Н У Х Т

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності

21 лютого 2017

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності

На кафедрі хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії  приділяється велика увага профорієнтаційній роботі за випусковою спеціальністю «Хімічна технологія та інженерія» в розрізі майбутньої спеціалізації «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та пропаганді переваг навчання у нашому ВНЗ. Проводяться постійні зустрічі викладачів і студентів із майбутніми вступниками у навчальних закладах різного рівня акредитації. Зокрема, поки переважна більшість студентів-бакалаврів вчилась дистанційно, деякі з їхніх колег думали про розвиток своєї спеціальності,  а отже займались профорієнтаційною роботою. Так, студент-бакалавр Михайло Божко разом зі своїм науковим керівником, асистентом Бондарєвою В.Й. навідались до Київського індустріального коледжу, де поспілкувалися щодо перспектив навчання на кафедрі хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії та роздали рекламні матеріали про спеціальність.

А студентки групи ХТ-ІІІ-6 Катерина Бєляєва та Тетяна Шаботинська (керівник – старший викладач Муратов О.С.) відвідали  Коледж ресторанного господарства НУХТ, де надали перевагу безпосередньому спілкуванню з майбутніми абітурієнтами нашого ВНЗ. У жвавих бесідах з учнями коледжу вони яскраво описали вигоди студентського життя.

Тож чекаємо на гідне поповнення наших рядів.

Опублікований: 21-02-2017
Читайте також:
Теорія та більше практики: сучасне бачення роботодавцями майбутнього фахівця

Формування національних освітніх тенденцій відповідно до сучасних реалій розвитку світової спільноти вимагає від закладів вищої освіти значних зусиль у створенні ефективних моделей підготовки спеціалістів різних рівнів і спрямувань. Адже якість освіти – це, перш за все, мобільність і престиж закладу вищої освіти в освітньому просторі будь якої краї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теорія та більше практики: сучасне бачення роботодавцями майбутнього фахівця 24 лютого 2021

Осінь наукових стартів на кафедрі біотехнології і мікробіології

Серед яскравих вражень осені цього року на кафедрі біотехнології і мікробіології – наукові старти МАНівських робіт учнів середніх і старших класів київських шкіл. Допитливість і цікавість до наукової роботи привели восьмикласників ліцею «Наукова зміна» Марію Погасій, Івана Соломатіна і Назара Лифенка та десятикласницю спеціалізованої школи №82 ім. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінь наукових стартів на кафедрі біотехнології і мікробіології 22 листопада 2018

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби

Напередодні великого релігійного свята Великодня здобувачі вищої освіти спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» традиційно вивчають технології великодніх виробів різних країн. Карантин цього року не став завадою для практичного з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби 21 квітня 2020

Студенти університету – призери Чемпіонату світу з футзалу

19-26 серпня у Казахстані відбувся Чемпіонат світу серед студентів із футзалу, участь у якому взяли чоловіча та жіноча студентські збірні України. До складу обох українських збірних увійшли і студенти НУХТ – Віталій Дзюба, Ганна Сидоренко і Анастасія Чиженок. Наші збірники продемонстрували високий клас майстерності – жіноча збірна в груповому раун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти університету – призери Чемпіонату світу з футзалу 27 серпня 2018