Н У Х Т

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

15 грудня 2020

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Марія Янчик виступила як експерт з якості та безпечності харчових продуктів у телепередачі «Корисна програма».

У передноворічні свята очікуйте на вихід програми про пряники, де наша експертка надасть поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків.

Нагадаємо, що передача «Корисна програма» виходить на каналі «Інтер». У центрі уваги проєкту – якість товарів народного споживання. Ведучий Олександр Лук'яненко і запрошені експерти розбираються, які продукти дійсно варті сплачених за них грошей, а які – лише маркетингові приманки.

Опублікований: 15-12-2020
Читайте також:
Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» проходить у провідних готелях Києва та України

Цьогоріч другий семестр навчання для студентів 2 курсу спеціальності «Туризм» розпочався із проходження практики у провідних підприємствах готельного бізнесу м. Києва та України, зокрема у готелях: «Хілтон», «Президент-готель»,  «11 Міррорс отель», «Фермонт», «Роял Олімпік», «Алфавіто», «Міротель», «Джинтама-готель», «Київ», «Ібіс», «Тиса», «Україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» проходить у провідних готелях Києва та України 15 лютого 2017

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

Значним резервом поповнення контингенту студентів технологічних спеціальностей Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є молодші спеціалісти – випускники коледжів. Тому цьому напрямку з року в рік приділяється значна увага у профорієнтаційній роботі. Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри технології м’яса і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року 27 січня 2017

Свято  з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

28 лютого 2019 року – особливий день для 160 випускників денної та заочної форм навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Цього дня вони розпрощалися зі своїм студентським життям і факультетом, з яким зріднилися, де пізнали перші вагомі перемоги й здобутки, навчилися мислити, приймати рішення й нести за них відповідальність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 лютого 2019

Кафедра гуманітарних дисциплін провела заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення, визначений Резолюцією Генеральної асамблеї ООН, та 9-го травня – День перемоги над нацизмом. Українці разом із усією світовою спільнотою вшановують пам’ять усіх, хто боровся з нацизмом під час Другої світової війни. А символом пам’яті є червона квітка маку. З метою належного відзначення Дня па...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін провела заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 08 травня 2018