Н У Х Т

Спільнота стейкхолдерів поповнилася фахівцями з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції

02 липня 2024

Спільнота стейкхолдерів поповнилася фахівцями з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції

На кафедрі експертизи харчових продуктів фінішувала успішна атестація здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітнього ступеню «бакалавр» денної форми навчання.

Екзаменаційна комісія працювала у складі доценток кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Петруші, Наталії Попової, Оксани Мельник, очолила роботу комісії гарантка освітньої програми, доцентка Світлана Усатюк.

У представлених до захисту кваліфікаційних роботах здобувачів висвітлені результати досліджень щодо удосконалення існуючих на потужностях галузей харчової промисловості систем управління якістю та безпечністю впровадженого асортименту харчових продуктів відповідно до вимог стандарту ДСТУ ІSО 22000:2019, обґрунтування запропонованих у роботі рішень, які можуть бути впроваджені для конкретного оператора ринку.

Попри низку викликів, спричинених війною в Україні, здобувачі впевнено презентували результати кваліфікаційних робіт, надали відповіді на запитання, поставлені членами комісії.

Члени екзаменаційної комісії відзначили практичну цінність представлених робіт, високий (88,0%) рівень їх унікальності та достатній рівень підготовки здобувачів освіти.

Слід зазначити, що під час підготовки здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» вперше була реалізована дуальна форма здобуття освіти. За результатами захисту члени екзаменаційної комісії відзначили глибокі знання та обґрунтованість відповідей Костянтина Вороніна, який поєднував навчання в НУХТ та на підприємстві ТОВ «Евро Фудс». Отриманий позитивний досвід й надалі буде пропагуватись при співпраці зі стейкхолдерами та підготовці профільних кадрів для харчової галузі.

Викладачі кафедри привітали здобувачів із успішним захистом, присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Харчові технології», побажали їм різнобічного розвитку у мирній Україні та запросили продовжити навчання на другому магістерському рівні вищої освіти.

Віримо в нашу Перемогу! Слава ЗСУ! Слава Україні!

Опублікований: 02-07-2024
Читайте також:
Інструменти ощадливого виробництва у системі Lean-виробництва харчової продукції на гостьовій лекції знаного практика

31 січня 2022 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася гостьова лекція від знаного практика зі впровадження Lean-методології на провідних вітчизняних підприємствах, викладача тренінгів, Lean-менеджера Lean Institute Ukraine Андрія Дмитрієва. До участі у зустрічі були запрошені здобувачі міждисциплінарної освітньо-наукової програми «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інструменти ощадливого виробництва у системі Lean-виробництва харчової продукції на гостьовій лекції знаного практика 01 лютого 2022

Про мистецтво сироваріння англійською

Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну професійно орієнтовану інформацію іноземною мовою. У рамках Movie Club на платформі Zoom відбулася зустріч зі здобувачами вищої освіти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій із метою перегляду фільму «The Art of ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про мистецтво сироваріння англійською 09 квітня 2021

Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут

Сьогодні – День пам’яті Героїв Крут. 105 років тому на залізничній платформі в Крутах до 520 українських вояків, студентів і гімназистів із 16 кулеметами та однією гарматою дали бій росіянам, що мали десятикратну перевагу в живій силі та озброєнні. Вони затримали нападника на чотири дні, що дало змогу укласти Берестейський мирний договір – документ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут 29 січня 2023

Гостями онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності «Туризм» стали київські гімназисти

9 лютого 2021 р. учні гімназії «Троєщина» Деснянського району м. Києва були гостями онлайн-зустрічі зі здобувачами та викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу. У ході знайомства спілкувалися про туризм, екскурсії, відомі туристичні об’єкти України. Учні цікавилися, які професійні знання повинні мати спеціалісти у галузі туризму та сф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостями онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності «Туризм» стали київські гімназисти 11 лютого 2021