Н У Х Т

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідують Міжнародний форум IFFIP 2019

15 квітня 2019

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідують Міжнародний форум IFFIP 2019

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали змогу відвідати Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2019.

10 квітня захід відвідали студенти групи ХЧ-1-3 разом зі старшим викладачем Людмилою Дейниченко, 11 квітня на форум завітали студенти груп ХЧ 2-1 та ХЧ 2-2 із  доцентами кафедри Ольгою Коваль та Іриною Силкою, а 12 квітня список відвідувачів IFFIP 2019  поповнився іменами студентів груп ХЧ 4-1 і ХЧ 4-2ск, які відвідали форум у рамках заняття з дисципліни «Проектування та дизайн закладів ресторанного господарства» у супроводі своїх викладачів Олени Матиящук і Владлени Михайленко.

У рамках заходу студенти отримали змогу побачити обладнання для виробництва продуктів харчування і напоїв, їх фасування, розливу і упаковки, а також мали нагоду поспілкуватись із представниками вітчизняних і закордонних підприємств, що працюють у галузі харчових технологій і ресторанного господарства. Деякі групи студентів отримали можливість подивитись майстер-класи з приготування хлібобулочних виробів із демонстрацією обладнання, чим залишились дуже задоволені.

Кафедра вдячна організаторам IFFIP 2019 за можливість приєднатися до цієї масштабної події та сподівається, що отриманий досвід стане студентам у нагоді під час навчання і в подальшому професійному житті!

Опублікований: 15-04-2019
Читайте також:
Перегорнули ще одну сторінку буття випускники Навчально-наукового інституту економіки і управління

1 березня на широкий життєвий шлях проводжала своїх випускників магістрів денної і заочної та бакалаврів заочної форм навчання велика дружна сім’я Навчально-наукового інституту економіки і управління. У актовій залі університету яблуку ніде було впасти – цього дня привітати своїх вихованців й дати останні теплі настанови прийшли дирекція інституту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перегорнули ще одну сторінку буття випускники Навчально-наукового інституту економіки і управління 01 березня 2019

Ще один молодий науковець кафедри готельно-ресторанної справи готується до захисту дисертаційної роботи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення» аспіранта Олега Бортічука. Науковий керівник – д.т.н., професор Віктор Доценко. У доповіді були розкриті основні положення наукової роботи – удосконалення технології хлібобулочних виробів шляхом зб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один молодий науковець кафедри готельно-ресторанної справи готується до захисту дисертаційної роботи 26 червня 2018

До журі на кращу наукову роботу Малої академії наук України увійшов доцент кафедри фізики НУХТ

Із початком нового року кафедра фізики факультету біотехнології та екологічного контролю активно включилася до профорієнтаційної роботи. Доцент кафедри Михайло Лазаренко представляв університет у якості члена журі на обласному конкурсі на кращу наукову роботу Малої академії наук України для учнівської молоді випускних класів, який відбувся в селищ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До журі на кращу наукову роботу Малої академії наук України увійшов доцент кафедри фізики НУХТ 20 лютого 2019

Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася чергова зустріч студентів випускних курсів із фахівцями провідного підприємства ТОВ «Агро-Рось». Захід був проведений з метою ознайомлення студентів із передовими технологіями діяльності підприємства та перспективами працевлаштування на ньому. На початку зустрічі менеджер з персоналу розпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів 21 січня 2019