Н У Х Т

Студенти на один день: гості на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 березня 2025

Студенти на один день: гості на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На минулому тижні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся День гостинності у незвичайному форматі. Гості – учні випускних класів комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» відчули себе студентом на день.

Старшокурсників коледжу зустрічали відповідальна по кафедрі за профорієнтаційну роботу, доцентка Ірина Корецька та асистентка кафедри Марія Омельченко. Учнів супроводжували майстри виробничого навчання Світлана Кузнєцова і Наталія Кондор.

Розпочали з екскурсії університетом, під час якої гості познайомилися з історією нашого закладу вищої освіти, і завітали на лекцію доцентки кафедри  Ірини Силки з дисципліни «Основи аюрведичної дієтології». До лекції долучилась завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч і розповіла про випуску кафедру.

Долі екскурсію університетом гості продовжили зі старшою викладачкою Оленою Матиящук і завітали до актової зали, де уявили себе на врученні дипломів, а далі – на музикальному конкурсі, побувавши у студентському клубі.

Відвідали і технологічні лабораторії та поспілкувалися з деканкою факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Вітою Цирульніковою, яка розповіла про особливості вступу, зокрема про підготовку мотиваційних листів, терміни подання документів у 2025 році та відповіла на запитання гостей.

Після ознайомлення з правилами техніки безпеки і поведінки у хімічній лабораторії й видами лабораторного посуду та реактивами здобувачки групи ХЧ-2-3 Катерина Мигашко, Марія Гресь і Богдана Кухар поділилися досвідом виконання лабораторних робіт.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячний викладачам коледжу, які зацікавлюють старшокурсників різними формами навчання і знайомлять з можливостями здобуття вищої освіти. Викладачі кафедри сподіваються, що такі заходи будуть регулярними і очікують у гості колежан і з інших курсів.

Опублікований: 24-03-2025
Читайте також:
Виконання сучасних салонних  процедур опановують слухачі сертифікатної програми «Косметологія»

Слухачі сертифікатної програми «Косметологія» опановують виконання сучасних салонних  процедур. На черговому занятті, яке відбулось 30 листопада, дівчата вивчали техніку шугарингу Шугарінг (від англ. Súgar - цукор; також епіляція цукром, карамельна епіляція, перська епіляція) - спосіб епіляції з використанням густої цукрової пасти. Цукрова епіляці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконання сучасних салонних процедур опановують слухачі сертифікатної програми «Косметологія» 03 грудня 2018

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники

Студенти 3 курсу відвідали сучасне косметичне підприємство. Поїздка була організована завдяки щільній співпраці керівництва підприємства ТОВ «Ремос» (ТМ «Яка») і викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Популярність до бренду «ЯКА» прийшла не одразу, адже це були свого часу найперші серед ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники 20 травня 2019

Творча майстерня на занятті із вибіркової навчальної дисципліни «Культура професійного мовлення»

Заняття з вибіркової навчальної дисципліни «Культура професійного мовлення» завжди проходять креативно та цікаво. Над темою, яка стосувалася техніки мовлення, здобувачі освіти разом із доценткою кафедри гуманітарних дисциплін Людмилою Приблудою працювали творчо. На прикладах мовлення сучасних виконавців, улюблених персонажів із анімаційних комедій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творча майстерня на занятті із вибіркової навчальної дисципліни «Культура професійного мовлення» 28 травня 2021

Майстер-класи для майбутніх вступників…

30 та 31 січня 2018 р. викладачі та студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели майстер-класи «Виробництво заварних тістечок» і «Розроблення та випікання тістечок із листкового тіста» для учнів 8-10-х класів КУ Сумської загальноосвітньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи для майбутніх вступників… 01 лютого 2018