Н У Х Т

Студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ підкорив суддів шоу «МастерШеф»

02 березня 2020

Студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ підкорив суддів шоу «МастерШеф»

Студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Микола Карп’юк бере участь у телешоу «МастерШеф».

Для суддів шоу наш студент приготував качину грудку, карамелізовану в соєвому соусі, та стручкову квасолю в тайському соусі.

Суддям сподобалась страва прикарпатця. Зокрема, Ектор Хіменес-Браво сказав, що йому подобається колір качки та те, як вона нарізана.

У результаті студент отримав три «так» від суддів проекту, і пройшов до наступного етапу шоу.

 «На звичайному кастингу я готував тартар із лосося, мангову сальсу і медово-м’ятний соус. Про страву на телекастингу поки розказати не можу. Залишається чекати ефіру. Очікую від проекту нових вражень, емоцій та знайомств», – ділиться Микола.

Зауважимо, що з Івано-Франківська на кастинг шоу надійшли 184 заявки, проте, на телекастинг пройшов тільки один наш студент.

За словами організаторів, на глядачів чекають оновлені, ще складніші конкурси і завдання, нові учасники в особі справжніх профі кулінарного мистецтва. А сам сезон обіцяє бути надзвичайно гарячим та інтригуючим. Тож побажаємо нашому студентові успіху!

Опублікований: 02-03-2020
Читайте також:
Наукові пошуки хімтехнологів

Підведено підсумки роботи секції «Хімічні технології», яка працювала 11 квітня в рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». До оргкомітету надійшло понад 40 тез наукових доповідей і 25 постерів стендових доповідей. Се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки хімтехнологів 15 квітня 2024

Вчена рада розглянула планові питання

30 листопада 2023 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. На початку ректор Олександр Шевченко вручив нагрудний знак «Подяка ректора» деканові факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрію Форсюку та Почесну грамоту НУХТ завідувачці кафедри технології молока і молочних продуктів Галині Поліщук. Також прив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада розглянула планові питання 30 листопада 2023

День захисту Землі у Свалявському технічному коледжі НУХТ

24 квітня в читальному залі Свалявського технічного коледжу НУХТ відбувся святковий захід, присвячений Дню захисту Землі, який святкують в усьому світі 22 квітня, починаючи з 1970 року.  22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День захисту Землі у Свалявському технічному коледжі НУХТ 25 квітня 2019

Дослідження тривають: на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся науковий семінар

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад.  І.С. Гулого  відбулася онлайн-зустріч викладачів у рамках наукового семінару. Доцент Анатолій Башта представив матеріали на тему «Визначення  граничних напружень у матеріалах за складного повторно змінюваного навантаження». За результатами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження тривають: на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся науковий семінар 25 квітня 2022