Н У Х Т

Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування

10 червня 2020

Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування

9 червня на кафедрі технології оздоровчих продуктів стартували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт.

В умовах карантину процедура захисту відбувалася у дистанційному режимі у форматі відеоконференції з використанням платформи Zoom. До складу екзаменаційної комісії увійшли доценти кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, очолила комісію завідувачка кафедри, професор Галина Сімахіна. Вона тепло привітала здобувачів і побажала наснаги та успіху.

На захисті студенти представили проєкти виробництва нових інноваційних оздоровчих продуктів, серед яких: смузі з клітковиною льону та пюре гарбуза, мармелад з чорною смородиною та фейхоа, квас із екстрактами хмелю та солоду, пшеничний хліб зі шротами олійних культур, сирковий десерт із сироватковим концентратом, горіхами та пюре банану і полуниці, плавлений сир зі шротом насіння гарбуза та порошком кропиви.

Екзаменаційна комісія відзначила актуальність обраних тем, творчий і високий професійний підхід здобувачів до розроблення нових видів продуктів. Також члени комісії зауважили, що, не зважаючи на нестандартну процедуру захисту, здобувачі трималися дуже впевнено та зуміли гідно представити свої роботи. 

За рішенням комісії усі роботи отримали оцінку «відмінно», а здобувачам присвоєна кваліфікація «бакалавр». 

Вітаємо нове поповнення бакалаврів-фахівців з виробництва продуктів оздоровчого спрямування!

Опублікований: 10-06-2020
Читайте також:
Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції, не зважаючи на дистанційне навчання, продовжуються пізнавальні зустрічі з топовими стейкхолдерами України. 17 листопада здобувачі четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» мали змогу прослухати лекцію та поспілкуватися із запрошеною гостею, керівницею відділу зовнішнього ауди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології» 18 листопада 2021

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опанували hard skills у межах курсу «Внутрішній аудитор системи менеджменту безпечності харчової продукції» та підвищили кваліфікацію в Інституті післяди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції 22 грудня 2023

Відкритий турнір кафедри економічної теорії «Political Economy-2019»

У черговий раз кафедра економічної теорії провела відкритий турнір для студентів першого курсу англомовного проекту з дисципліни «Political Economy».  Завдання складалося із теоретичних питань, творчих завдань та тестів англійською мовою. У запеклій боротьбі студенти 1 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління групи ЕП 1-2а здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкритий турнір кафедри економічної теорії «Political Economy-2019» 10 грудня 2019

Про сучасні коагулянти для виробництва сирів дізналися здобувачі на гостьовій лекцій від провідного фахівця ТОВ «Хр. Хансен Україна»

20 грудня 2022 року здобувачі освітніх ступенів «магістр» і «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансен Україна», кандидата технічних наук, випускника кафедри технології молока і моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні коагулянти для виробництва сирів дізналися здобувачі на гостьовій лекцій від провідного фахівця ТОВ «Хр. Хансен Україна» 21 грудня 2022