Н У Х Т

Інтерактивні форми роботи в рамках тижня економічних дисциплін

22 березня 2018

Інтерактивні форми роботи в рамках тижня економічних дисциплін

Щороку навесні у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ традиційно проводиться тиждень економічних дисциплін, під час якого через інтерактивні форми роботи, ділові ігри моделюються визначені управлінські, економічні, психологічні, педагогічні ситуації і формуються вміння аналізувати їх і приймати оптимальні рішення.

Ділові ігри у коледжі  проводяться, як на заняттях, так і на позааудиторних заходах. Їх використання дає змогу наблизити студентів до реальних життєвих ситуацій, отримати не лише пізнавальний ефект, а й емоційне задоволення від процесу.

Ось і сьогодні викладач Олена Орлицька провела одну з таких ігор «Сходинками успіху до цікавої економіки». Гравцями її стали члени гуртка «Економіст» – студенти випускних курсів інженерно-економічного відділення. Було цікаво, емоційно та весело.

Переможці – ДРУЖБА  та  ЕКОНОМІКА.

Опублікований: 22-03-2018
Читайте також:
Європейські виміри сталого розвитку обговорили на науково-практичній конференції, що працювала в університеті

У рамках проєктів програми ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жан Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019- 1-UA-EPPJMO-SUPPA) в університеті відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські Виміри Сталого Розвитку». Пленарні та се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейські виміри сталого розвитку обговорили на науково-практичній конференції, що працювала в університеті 23 червня 2021

Власний «бронежилет» навчилися вибудовувати біотехнологи-четвертокурсники

Світ постійно змінюється, обставини стають незвичними, що потребує відповідно і зміни особистих думок і переконань – все це впливає на кожного: втомлює, виснажує, псує настрій. Саме тому необхідно шукати джерела ресурсів і вчитися їх застосовувати, про це розповіла менеджерка з навчання та розвитку персоналу «Триглав Інтернешнл» Юлія Старікова під ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Власний «бронежилет» навчилися вибудовувати біотехнологи-четвертокурсники 05 грудня 2022

Вплив цукрозамінників на показники якості готових виробів досліджують наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Удосконалення технології пряників шляхом застосування низькоглікемічних цукрозамінників» за результатами дисертаційного дослідження здобувача Анни Донець. Під час доповіді були представлені результати досліджень впливу цукрозамінників на показники якості готов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вплив цукрозамінників на показники якості готових виробів досліджують наші молоді науковці 17 січня 2020

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

Про процеси первинного та вторинного забруднення сировини на етапах виробництва, заходи з контролю рівнів цього забруднення, урахування умов і термінів зберігання сировини та продукції на етапах її виробництва, забезпечення мікробіологічних показників безпечності сировини та готової продукції студенти-біотехнологи 4 курсу дізнаються з дисципліни «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи 11 жовтня 2021