Н У Х Т

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця»

31 січня 2017

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця»

Студенти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології проходять виробничу практику на провідних підприємствах України. Зокрема на ПрАТ ФФ «Дарниця» теоретичні знання, здобуті в університеті, перевіряють Назар Костейков, Владислав Лазебник, Анастасія Скороход, Наталія Корх, Олена Дехтяренко, Олена Українець, Володимир Федоренко, Діана Сень, Роман Лапенко, Ірина Ничипоренко.

З перших хвилин перебування на підприємстві студенти були вражені його масштабами, де виробляється  широкий спектр препаратів для використання у кардіології, неврології та знеболюючих засобів.

Практика традиційно розпочалася з інструктажу з техніки безпеки та охорони праці. Далі відбувся розподіл практикантів по цехах підприємства. Цього разу студентам запропонували проходити практику в цеху твердих лікарських форм та ампульному. Більшість віддала перевагу цеху твердих лікарських форм.

Студенти ознайомилися з новітнім автоматичним обладнанням та технологією випуску деяких медичних препаратів. Дізналися, що виробничі потужності «Дарниці» дозволяють випускати щорічно більше 500 млн. ампул, 4,5 млрд. таблеток, 28 млн. флаконів стерильних антибіотиків і понад 40 млн. туб м'яких лікарських форм. Тому й не дивно, що за статистикою кожна п'ята упаковка ліків, що продається в Україні, виробляється на «Дарниці».

Велике значення для розвитку виробництва має, безперечно, кваліфікований, ретельно підібраний і навчений інженерно-технічний персонал. Тож студенти отримали унікальну можливість  застосувати й перевірити свої знання практично під керівництвом висококваліфікованих інженерів-технологів підприємства.

Колектив кафедри щиро вдячний керівництву та колективу фармацевтичної фірми «Дарниця» за надану студентам унікальну можливість набратися цінного практичного досвіду і дуже цінує плідну багаторічну співпрацю.

Опублікований: 31-01-2017
Читайте також:
Про нові можливості автоматизації діяльності підприємств сфери гостинності поспілкувалися на кафедрі готельно-ресторанної справи

Виконавчий директор провідної компанії вітчизняного ринку розробників автоматизованих систем «Expert Solution» Ігор Гречко презентував фахівцям кафедри готельно-ресторанної справи програмно-технічний комплекс нового покоління «SERVIO». Спеціаліст професійно ознайомив викладачів із особливостями підбору обладнання, налаштування функціонування систе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про нові можливості автоматизації діяльності підприємств сфери гостинності поспілкувалися на кафедрі готельно-ресторанної справи 27 вересня 2018

На допомогу науковцям: відкрито доступ до повнотекстових публікацій міжнародного видавництва «Springer Nature»

З січня 2020 р. за сприяння Міністерства освіти і науки відкрито доступ до повнотекстових публікацій відомого міжнародного видавництва «Springer Nature». Колекція містить понад 3 тисячі журналів, що тематично охоплюють математичні, природничі, економічні, технічні та гуманітарні науки, право та міжнародні відносини. Більшість ресурсів індексуються...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу науковцям: відкрито доступ до повнотекстових публікацій міжнародного видавництва «Springer Nature» 09 січня 2020

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники

Здобувачі вищої освіти першого курсу спеціальності «Туризм» під час практичної роботи з дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» слухали ефір про англійські кулінарні традиції у передачі «У Своїй Тарілці» на радіо «Культура». Спікерка, шеф-кухарка та експертка з королівського етикету, авторка книги «Англійське Різдво. Ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники 02 квітня 2021

Плідне співробітництво випускових кафедр спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Завідувачка  кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран у межах дії Договору про співробітництво завітала до Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського для обговорення питань пріоритетних і перспективних напрямів розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу та сучасних проблем господарювання суб’єктів сфе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідне співробітництво випускових кафедр спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 11 травня 2023