Н У Х Т

Студенти на один день: гості на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 березня 2025

Студенти на один день: гості на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На минулому тижні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся День гостинності у незвичайному форматі. Гості – учні випускних класів комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» відчули себе студентом на день.

Старшокурсників коледжу зустрічали відповідальна по кафедрі за профорієнтаційну роботу, доцентка Ірина Корецька та асистентка кафедри Марія Омельченко. Учнів супроводжували майстри виробничого навчання Світлана Кузнєцова і Наталія Кондор.

Розпочали з екскурсії університетом, під час якої гості познайомилися з історією нашого закладу вищої освіти, і завітали на лекцію доцентки кафедри  Ірини Силки з дисципліни «Основи аюрведичної дієтології». До лекції долучилась завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч і розповіла про випуску кафедру.

Долі екскурсію університетом гості продовжили зі старшою викладачкою Оленою Матиящук і завітали до актової зали, де уявили себе на врученні дипломів, а далі – на музикальному конкурсі, побувавши у студентському клубі.

Відвідали і технологічні лабораторії та поспілкувалися з деканкою факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Вітою Цирульніковою, яка розповіла про особливості вступу, зокрема про підготовку мотиваційних листів, терміни подання документів у 2025 році та відповіла на запитання гостей.

Після ознайомлення з правилами техніки безпеки і поведінки у хімічній лабораторії й видами лабораторного посуду та реактивами здобувачки групи ХЧ-2-3 Катерина Мигашко, Марія Гресь і Богдана Кухар поділилися досвідом виконання лабораторних робіт.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячний викладачам коледжу, які зацікавлюють старшокурсників різними формами навчання і знайомлять з можливостями здобуття вищої освіти. Викладачі кафедри сподіваються, що такі заходи будуть регулярними і очікують у гості колежан і з інших курсів.

Опублікований: 24-03-2025
Читайте також:
Спільно з фахівцями Ічнянського молочноконсервного комбінату презентували гімназистам університет викладачі НУХТ

Співробітники університету, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент Анастасія Пухляк, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак і доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Віктор Сідлецький за підтримки Ічнянського молочноконсервного комбінату відвідали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільно з фахівцями Ічнянського молочноконсервного комбінату презентували гімназистам університет викладачі НУХТ 24 грудня 2019

Лекція науковиці University of Cambridge

Нещодавно здобувачі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» і «доктор філософії» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» прослухали лекцію докторки Алли Мадіч, трансгенної технологині, що наразі працює науковою співробітницею у Департаменті генетики Кембриджського університету. Нагадаємо, Алла Мадіч – відома українська вчена, біотехнолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція науковиці University of Cambridge 31 травня 2024

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів

Студентський науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжує свою роботу. Цього разу наші здобувачі представили неймовірні огляди інновацій у актуальних галузях і сферах. Віталіна Чигинцева та Вероніка Чебанова здійснили огляд інновацій у кондитерській промисловості. Автоматизовані машини від FRITSCH, що відкривають широкі можливості ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів 22 травня 2023

Перша атестація магістерських робіт відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології

Незабаром Новий рік, і ми точно знаємо, яке бажання під ялиночкою будуть загадувати магістранти ІІ року навчання – успішно захистити дипломну роботу. Але навіть Дід Мороз не допоможе, якщо вчасно та успішно не пройдеш рубіжні контролі виконання магістерської роботи. Перший із них днями відбувся на кафедрі біотехнології і мікробіології. Атестувати ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша атестація магістерських робіт відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології 28 грудня 2019