Н У Х Т

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

04 квітня 2025

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Розпочинає свою роботу 91 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Конференція працюватиме 7-11 квітня у 43 секціях, які охоплюють всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіку і управління, екологію і сталий розвиток, гуманітарні студії та інші актуальні напрямки.

Для участі у Конференції подали матеріали понад 1000 молодих науковців і студентів з України, Румунії, Словаччини, Туреччини, Польщі, Азербайджану, Болгарії та інших країн.

Цього року Конференція заручилась інформаційною підтримкою міжнародної асоціації «Ініціатива глобальної гармонізації» (GHI) – авторитетної спільноти науковців і практиків, які працюють у галузі харчової науки, безпеки та законодавства. Президент Асоціації – Діана Богуєва (Австралія) та екс-президент Лелівельд Хуб (Нідерланди), враховуючи масштаб Конференції та її значущість, наголосили, що мають за честь популяризувати наукові здобутки молоді, надавати інформаційну підтримку нашій Конференції та готові до подальшої співпраці.

Вітаємо учасників і гостей Конференції та дякуємо за внесок у розвиток харчової науки!

Запрошуємо всіх охочих приєднатися до роботи секцій.

Графік роботи секцій: https://conference.nuft.edu.ua/young/index_ua.html

Опублікований: 04-04-2025
Читайте також:
Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

Курс крафтового пивоваріння завершився для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» професійною дегустацією. Познайомив учасників із особливостями оцінювання органолептичних показників пива доцент кафедри готельно-ресторанної справи, досвідчений експерт і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Відбув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива 15 квітня 2019

Пишаємося випускниками!

Наша випускниця Навчально-наукового інституту економіки і управління Анастасія Кліпаченко удостоєна почесних нагород Президента України, міністра молоді та спорту та Київського міського голови за досягнення у складі національної збірної команди України на ІІІ Європейських іграх. Церемонії вручення відзнак відбулися під час урочистостей з нагоди Дня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пишаємося випускниками! 11 вересня 2023

Екскурс в історію альма матер

Першокурсники освітньої програми «Технології харчування» (груп ХЧ-1-3 і ХЧ-1-4) відвідали разом зі своїми кураторами – викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Музей НУХТ. Екскурсію до історії альма матер провела завідувачка Музею Людмила Бойко. Головним завданням Музею, що розпочав роботу 8 листопада 2014 року, є привер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурс в історію альма матер 29 квітня 2024

Студенти складають Державний комплексний кваліфікаційний екзамен

З 24 по 26 січня 2017 року  у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету складали Державний  комплексний кваліфікаційний екзамен студенти груп 41-ТХ, 42-ТХ спеціальності «Виробництво харчової продукції». Голова Державної кваліфікаційної комісії, провідний спеціаліст відділу з матеріально-технічного забезпечення та організації хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти складають Державний комплексний кваліфікаційний екзамен 30 січня 2017