Н У Х Т

Усе про програму імені Фулбрайта в Україні тепер знають наші науковці

28 вересня 2022

Усе про програму імені Фулбрайта в Україні тепер знають наші науковці

27 вересня 2022 року науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка – завідувачка кафедри Олександра Нєміріч і професор Олег Кузьмін взяли участь у представленні програми імені Фулбрайта в Україні, яка дає можливість проводити дослідження в університетах, дослідницьких центрах й культурних установах США.

Під час онлайн-зустрічі з координаторкою Fulbright Scholar Programs Веронікою Алексанич вони детальніше дізналися про програму, умови участі у ній українських дослідників, вимоги до заявників, оформлення документів, а також ключові дати подання заявок до Fulbright Visiting Scholar Program.

Наші викладачі щиро вдячні організаторам за корисну інформацію й професійну організацію заходу! 

Опублікований: 28-09-2022
Читайте також:
Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

Інноваційний, новий, незвичний, дууууже цікавий, насичений, актуальний і перспективний – ось так можна коротко описати практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів», що за вже сталою традицією 23 квітня був проведений на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів у колаборації з вітчизняною компанією ТОВ «Українська кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів» 24 квітня 2024

Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-форматі відбулася гостьова лекція «Effect of extract from chokeberry on the properties of stored potato starch gels» доцентки Жешувського університету (Польща) Грети Адамчик  для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітніх  програм «Технології хліба, кондитерських, макарон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 жовтня 2021

Актуальні проблеми хімії та хімічної технології обговорили в університеті

21-22 листопада на базі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології». Онлайн-формат дав можливість долучитися до участі в івенті науковцям, викладачам ЗВО, докторантам, аспірантам, практикам з Австрії, Бр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні проблеми хімії та хімічної технології обговорили в університеті 29 листопада 2024