Н У Х Т

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства підсумувала цей нелегкий навчальний рік

28 червня 2022

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства підсумувала цей нелегкий навчальний рік

В умовах війни нашим викладачам – мирному населенню України надзвичайно важливо підтримувати почуття стабільності і впевненості для подальшої праці та заохочення молодого покоління для вступу до університету, щоб після перемоги над супостатом розбудовувати нашу промисловість. Тож, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства працює, налагоджуючи і підтримуючи зв’язки між професорсько-викладацьким і студентським колективом.

27 червня 2022 року, у переддень Дня Конституції України, коли традиційно в нашій країні вшановують ухвалення Конституції, що закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, відбулося онлайн-засідання кафедри, присвячене завершенню навчального семестру і року в умовах воєнного стану.

Завідувач кафедри Анатолій Куц закцентував увагу колег на вимогах, стані та специфіці ведення навчального процесу на усіх курсах у дистанційному форматі (за допомогою звичних платформ) за розкладом.

До засідання долучилися всі викладачі кафедри. Попри труднощі, спричинені війною, куратори груп підтримують зв’язок зі здобувачами освіти. Професорсько-викладацький склад кафедри готовий забезпечувати навчальний процес і тим самим робити свій вагомий внесок у продовження формування освіченої, свідомої і незалежної нації.

Опублікований: 28-06-2022
Читайте також:
Гостьові лекції від фахівців міжнародного агроіндустріального холдингу МХП

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом МХП 10 березня 2021 р. відбулася гостьова лекція «Організаційна структура МХП» для здобувачів вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» та спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Спікерка, менеджерка проєктів по роботі з молодими сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від фахівців міжнародного агроіндустріального холдингу МХП 12 березня 2021

Біль кримськотатарського народу – наш спільний біль!

На кафедрі гуманітарних дисциплін було вшановано День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Викладачі кафедри зі здобувачами різних факультетів та інститутів провели тематичні бесіди щодо цієї трагічної події. Професорка Надія Левицька наголосила на тому, що депортація близько 400 000 кримських татар, була цілеспрямованою акцією, влаш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біль кримськотатарського народу – наш спільний біль! 22 травня 2023

Про популярний продукт на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Загальні харчові технології» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». Тема лекції була присвячена технології макаронних виробів, продукту, який популярний у всьому світі. Мака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про популярний продукт на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 лютого 2023

Гостьова лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів у рамках вивчення дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів» за ініціативи доцентки Світлани Бажай-Жежерун відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Лекцію «Сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів 22 вересня 2023