Н У Х Т

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасники Міжнародного дня йоги

21 червня 2024

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасники Міжнародного дня йоги

З 21 по 23 червня в Києві за підтримки Посольства Індії в Україні проводяться заходи з нагоди святкування Міжнародного дня йоги. Цьогорічне свято – ювілейне, оскільки 21 червня було одностайно оголошено Міжнародним днем йоги усіма країнами-учасницями ООН у 2014 році.

Організатори пропонують насичену та цікаву програму – від занять йогою для новачків під пильним оком інструкторів до різноманітних заходів, що будуть проводитися на мальовничих схилах Національного ботанічного саду ім. М. М. Гришка.

Учасниками цих заходів стали викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Фролова та Наталія Ющенко.

Святкова програма розпочалася у залі Mercure Kyiv Congress Centre традиційним запалюванням свічок і вітальними словом посла Індії в Україні, пана Харш Кумар Джайна. Усі охочі приєдналися до занять з йоги, де досвідчені інструктори демонстрували базові асани та пранаяму, а також навчали основам медитації. Наприкінці учасникам запропонували вегетаріанські страви, приготовані за традиціями індійської кухні.

Йога – стародавня практика, призначенням якої є пізнання матеріального та духовного, знаходження балансу між людським тілом, розумом і почуттями, що є вкрай необхідним у сучасному суспільстві, допомагаючи подолати стрес, зосередитися та позбутися надмірного емоційного навантаження.

Під час святкування Дня йоги відвідувачі зможуть познайомитися з різними течіями цієї практики – Раджа йогою, Кундаліні йогою, Арома йогою, Хатха йогою, з психофізіологічними та енергетичними основами медитації тощо. Окрім того, організатори пропонують зануритися у світ стародавньої індійської культури, а також опанувати мистецтво танцю.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячні посольству Індії в Україні та пану Арнабу Роучарамоні за запрошення взяти участь у святкуванні Дня йоги та висловлюють сподівання на подальшу плідну співпрацю у підготовці висококваліфікованих фахівців за магістерською програмою університету «Технології дієтичної та аюрведичої харчової продукції».

Опублікований: 21-06-2024
Читайте також:
Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21-21 січня 2019 року колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ урочисто відзначив вікову річницю проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Група студентів разом із викладачем Валентином Решетняком відвідала філію №2 Центральної міської бібліотеки, де була розгорнута потужна в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 23 січня 2019

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води

24 вересня 2021 року здобувачі групи ХЕ-1-12 освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своєю наставницею професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали Музей води. Карантинні заходи вносять корективи у наше життя, проте, всі охочі до культурно-освітнього розвитку зібралися та в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води 27 вересня 2021

Цінності екотуризму і тренд збереження туристичної унікальності України обговорювали наші викладачі і здобувачі освіти

9 грудня 2020 р. екологічно свідомі здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до обговорення цінностей екотуризму і тренду збереження туристичної унікальності нашої країни на форумі «Екотуризм в Україні та ЄС – тренд наступного десятиліття». Захід організований Центром інформаційної підтримки бізнесу у м. Хмельни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінності екотуризму і тренд збереження туристичної унікальності України обговорювали наші викладачі і здобувачі освіти 10 грудня 2020

Казкова резиденція Святого Миколая створена руками студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

19 грудня українці відзначають одне з найулюбленіших свят року – День Святого Миколая. До цього свята викладачем спецдисциплін Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ Оксаною Палаш був проведений майстер-клас, де разом зі студентами групи 41-ТХ Анастасією Степовою, Валерією Дубиною, Олександрою Кривороговою, Наталією Нестеренко була створена ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Казкова резиденція Святого Миколая створена руками студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ 19 грудня 2018