Н У Х Т

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

04 квітня 2025

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Розпочинає свою роботу 91 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Конференція працюватиме 7-11 квітня у 43 секціях, які охоплюють всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіку і управління, екологію і сталий розвиток, гуманітарні студії та інші актуальні напрямки.

Для участі у Конференції подали матеріали понад 1000 молодих науковців і студентів з України, Румунії, Словаччини, Туреччини, Польщі, Азербайджану, Болгарії та інших країн.

Цього року Конференція заручилась інформаційною підтримкою міжнародної асоціації «Ініціатива глобальної гармонізації» (GHI) – авторитетної спільноти науковців і практиків, які працюють у галузі харчової науки, безпеки та законодавства. Президент Асоціації – Діана Богуєва (Австралія) та екс-президент Лелівельд Хуб (Нідерланди), враховуючи масштаб Конференції та її значущість, наголосили, що мають за честь популяризувати наукові здобутки молоді, надавати інформаційну підтримку нашій Конференції та готові до подальшої співпраці.

Вітаємо учасників і гостей Конференції та дякуємо за внесок у розвиток харчової науки!

Запрошуємо всіх охочих приєднатися до роботи секцій.

Графік роботи секцій: https://conference.nuft.edu.ua/young/index_ua.html

Опублікований: 04-04-2025
Читайте також:
Студент Свалявського технічного коледжу НУХТ – чемпіон Європи з хортингу!

15-18 листопада 2018 р. у м. Трускавець відбувся чемпіонат Європи з хортингу серед молодших юнаків, юнаків, кадетів, юніорів і дорослих у розділах «Двобій», «Форма», «Сутичка», «Показовий виступ». Хортинг – новий вид спорту, заснований в Україні, це спортивне мистецтво українського козацтва, що поєднує в собі елементи боротьби, боксу і показові ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Свалявського технічного коледжу НУХТ – чемпіон Європи з хортингу! 20 листопада 2018

Аспіранти і студенти відзначені за науково-дослідну роботу у 2023-2024 навчальному році

Традиційно, коли у ботанічному саду Києва цвітуть магнолії, в університеті підводяться підсумки наукового року. Наші здобувачі освіти, запросивши колег і однодумців з усього світу, діляться результатами своїх наукових досліджень, розробками та творчим доробком на Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти і студенти відзначені за науково-дослідну роботу у 2023-2024 навчальному році 26 квітня 2024

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1-2 квітня студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» взяли участь у майстер-класі від ТОВ «Сільпо-ФУД» зі сучасних технологій французької випічки у виробничих умовах. Разом зі студентами відвідали міні-пекарню асистент кафедри готельно-ресторанної спр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 03 квітня 2019

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робоча група освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» зустрілася у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, здобувачами четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр». Учасники зустрічі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 02 лютого 2024