Н У Х Т

Співпраця зі стейкхолдерами-випускниками триває

04 лютого 2022

Співпраця зі стейкхолдерами-випускниками триває

Ніхто не буде заперечувати те, що студентські роки – це найяскравіший період у житті, а університетські товариші дуже часто залишаються найвірнішими друзями, а іноді – найріднішими на все життя. Alma mater – це те місце, куди хочеться повертатися незалежно від віку й того, скільки років пройшло після закінчення університету. І дуже важливо знати, що рідна кафедра завжди радо зустріне своїх колишніх вихованців.

Днями на кафедру біотехнології і мікробіології завітав її випускник 2015 року, а нині – провідний спеціаліст з фармацевтичної розробки технологічної лабораторії Дослідного центру корпорації «Артеріум» Антон Івасюк. Випускник прийшов із цікавими пропозиціями стосовно проведення спільних досліджень у рамках підготовки фахівців для фармацевтичної галузі та запрошеннями для випускників кафедри спробувати себе на вакантних інженерних посадах корпорації «Артеріум».

Відповідаючи на запитання студентів стосовно вимог до претендентів на посаду інженера Дослідницького центру корпорації «Артеріум», Антон розповів, що починаючому фахівцеві потрібно бути готовим до розвитку в собі професійно важливих якостей, до постійного навчання та самовдосконалення.

Викладачі завжди раді бачити у себе в гостях своїх випускників, адже за час навчання вони дуже звикають до них і стають по-справжньому рідними. Дуже приємно, коли колишні студенти стають гарними фахівцями, будують успішну кар’єру і діляться своїми здобутками. Колектив університету пишається своїми студентами й випускниками й наші двері для них завжди відчинені!

Опублікований: 04-02-2022
Читайте також:
Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся успішний захист звітів за результатами проходження професійної практики в Природничому університеті у Любліні (Польща) здобувачами першого курсу освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» в рамках освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервуванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі 19 лютого 2024

Новий навчальний тиждень – новий лекторій із залученням фахівця-практика індустрії гостинності

30 вересня 2024 р. у рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» лекторка, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Кирпіченкова організувала онлайн-лекторій для здобувачі освіти другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьова спікера, шеф-кондитерка кондитерської «Cake Production» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний тиждень – новий лекторій із залученням фахівця-практика індустрії гостинності 03 жовтня 2024

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів тривалий час співпрацює з компанією «Kernel», яка є лідером світового ринку соняшникової олії, найбільшим в Україні виробником та експортером зернових, ключовим постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На част...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками 19 березня 2024

Доктори філософії зможуть захищатися у разових радах

МОН планує впровадити як експеримент наукову атестацію докторів філософії через захист їх дисертацій у разових вчених радах. Про це повідомила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич 14 січня 2019 року під час виступу на тему «Вища освіта України в контексті розвитку творення європейського простору вищої освіти». Йшлося, зокрема, про те, як ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доктори філософії зможуть захищатися у разових радах 16 січня 2019