Н У Х Т

Із виробництвом популярного напою наочно познайомилися здобувачі, відвідавши міні-пивоварню

25 листопада 2020

Із виробництвом популярного напою наочно познайомилися здобувачі, відвідавши міні-пивоварню

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі здобувачами освіти третього курсу відвідав міні-пивоварню «Andersen», що знаходиться в м. Києві.

Студенти мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями виробництва пива, починаючи від підготовки сировини до стадії розливу готового продукту, та побачити спеціалізоване обладнання, що використовується на підприємствах галузі.

Про основні ділянки виробництва та різноманітні сорти пива, які виготовляються на пивоварні, доступно й цікаво розповів головний пивовар, випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Олександр Поліщук.

Зацікавлені студенти задали багато запитань, отримали вичерпні відповіді і залишилися дуже задоволені знайомством із виробництвом популярного хмільного напою.

Опублікований: 25-11-2020
Читайте також:
У журі Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Екологія нашої країни – це інвестиція у майбутнє покоління. Нагальні питання сьогодення: стан водойм, безпечне повітря, сортування і перероблення сміття, енергозберігаючі джерела, відмова від пластику, контроль стану зелених насаджень парків і лісів, виснаження земельних ресурсів та багато інших. Саме ці проблеми досліджували школярі у рамках ІІ (м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У журі Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці 19 лютого 2020

Нове бакалаврське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Володим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове бакалаврське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 червня 2022

Від студентського свята вареників до ресторану з двома зірками Michelin!

Днями в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося чергове практичне заняття для дітей, які беруть участь у літній школі лідерського росту «Я МОЖУ…». Захід був організований в межах сталої співпраці зі Службою у справах дітей, яка вже багато років разом із нашим коледжем спрямовує зусилля у напрямку соціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від студентського свята вареників до ресторану з двома зірками Michelin! 14 серпня 2025

Знайомство студентів із високопродуктивними технологічними лініями на одному з  провідних підприємств країни

Відвідування студентами Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого провідних вітчизняних підприємств – це завжди цікаво! Особливо, коли потрапляєш у таке фантастичне місце, як завод «Coca-Cola»! Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування Тарас Погорілий і Олександра Свідерська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство студентів із високопродуктивними технологічними лініями на одному з провідних підприємств країни 18 січня 2020