаку за допомогу у підготовці до конкурсу.

Сподіваємося, після закінчення коледжу талановиті студентки продовжать здобувати фахову вищу освіту вже в університеті.

Опублікований: 03-01-2025
Читайте також:
Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – тренер проєкту EUREM

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко викладає курс про системи холодопостачання на тренінгу EUREM. Тренінг EUREM – «Європейський енергоменеджер (ТПП)» – це визнана у світі кваліфікаційна програма у галузі енергоменеджменту та енергоефективних технологій, орієнтована на енергоменджерів підприємств і компанії, що н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – тренер проєкту EUREM 23 жовтня 2020

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України

Кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України проведений науково-практичний онлайн-круглий стіл «Перспективи використання фітосировини у технологіях ресторанного господарства». Науковий захід відбувся завдяки співпраці кафедри, зокрема завідувачки кафедри, професорки Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 07 грудня 2020

Першокурсникам спеціальності «Облік і оподаткування» вручено сертифікати компанії  «Дебет Плюс»

На кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ у форматі онлайн-конференції за участі директора інституту, д.е.н. Олега Шеремета, завідувача кафедри обліку і аудиту, д.е.н., професора Володимира Осмятченка, завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту, д.е.н., професорки Тамари Березянко та директора з ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсникам спеціальності «Облік і оподаткування» вручено сертифікати компанії «Дебет Плюс» 20 грудня 2022

Надихаючі й мотивуючі до навчання і наукових пошуків заходи відвідують наші студенти й викладачі

З 23 по 25 жовтня відбулася Міжнародна виставка харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019. Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції не пропустила цю головну подію харчової промисловості. Виставку відвідали: групи ХЧ-4-13 ск, ХЧ-2-3, ХЧ-3-3 та англомовна група ТУ-3-9а разом із доцентом Оленою Павлюченко, старшим викладачем ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надихаючі й мотивуючі до навчання і наукових пошуків заходи відвідують наші студенти й викладачі 28 жовтня 2019