Н У Х Т

Студенти підкорюють міжнародні фахові конкурси

03 січня 2025

Студенти підкорюють міжнародні фахові конкурси

Наприкінці минулого року студентки освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Оксана Бобош і Віра Ленько під керівництвом викладачки Тетяни Голдун взяли участь у XVIII Міжнародному європейському кулінарному конкурсі EKOGALA-2024, який проходив у місті Жешув (Польща).

Здобувачки освіти презентували дві конкурсні страви: основну – «Качине філе з палентою і карамелізованою капустою» та десерт – «Мигдалевий мілфей».

Дівчата достойно представили наш коледж, здобувши IV місце, отримали новий досвід, а також збагатились новими ідеями. Вони щиро вдячні всім, хто за них вболівав і підтримував, і окремо шефу ресторану «KILINSKI» Віталію Федаку за допомогу у підготовці до конкурсу.

Сподіваємося, після закінчення коледжу талановиті студентки продовжать здобувати фахову вищу освіту вже в університеті.

Опублікований: 03-01-2025
Читайте також:
Про управління особистими фінансами дізналися студенти від фахівця Національного банку України

13 грудня 2019 року студенти-фінансисти 1-го, 3-го та 4-го курсів прослухали лекцію «Управління особистими фінансами та планування статків», яку прочитала головний фахівець Департаменту комунікацій Національного банку України, к.е.н., пані Олена Тригуб. Захід відбувся за ініціативи доцента кафедри фінансів Ганни Роганової. Протягом цікавої та інте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління особистими фінансами дізналися студенти від фахівця Національного банку України 16 грудня 2019

Широкий спектр виробництв у кваліфікаційних роботах бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

У нинішні непрості часи для нашої держави одним із пріоритетів є випуск здобувачів, що закінчують чотирирічне навчання. 17 червня в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр виробництв у кваліфікаційних роботах бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 20 червня 2022

Оновлено алгоритм отримання державного гранту на навчання

Уряд ухвалив зміни до механізму отримання державних грантів на навчання для здобувачів, зарахованих на перший курс денної або дуальної форми навчання на контракт. Першокурсники, що відповідають умовам надання гранту для часткової оплати навчання, отримають відповідний сертифікат у застосунку Дія. Прийняті зміни не впливають на суми грантів чи на кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оновлено алгоритм отримання державного гранту на навчання 17 вересня 2024

Всеукраїнський конкурс «Мехатроніка»: вітаємо переможців!

Не так давно завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей 2023-2024 навчального року. Відповідно до рекомендацій МОН був проведений лише І тур конкурсу, метою якого є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня. Здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки продемонстрували висо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всеукраїнський конкурс «Мехатроніка»: вітаємо переможців! 24 квітня 2024