Н У Х Т

NUFT Career Chance 2025 – запуск успішної кар’єри!

04 листопада 2025

NUFT Career Chance 2025 – запуск успішної кар’єри!

У фокусі уваги нашого колективу не тільки високоякісна підготовка фахівців для різних галузей, але й перспективи наших випускників на ринку праці. Безумовно, важливою складовою, професійного зростання є самоосвіта, відвідування різноманітних вебінарів, зустрічей і напрацювання хорошого нетворкінгу. Зважаючи на значну цифровізацію в компаніях та появу різних інструментів ШІ, сучасний фахівець, який шукає роботу, має бути обізнаний і з усіма можливостями платформ для підготовки резюме, пошуку роботи та встановлення професійних зав’язків. Тож студенти НУХТ мають велику кількість найрізноманітніших можливостей отримати лайфхаки, які можуть стати у пригоді під час працевлаштування та в майбутньому сприятимуть кар’єрному зростанню. Ключовою з таких можливостей є наш традиційний Ярмарок вакансій, що відбувається в університеті двічі на рік, й давно вже вийшов за рамки простого кар’єрного фестивалю.

Сьогодні стартував NUFT Career Chance 2025, насичена програма якого дасть можливість познайомитися з потенційними роботодавцями, умовами роботи, соціальними пакетами, відкритими вакансіями й вимогами до претендентів на посади, оцінити перспективи працевлаштування, дізнатися про кар’єрні можливості для студентів і випускників без досвіду роботи, відшукати відповіді на важливі запитання – з чого розпочати пошук роботи, як створити резюме, яке зацікавить рекрутера, як підготуватися до співбесіди та на що звертають увагу роботодавці, обираючи кандидатів.

Незмінний організатор заходу – відділ працевлаштування випускників, як і завжди, запросив до участі провідні вітчизняні та міжнародні компанії різного профілю й налаштував змішаний формат роботи, щоб дати можливість долучитися до івентів якомога більшій аудиторії, включаючи студентів фахових коледжів, що входять до структури навчально-наукового комплексу НУХТ.

Сьогодні працювали в онлайн-форматі. NUFT Career Chance відкрив, звернувшись з вітальним словом до партнерів-роботодавців і відвідувачів заходу, проректор з наукової роботи Сергій Токарчук. Він наголосив, що NUFT Career Chance – справжній стартовий майданчик для кар’єри молодих фахівців, що дає прекрасний шанс кожному знайти своє місце у великому світі виробництва, технологій, інженерії та інновацій. Проректор висловив щиру подяку компаніям-учасницям Ярмарку за постійну підтримку наших студентів і побажав здобувачам освіти, щоб отримана інформація стала корисною для них і сприяла їх самоосвіті, саморозвитку та успішному працевлаштуванню і кар’єрному зростанню.

Далі слово взяли спікери. «Мотивація – рушій довгострокових кар'єрних рішень» – таку тему обговорювали із засновником Технологічної Академії Талантів «ТАТ ФУД» Сергієм Шилком, який акцентував на мотивації працювати над собою й важливості правильного вибору спеціальності. А наприкінці запросив до участі у конкурсі на продукцію та 1000 грн. за розроблення логотипу для «ТАТ ФУД».

ТОВ «БЮРО ВИН» goodwine представляла Катерина Железняк. Присутні ознайомилися з історією створення компанії та отримали інформацію про її засновників; дізналися про цінності компанії та які бренди з нею співпрацюють.

При працевлаштуванні дуже важливі релевантні hard і soft скіли, які відповідають обраній посаді. Практичні поради як формувати необхідні soft skills у бізнесі надала представниця ТОВ АФ «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)» Аліна Арустамян. Також фахівчиня ознайомила з діяльністю компанії, а приємним доповненням стала вікторина з подарунком.

Анна Рижкова та Єлизавета Лисак познайомили з історією розвитку мережі ресторанів «Япіко» та розповіли, як діють роботодавці аби робота була до смаку підлеглим.

Чому варто обирати саме «Sushi Icons» та про школу компанії й як туди потрапити йшлося під час нетворкінгу з Олександром Руденком та Альоною Гвоздецькою.

Сьогодні найактивніше з представниками компаній спілкувалися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф, Доценка та Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Попереду – ще два дні активностей, цікавого живого спілкування, воркшопів, практичних кейсів, майстер-класів від експертів, вікторин і приємних сюрпризів. Долучайтеся!

Опублікований: 04-11-2025
Читайте також:
Етика та знання: революція академічної доброчесності у європейському освітньому та науковому середовищах

Академічна доброчесність є основою високоякісної освіти та науки, що забезпечує розвиток діалогу, інновацій і довіри в освітньо-науковому середовищі. Розуміння цінностей академічної доброчесності в контексті європейського освітнього простору стає дедалі важливішим у сучасному світі, де швидкі технологічні зміни та соціальні трансформації вимагають ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Етика та знання: революція академічної доброчесності у європейському освітньому та науковому середовищах 25 грудня 2023

Ще одна наукова перемога студентів-фінансистів

Щиро вітаємо наших переможниць Яну Микитенко та Вікторію Фоміну (науковий керівник – д.е.н., професор Лада Шірінян) з отриманням диплому ІІ ступеню Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Страхування», який відбувся у Миколаївському національному аграрному університеті. У конкурсі взяли участь 70 учасників, з яких ли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна наукова перемога студентів-фінансистів 03 квітня 2020

Доцент кафедри фізики продемонструвала високий рівень викладання

 7 грудня 2018 р. на кафедрі фізики відбулося планове відкрите заняття доцента кафедри Наталії Медвідь для студентів першого курсу групи АК-І-1. Згідно з робочою програмою навчальної дисципліни, тема лекційного заняття – «Діелектрики та провідники в електростатичному полі. Електроємність». Розуміння суті фізичних явищ, що відбуваються в базових е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри фізики продемонструвала високий рівень викладання 10 грудня 2018

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання  спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід організований лектором ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 червня 2020