Н У Х Т

Спортивні досягнення здобувача-біотехнолога

10 квітня 2024

Спортивні досягнення здобувача-біотехнолога

5-7 квітня 2024 року в місті Чернівці відбувся Кубок України (етапи) та Всеукраїнські змагання, присвячені пам'яті захисника України Олега Ленюка зі спортивного орієнтування. У змаганнях взяли участь 152 спортсмени з 13 областей України та м. Києва.

Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація спортивного орієнтування України, Управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, Обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Відокремлений підрозділ ФСОУ в Чернівецькій області.

Спортсмени були представлені у вікових категоріях Ч/Ж 12-75 років. Згідно з регламентом були проведені три старти у кожний із днів – спринту в центрі міста у перший день, середньої дистанції в другий день та 3-х годинного рогейну в третій день у заказнику Цецино.

Результати кожного спортсмена визначались за кожний день та окремо за найбільшою сумою балів за три дні. Переможці та призери змагань у кожній із вікових груп були нагороджені фірмовими медалями, дипломами, цінними призами та кубками.

Здобувач другого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю, групи БТ-2-1 Максим Клименко у складі команди «Sever» посів ІІІ місце в особистому заліку на спринті по групі еліти Ч-21Е та по сумі балів трьох стартів 6 місце по групі Ч-21Е.

Опублікований: 10-04-2024
Читайте також:
У добру путь, випускники!

26 січня 2018 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася урочиста педрада з вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Більше сорока юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили ряди фахівців з технології приготування їжі. Привітати випускників прийшли батьки, викладачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У добру путь, випускники! 29 січня 2018

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів

У херсонському видавництві «Олді-плюс» вийшов друком навчальний посібник «Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня», до авторського колективу якого увійшли доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко. У навчальному посібнику в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів 27 липня 2018

Науковий доробок фахівців НУХТ стає доступнішим широкому загалу

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко спільно з колегами з вищого навчального закладу «Міжрегіональна академія управління персоналом» і Національного університету водного господарства та природокористування випустили колективну монографію «Інжиніринг ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок фахівців НУХТ стає доступнішим широкому загалу 15 серпня 2018