Наприкінці минулого року студентки освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Оксана Бобош і Віра Ленько під керівництвом викладачки Тетяни Голдун взяли участь у XVIII Міжнародному європейському кулінарному конкурсі EKOGALA-2024, який проходив у місті Жешув (Польща).
Здобувачки освіти презентували дві конкурсні страви: основну – «Качине філе з палентою і карамелізованою капустою» та десерт – «Мигдалевий мілфей».
Дівчата достойно представили наш коледж, здобувши IV місце, отримали новий досвід, а також збагатились новими ідеями. Вони щиро вдячні всім, хто за них вболівав і підтримував, і окремо шефу ресторану «KILINSKI» Віталію Федаку за допомогу у підготовці до конкурсу.
Сподіваємося, після закінчення коледжу талановиті студентки продовжать здобувати фахову вищу освіту вже в університеті.