Доцентка кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ Галина Волощук взяла участь у засіданні Спеціалізованої Дегустаційної Комісії ВАП, на якому свою продукцію представили підприємства ТОВ «Київхліб» (м. Біла Церква) та Українсько-Іспанське ТОВ «Урожай».
Всього на дегустацію було запропоновано 10 зразків нових видів хлібобулочних виробів. На кожен зразок було надано технологічну документацію: рецептуру та технологічну інструкцію.
Під час дегустації відбулося обговорення членами СДК, вносилися обґрунтовані пропозиції та побажання. Засідання комісії засвідчило, що характерною особливістю діяльності підприємств на сучасному етапі є активне оновлення асортименту продукції, зокрема розроблення елітних сортів хлібобулочних виробів.