Н У Х Т

Студенти на один день: гості на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 березня 2025

Студенти на один день: гості на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На минулому тижні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся День гостинності у незвичайному форматі. Гості – учні випускних класів комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» відчули себе студентом на день.

Старшокурсників коледжу зустрічали відповідальна по кафедрі за профорієнтаційну роботу, доцентка Ірина Корецька та асистентка кафедри Марія Омельченко. Учнів супроводжували майстри виробничого навчання Світлана Кузнєцова і Наталія Кондор.

Розпочали з екскурсії університетом, під час якої гості познайомилися з історією нашого закладу вищої освіти, і завітали на лекцію доцентки кафедри  Ірини Силки з дисципліни «Основи аюрведичної дієтології». До лекції долучилась завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч і розповіла про випуску кафедру.

Долі екскурсію університетом гості продовжили зі старшою викладачкою Оленою Матиящук і завітали до актової зали, де уявили себе на врученні дипломів, а далі – на музикальному конкурсі, побувавши у студентському клубі.

Відвідали і технологічні лабораторії та поспілкувалися з деканкою факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Вітою Цирульніковою, яка розповіла про особливості вступу, зокрема про підготовку мотиваційних листів, терміни подання документів у 2025 році та відповіла на запитання гостей.

Після ознайомлення з правилами техніки безпеки і поведінки у хімічній лабораторії й видами лабораторного посуду та реактивами здобувачки групи ХЧ-2-3 Катерина Мигашко, Марія Гресь і Богдана Кухар поділилися досвідом виконання лабораторних робіт.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячний викладачам коледжу, які зацікавлюють старшокурсників різними формами навчання і знайомлять з можливостями здобуття вищої освіти. Викладачі кафедри сподіваються, що такі заходи будуть регулярними і очікують у гості колежан і з інших курсів.

Опублікований: 24-03-2025
Читайте також:
Розпочався NUFT Career Chance-2025

Наш університет – це не тільки про навчання та дозвілля здобувачів освіти. Це і про відповідальне ставлення до наших випускників і активна допомога у їх підготовці до перших кроків на професійному шляху. Саме тому відділ працевлаштування випускників невпинно працює над розширенням кола партнерів-роботодавців, а також двічі на рік збирає масштабні к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався NUFT Career Chance-2025 17 березня 2025

Про особливості навчання школярам Хмельниччини розповіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко та Ганна Пастух в онлайн-форматі зустрілися з учнями Гвардійського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ст., гімназія» (Хмельницька область). Викладачки розповіли про особливості навчання на кафедрі за спеціальністю 181 «Харчові технології». Учні діз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості навчання школярам Хмельниччини розповіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 23 листопада 2020

Про переваги навчання в нашому університеті – старшокласникам гімназії «Потенціал»

24 вересня 2024 року члени профорієнтаційного сектору студентської ради Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доценткою кафедри технології молока і молочних продуктів Оленою Онопрійчук відвідали гімназію «Потенціал», де зустрілися з учнями 11-х класів. Вони ознайомили старшокласників з навчальними підрозділами університету, ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про переваги навчання в нашому університеті – старшокласникам гімназії «Потенціал» 26 вересня 2024

Розпочалася додаткова сесія вступних випробувань до аспірантури

Вступники до аспірантури, які зареєструвалися для участі у додатковій сесії вступних випробувань, отримали запрошення на тестування у своїх е-кабінетах. Там зазначені дата, час і місце проходження єдиного вступного іспиту та єдиного вступного випробування з методології наукових досліджень. Допуск до пункту тестування розпочинається за 30 хвилин і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася додаткова сесія вступних випробувань до аспірантури 20 серпня 2025