Н У Х Т

І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суті, старт...

13 липня 2022

І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суті, старт...

Днями у професійне життя Волинський фаховий коледж НУХТ провів випускників, з якими багато чого було вперше. Уперше випускалися фахові молодші бакалаври. Уперше було впроваджене дистанційне навчання у зв’язку з пандемією. У студентів були перші прогуляні пари, перші пояснювальні записки, перші курсові та кваліфікаційні екзамени.  І як сказав директор коледжу Ігор Корчук у своєму вітальному слові: «Нехай диплом, який ви отримаєте, буде першою сходинкою на шляху вашої успішної кар’єри!».

Усьому викладацькому складу та студентсько-учнівському товариству подякував випускник Андрій Палій, який відзначив, що вони не завжди були зразковими студентами та учнями, але старалися. «За ці роки ми стали зовсім іншими людьми, стали дорослими, коледж нас змінив», –  резюмував випускник.

Колектив коледжу бажає своїм випускникам і надалі постійно навчатися, адже у житті буде ще багато фінішів і нових стартів. Як казав Франко: «Книги – морська глибина, Хто в них пірне аж до дна, Той, хоч і труду мав досить, Дивнії перли виносить». Тож хай ці перли приносять випускникам моральну радість, матеріальний статок, а їх дипломи будуть затребувані! 

Опублікований: 13-07-2022
Читайте також:
Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Хліб у часи війни», присвячений 75-й річниці перемоги у Другій світовій війні. Наставники академічних груп Лариса Михонік (група ТІ-1-6), Юлія Бондаренко (група ТІ-2-3), Анна Грищенко (група ТХ-3-5) та Олена Кохан (група ТХ-3-12ск) підготували для здобувачів т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 травня 2020

Гостьова лекція від стейколдерів для магістрантів освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах»

Гарною традицією є читання гостьових лекцій для здобувачів освіти кафедри технології цукру і підготовки води. Тож, 25 березня у межах вивчення дисципліни «Менеджмент якості та безпечності продуктів виробництва цукристих речовин» відбулася зустріч магістрантів з інженеркою з якості Новоржицького цукрового заводу Анною Андреєвою. У лекції «Особливос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від стейколдерів для магістрантів освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах» 26 березня 2024

Традиційні вересневі зустрічі з першачками у Навчально-науковому інституті харчових технологій

Цьогоріч родина Навчально-наукового інституту харчових технологій поповнилася ще на 169 здобувачів, які вступили до НУХТ на освітній ступінь «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на три освітні програми спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» та 181 «Харчові технології». До найчисельнішої в університеті освітньої прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційні вересневі зустрічі з першачками у Навчально-науковому інституті харчових технологій 12 вересня 2024

Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу

Випускник Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету Василь Федикович здивував суддів чесько-словацького телевізійного вокального шоу «Superstar 2020». Проект стартував 16 лютого 2020 року на території Словаччини та Чехії. Він транслюється на двох каналах «TV Nova» (Чехія) та «Markíza» (Словаччина)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу 16 квітня 2020