Н У Х Т

Виїзний освітній захід для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»

30 вересня 2025

Виїзний освітній захід для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»

За ініціативи гарантки програми, деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової та доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Пушки у межах вивчення дисципліни «Основи гостинності» для першокурсників-бакалаврів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» був організований виїзний освітній захід на базі готельного підприємства Raziotel Київ.

Raziotel Київ є готелем ділового призначення категорії 3*. Він входить до найбільшої в Україні мережі готельних підприємств Optima Hotels&Resorts та налічує 38 засобів розміщення різних категорій. Готель знаходиться в центрі міста Києва, в 700 метрах від станції метро «Палац Україна». До послуг гостей 78 сучасних номерів європейського рівня категорій «Класик», «Стандарт», «Суперіор». Інфраструктура готелю включає два конференц-зали місткістю 70 і 40 місць, лобі-бар, ресторан.

Із історією розвитку, інфраструктурою, діяльністю мережі здобувачів освіти познайомила, заступниця керівника Навчального центру Optima Hotels&Resorts Олена Ліфіренко. Марія, керівниця готелем, поділилася власним досвідом кар’єрного зростання та практичними кейсами в управлінні готелем.

Керівниця Навчального центру Optima Hotels&Resorts, PhD з технічних наук і стейкхолдерка освітніх програм кафедри готельно-ресторанної справи Ірина Магалецька провела цікавий нетворкінг із першокурсниками, зануривши їх у світ гостинності. Студенти почули про переваги та недоліки професії, виклики та рішення, сучасні тренди у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а також взяли активну участь в обговоренні.

У рамках заходу відбулася екскурсія підприємством, під час якої здобувачі освіти ознайомилися з приймально-вестибюльною групою приміщень, житловою, адміністративною групами приміщень, конференц-залами, лобі-баром, укриттям, а також із родзинкою закладу – панорамним рестораном, який розташований на останньому поверсі будівлі.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі освіти щиро вдячні компанії Optima Hotels&Resorts, Ірині Магалецькій та Олені Ліфіренко за цікавий освітній захід на базі готельного підприємства, який дав змогу познайомити першокурсників із особливостями діяльності найкращих готельних підприємств України.

Опублікований: 30-09-2025
Читайте також:
В університеті розпочинається акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Туризм»

У нашому університеті з 11 по 13 червня 2020 року працюватиме експертна група Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» за новими вимогами та правилами відповідно до Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочинається акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Туризм» 10 червня 2020

Англійською мовою на різні теми спілкуються здобувачі з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування

Протягом лютого здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Інною Форостюк вчилися розмовляти англійською мовою на різні теми, які вибирали з відомого ресурсу TED: Ideas Worth Spreading. Когось зацікавили екологічні теми, і вони шукали  відповідь на питання «Чому не можна покрит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англійською мовою на різні теми спілкуються здобувачі з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 лютого 2022

Принципи ESG та особливості HACCP за кордоном: гостьова лекція від професіонала

Здобувачі бакалаврату освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» та магістратури освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» мали нагоду дізнатися про особливості принципів ESG і системи HACCP на харчових підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи ESG та особливості HACCP за кордоном: гостьова лекція від професіонала 24 листопада 2023

Внесок магістрантів у інноваційні технології

2 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» здобувачами групи ТР-1-1М освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Комісія у с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок магістрантів у інноваційні технології 06 червня 2023