Н У Х Т

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця»

31 січня 2017

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця»

Студенти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології проходять виробничу практику на провідних підприємствах України. Зокрема на ПрАТ ФФ «Дарниця» теоретичні знання, здобуті в університеті, перевіряють Назар Костейков, Владислав Лазебник, Анастасія Скороход, Наталія Корх, Олена Дехтяренко, Олена Українець, Володимир Федоренко, Діана Сень, Роман Лапенко, Ірина Ничипоренко.

З перших хвилин перебування на підприємстві студенти були вражені його масштабами, де виробляється  широкий спектр препаратів для використання у кардіології, неврології та знеболюючих засобів.

Практика традиційно розпочалася з інструктажу з техніки безпеки та охорони праці. Далі відбувся розподіл практикантів по цехах підприємства. Цього разу студентам запропонували проходити практику в цеху твердих лікарських форм та ампульному. Більшість віддала перевагу цеху твердих лікарських форм.

Студенти ознайомилися з новітнім автоматичним обладнанням та технологією випуску деяких медичних препаратів. Дізналися, що виробничі потужності «Дарниці» дозволяють випускати щорічно більше 500 млн. ампул, 4,5 млрд. таблеток, 28 млн. флаконів стерильних антибіотиків і понад 40 млн. туб м'яких лікарських форм. Тому й не дивно, що за статистикою кожна п'ята упаковка ліків, що продається в Україні, виробляється на «Дарниці».

Велике значення для розвитку виробництва має, безперечно, кваліфікований, ретельно підібраний і навчений інженерно-технічний персонал. Тож студенти отримали унікальну можливість  застосувати й перевірити свої знання практично під керівництвом висококваліфікованих інженерів-технологів підприємства.

Колектив кафедри щиро вдячний керівництву та колективу фармацевтичної фірми «Дарниця» за надану студентам унікальну можливість набратися цінного практичного досвіду і дуже цінує плідну багаторічну співпрацю.

Опублікований: 31-01-2017
Читайте також:
Нове засідання English Speaking club з гостем зі США відбулося онлайн

У непростий час пандемії та карантину викладач кафедри ділової іноземної мови і міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели у онлайн-режимі чергове засідання English Speaking club. Його тема – «E-learning». З метою підтримки молоді, зустріч розпочалася із мотиваційної промови Stuart Snuggs і Наталії Божо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове засідання English Speaking club з гостем зі США відбулося онлайн 21 квітня 2020

Університет готується до нового навчального року

В університеті, не зважаючи на карантин і сезон відпусток, ведуться планові ремонтні роботи та роботи з благоустрою території, спрямовані на поліпшення умов навчання, проживання в гуртожитках і діяльності нашого колективу. Зокрема, у лекційних аудиторіях, навчальних, наукових лабораторіях і комп’ютерних класах замінюються вікна, покриття підлоги, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет готується до нового навчального року 05 серпня 2020

Наші студенти долучаються до міжнародних молодіжних ініціатив

Студентка Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марія Аліпатова взяла участь у молодіжній програмі літнього університету «European spirits». Учасниками цього обміну стали студенти із Італії, Іспанії, Нідерландів, Естонії, Туреччини, України, Болгарії, Британії та Росії. Студентам була надана можливість потрапити...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти долучаються до міжнародних молодіжних ініціатив 16 вересня 2019

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

8 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний очолив Екзаменаційну комісію, до складу якої увійшли доценти Оксана Топчій, Олексан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання 09 червня 2021