Н У Х Т

Співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів з ліцеєм № 161 м. Києва

24 вересня 2024

Співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів з ліцеєм № 161 м. Києва

У квітні 2024 р. був підписаний договір про співробітництво між нашим університетом і середньою загальноосвітньою школою № 161 м. Києва. З цього навчального року школа отримала статус ліцею. У межах виконання зазначеного договору відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга знову завітала до навчального закладу і ознайомила 10-А та 10-Б зі структурою та перевагами навчання в Національному університеті харчових технологій.

Викладачку вчергове приємно вразила висока організація навчального процесу в ліцеї: охоронці попереджені про відвідувача, візит фіксується у відповідному журналі та відвідувача супроводжують до кабінету директора ліцею. Чистота і порядок у коридорах і класах. Навчальні класи оснащені інтерактивною дошкою та мультимедійними засобами, що значно покращує представлення навчального матеріалу школярам.

Оксана Шульга наголосила на перевагах кожної спеціальності, що нині пропонує університет, які дозволяють кожному вступнику знайти освітню програму за своїми вподобаннями. Також ліцеїсти дізналися, що з метою підвищення знань і підготовки до успішного складання НМТ можна навчатися на Підготовчому відділенні Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ. Успішне закінчення наших підготовчих курсів дозволить підвищити конкурсний бал при вступі.

З метою ознайомлення учнів із тематикою навчальних лабораторних робіт в університеті, 10-класники разом із Оксаною Шульгою визначили масову частку вологи меду рефрактометричним методом, отримані результати порівняли з вимогами чинної нормативної документації та дійшли висновку, що досліджуваний зразок містить допустиму кількість вологи.

Кафедра експертизи харчових продуктів висловлює вдячність директорці ліцею №161 м. Києва Наталії Оробей за співпрацю.

Опублікований: 24-09-2024
Читайте також:
«АРТЕРІУМ» – це фантастика!

Триває технологічна практика майбутніх біотехнологів, яка дозволяє побачити як футуристичні технології, так і кар’єрні перспективи. Здобувачі 4-го курсу Марія Бондарчук, Юліана Забродська, Марія Парфенюк, Євгенія Салімова, Юлія Попова та Олександр Дешко проходять її на ПАТ «Київмедпрепарат», що входить до складу корпорації «Артеріум». ПАТ «Київмед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«АРТЕРІУМ» – це фантастика! 23 лютого 2022

Профорієнтація від учорашніх вступників

Здобувачі першого курсу освітньої програми «Технології харчування» активно долучаються до проведення профорієнтаційної діяльності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, адже, хто як не вчорашні вступники, які успішно пройшли всі етапи естафети «Вступ до НУХТ», максимально доступно та детально проінформують абітурієнтів сьогоднішн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від учорашніх вступників 26 жовтня 2021

Завершила роботу ХІІІ конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

21-22 листопада 2024 року кафедрою економіки і права Навчально-наукового інституту економіки і управління була проведена ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК». Оргкомітетом конференції була забезпечена її максимальна відкритість, і протягом підготовчого ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу ХІІІ конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» 25 листопада 2024

Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо»

На факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітав бренд-шеф мережі ресторанів «Сільпо» Марко Черветті. Лекторій від іменитого гостя для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» щодо особливостей організації роботи підприємств харчування однієї з найбільших торгівельних мереж України викли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо» 03 червня 2019