Н У Х Т

Уряд визначив осіб, які сформують склад НАЗЯВО…

02 лютого 2018

Уряд визначив осіб, які сформують склад НАЗЯВО…

Кабмін затвердив персональний склад Конкурсної комісії з відбору членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Відповідне розпорядження було прийняте 31 січня 2018 року під час засідання Уряду, - інформує прес-служба Міносвіти.

До складу комісії увійшли 9 осіб – представники європейських організацій, асоціації студентів, роботодавців, МОН, академій наук. Їх кандидатури були подані відповідними інституціями. Однією з вимог до членів комісії була наявність наукового ступеня та/або вченого звання або досвіду фахової роботи не менше 5 років для всіх, крім представників студентів і міжнародних представників.

Персональний склад затверджений на 3 роки без права перезатвердження на другий строк.

Отже, до комісії увійшли:

Гелі Маттісен – директор Естонського агентства забезпечення якості вищої освіти (Європейська асоціація із забезпечення якості вищої освіти);
Гохар Говганнісян – член виконавчого комітету та експерт із забезпечення якості (Європейський студентський союз);
Аліна Жолудь – керівник секретаріату Української асоціації студентів;
Василь Костриця – представник Федерації роботодавців України;
Володимир Луговий – перший віце-президент Національної академії педагогічних наук України;
Патрісія Георгієва – асоційований професор, проректор з питань акредитації та контролю якості Університету аграрного бізнесу та сільськогосподарського розвитку м. Пловдіва, Болгарія (Європейська асоціація закладів вищої освіти);
Юрій Рашкевич – заступник міністра освіти і науки України;
Петро Стрижак – завідувач відділу Інституту фізичної хімії імені Л.В. Писаржевського НАН України;
Тіа Лоуккола – директор департаменту інституційного розвитку (Асоціація університетів Європи).

Комісія має розробити Положення про конкурс щодо обрання членів агентства, сформувати кваліфікаційні вимоги до кандидатів, організувати та провести конкурсний відбір членів агентства. Зокрема, кваліфікаційні вимоги мають передбачати наявність наукового ступеня або досвід фахової роботи не менше 5 років для всіх, крім представників органів студентського самоврядування.

Опублікований: 02-02-2018
Читайте також:
Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі другого курсу спеціальності «Туризм» беруть участь у заходах проєкту «Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ». Завдячуючи Національній ресторанній асоціації України, наші здобувачі спілкуються з виноробами, дізнаються про принципи виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ 19 грудня 2022

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів для опанування практичних навичок здобувачами вищої освіти

Нещодавно гостьову лекцію «Організація заходів щодо удосконалення системи безпечності харчової продукції. Простежуваність і відкликання продукції» для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» прочитала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів для опанування практичних навичок здобувачами вищої освіти 06 квітня 2021

Чи можливе створення вічногоі двигуна: відповідь отримали учасники майстер-класу на кафедрі фізики

У рамках Дня відкритих дверей університету на кафедрі фізики відбувся майстер-клас «Чи можливе створення вічного двигуна?». Допомогу в організації цього заходу надали студенти групи АК-1-1, які запросили своїх молодших знайомих і друзів, що ще визначаються із вибором майбутньої спеціальності. На початку заходу завідувачка кафедри Світлана Літвинч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи можливе створення вічногоі двигуна: відповідь отримали учасники майстер-класу на кафедрі фізики 12 грудня 2023

Четвертокурсники удосконалюють навички ведення полілогу на професійну тематику англійською мовою

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся розмовний студентський форум «Food for the future-Food safety-National security». Здобувачі 4 курсу груп ХЕ-4-11, МО-4-3, ТЖ-4-4, МЯ=4-1, ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій під керівництвом старшої викладачки кафедри Людмили Юрчук презентували різноманітні оригінальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники удосконалюють навички ведення полілогу на професійну тематику англійською мовою 15 грудня 2023