Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали змогу відвідати Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2019.
10 квітня захід відвідали студенти групи ХЧ-1-3 разом зі старшим викладачем Людмилою Дейниченко, 11 квітня на форум завітали студенти груп ХЧ 2-1 та ХЧ 2-2 із доцентами кафедри Ольгою Коваль та Іриною Силкою, а 12 квітня список відвідувачів IFFIP 2019 поповнився іменами студентів груп ХЧ 4-1 і ХЧ 4-2ск, які відвідали форум у рамках заняття з дисципліни «Проектування та дизайн закладів ресторанного господарства» у супроводі своїх викладачів Олени Матиящук і Владлени Михайленко.
У рамках заходу студенти отримали змогу побачити обладнання для виробництва продуктів харчування і напоїв, їх фасування, розливу і упаковки, а також мали нагоду поспілкуватись із представниками вітчизняних і закордонних підприємств, що працюють у галузі харчових технологій і ресторанного господарства. Деякі групи студентів отримали можливість подивитись майстер-класи з приготування хлібобулочних виробів із демонстрацією обладнання, чим залишились дуже задоволені.
Кафедра вдячна організаторам IFFIP 2019 за можливість приєднатися до цієї масштабної події та сподівається, що отриманий досвід стане студентам у нагоді під час навчання і в подальшому професійному житті!