Н У Х Т

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

15 грудня 2020

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Марія Янчик виступила як експерт з якості та безпечності харчових продуктів у телепередачі «Корисна програма».

У передноворічні свята очікуйте на вихід програми про пряники, де наша експертка надасть поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків.

Нагадаємо, що передача «Корисна програма» виходить на каналі «Інтер». У центрі уваги проєкту – якість товарів народного споживання. Ведучий Олександр Лук'яненко і запрошені експерти розбираються, які продукти дійсно варті сплачених за них грошей, а які – лише маркетингові приманки.

Опублікований: 15-12-2020
Читайте також:
Яким «смачним» і креативним буває маркетинг…

Березневі засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» обіцяли бути не лише науковими, але й сповненими креативу та дуже «смачними». Тож, наші юні маркетологи запаслися чаєм, кавою і смаколиками й приступили до обговорення маркетингових інструментів ресторанних закладів. Бажаючих поділитися своїми дослідженнями виявилося більше,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким «смачним» і креативним буває маркетинг… 27 березня 2023

Книжкова поличка студента

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Валерій Мирончук, Дмитро Люлька, Оксана Єщенко і Олександра Свідерська випустили навчальний посібник «Монтаж та технічний сервіс обладнання». У виданні наведена низка практичних робіт для розв'я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова поличка студента 09 січня 2018

Колектив кафедри харчової хімії поповнився ще одним доцентом

Науковий потенціал університету визначається, в першу чергу, науковим і педагогічним рівнем професорсько-викладацького колективу. Тому, дуже приємно вітати колег із отриманням наукового звання. Кафедра харчової хімії була створена лише рік тому і вже сьогодні поповнилась ще одним дипломованим доцентом! Рішенням атестаційної колегії МОН від 23 жовт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри харчової хімії поповнився ще одним доцентом 02 листопада 2018

Визначені призери сезону 2019/2020 у Вищій лізі з футзалу серед жіночих команд: у наших – бронза

На початку липня відбулося засідання Виконкому Асоціації футзалу України. Головним питанням його порядку денного стало завершення Чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги з футзалу сезону 2019/2020 років і визначення його призерів. Зважаючи на рекомендації УЄФА та УАФ щодо підстав завершення Чемпіонату України з футзалу та їх юридичного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені призери сезону 2019/2020 у Вищій лізі з футзалу серед жіночих команд: у наших – бронза 23 липня 2020