Н У Х Т

Інтерактивні форми роботи в рамках тижня економічних дисциплін

22 березня 2018

Інтерактивні форми роботи в рамках тижня економічних дисциплін

Щороку навесні у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ традиційно проводиться тиждень економічних дисциплін, під час якого через інтерактивні форми роботи, ділові ігри моделюються визначені управлінські, економічні, психологічні, педагогічні ситуації і формуються вміння аналізувати їх і приймати оптимальні рішення.

Ділові ігри у коледжі  проводяться, як на заняттях, так і на позааудиторних заходах. Їх використання дає змогу наблизити студентів до реальних життєвих ситуацій, отримати не лише пізнавальний ефект, а й емоційне задоволення від процесу.

Ось і сьогодні викладач Олена Орлицька провела одну з таких ігор «Сходинками успіху до цікавої економіки». Гравцями її стали члени гуртка «Економіст» – студенти випускних курсів інженерно-економічного відділення. Було цікаво, емоційно та весело.

Переможці – ДРУЖБА  та  ЕКОНОМІКА.

Опублікований: 22-03-2018
Читайте також:
Актуальні питання підприємств сфери гостинності розглянуті під час роботи секції «Готельно-ресторанна справа»

Секція «Готельно-ресторанна справа» 91 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала у змішаному форматі й зібрала близько 120 учасників. Захід розпочався зі вступного слова деканки факультету ГРТБ імен проф. В.Ф. Доценка Віти Цируль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання підприємств сфери гостинності розглянуті під час роботи секції «Готельно-ресторанна справа» 10 квітня 2025

Хімічний лекторій кафедри харчової хімії продовжує роботу

Освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій для майбутніх вступників» поновив свою роботу 28 січня. Незважаючи на складні умови військового часу, викладачі кафедри харчової хімії продовжують традиційні заняття для старшокласників із різних куточків України. Перед початком заходу до слухачів звернулася з привітальним словом завідувачка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний лекторій кафедри харчової хімії продовжує роботу 30 січня 2023

Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

8 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Захаров взяли участь в урочистому відкритті Міжнародної конференції «Азербайджан на новому етапі розвитку – продовольча і харчова безпека в епоху глобалізації і постпанд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2021

З прицілом на майбутнє працевлаштування

Студенти груп 31-А та 41-К Полтавського фахового коледжу нашого університету відвідали  державне підприємство «Полтавський регіональний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації». Після проходження інструктажу вони оглянули спеціалізовані лабораторії та поспілкувалися з працівниками підприємства. Найцікавішими були лаборат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З прицілом на майбутнє працевлаштування 26 квітня 2023