Н У Х Т

Студенти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування – переможці Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

25 травня 2018

Студенти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування – переможці Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

У Мелітополі на базі Таврійського державного агротехнологічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв», на якому НУХТ переможно представили студенти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

Наші студенти справили надзвичайно приємне враження своїм високим рівнем теоретичних знань і практичних навичок. Конкурсна галузева комісія оцінила їх наступним чином:

Олександр Бусигін – Диплом І-го ступеня за перемогу у конкурсі магістерських робіт 
Олег Стахів –  Диплом ІI-го ступеня за перемогу у ІІ етапі олімпіади
Іванна Біла – Грамота за креативність у вирішенні творчих завдань
Сергій Марисин – Грамота за новаторський підхід до наукових досліджень
Михайло Косован – Грамота за творчий підхід до вирішення проблем удосконалення обладнання 
Богдан Стрілець – Грамота за високий рівень теоретичної підготовки
Василь Туряниця – Грамота за краще висвітлення питань конструкції та принципу дії обладнання

Вітаємо і бажаємо подальших творчих успіхів та професійного зростання!

Опублікований: 25-05-2018
Читайте також:
Секретами ведення бізнесу поділився зі студентами гість кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та туристичного і готельного бізнесу

23 листопада 2018 року об’єднаними зусиллями кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедри туристичного і готельного бізнесу відбулась зустріч студентів другого курсу спеціальності «Туризм» та третього курсу спеціальності «Харчові технології» із відомим діячем у галузі готельного і ресторанного бізнесу, менеджером мережі сімейни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секретами ведення бізнесу поділився зі студентами гість кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та туристичного і готельного бізнесу 26 листопада 2018

На допомогу гарантам: завершилися тренінги з підготовки до акредитацій освітніх програм

Наприкінці навчального року в університеті відбулася низка тренінгів із підготовки до акредитацій, організованих Центром моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету для гарантів освітніх програм. Протягом 27-28 червня гаранти, що готують свої освітньо-професійні та освітньо-наукові програми до акредитації у наступному навчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу гарантам: завершилися тренінги з підготовки до акредитацій освітніх програм 01 липня 2022

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Ольгою Дулькою, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 зі спеціальності 05.18.05 – «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої вод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 05 грудня 2019

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Дульки приготували в лабораторних умовах ферментовані напої. Вони ознайомились із технологічними особливостями виробництва традиційного українського напою – хлібного квасу та популярного напою – комбуча. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми 17 жовтня 2023