Н У Х Т

Срібні нагороди ще одного Кубка України – у активі чоловічої збірної команди нашого університету

17 вересня 2020

Срібні нагороди ще одного Кубка України – у активі чоловічої збірної команди нашого університету

Минулого тижня у Києві, на полі гідропарку відбулися змагання за Кубок України з пляжного футболу.

Наша чоловіча збірна підійшла до змагань без кадрових втрат. Уже з перших ігор було видно, що команди дуже сильні, і нашим спортсменам буде важко добитися тріумфу.

Для команди НУХТ усе вирішилося у останньому матчі. Футбольна лотерея була на боці суперника, і цього року наші спортсмени отримали срібні нагороди.

Кольори університету захищали Олексій Кіриченко, Руслан Савенко, Богдан Корольчук, Максим Літвінов, Владислав Адаменко, Назар Ганзюк, Назарій Мазуренко, Владислав Свірський, Ярослав Власенков, Костянтин Ермак. Тренери команди – старший викладач кафедри фізичного виховання Тарас Шпичка і викладач кафедри фізичного виховання Вадим Степанюк.

Вітаємо нашу команду зі срібними нагородами Кубку України з пляжного футболу! 

Опублікований: 17-09-2020
Читайте також:
Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів

Науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» залучає все більше молодих учених. Нещодавно здобувачі спеціальності 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися на актуальному вебінарі «Розвиток брендів в Україні». Організаторкою заходу стала доцентка кафедри маркетингу Ірина Бойко. У вступному слові вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів 23 листопада 2021

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 12 листопада 2018

Вітання з успішним захистом приймають магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» денної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолила керівниця ТОВ «Расаяна»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання з успішним захистом приймають магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 лютого 2022

До уваги вступників! Як визначити пріоритети

Уже завтра стартує приймання заяв і документів на вступ до бакалаврату. При поданні заяв вам необхідно буде проставити пріоритети. Розказуємо, що це і як вони впливають на вступ. Нагадаємо, у 2024 році ви можете подати не більше 15 заяв – до 5 заяв на бюджет (місця державного та регіонального замовлення) на відкриті та закриті (фіксовані) конкурсн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги вступників! Як визначити пріоритети 18 липня 2024