Н У Х Т

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників-бакалаврів!

27 червня 2025

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників-бакалаврів!

Атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» відбулася у формі атестаційного екзамену та публічного захисту кваліфікаційної роботи з використанням сучасних технологій дистанційного навчання.

До складу комісії із захисту кваліфікаційних робіт увійшли доцентки Ольга Пушка, Оксана Кирпіченкова, доцент Юрій Ткачук, а очолила роботу комісії завідувачка кафедри Лариса Шаран. Безцінною на всіх етапах атестації була допомога Оксани Кирпіченкової, яка виконувала обов’язки секретарки комісії.

Здобувачі представили до уваги екзаменаційної комісії актуальні роботи зі врахуванням сучасних викликів індустрії гостинності в умовах воєнного часу: удосконалювали системи управління персоналом, інклюзивність і безбар’єрність, сервісну діяльність, системи управління якістю, SMM-стратегії, системи мотивації, стратегії клієнтоорієнтованості та персоналізованого сервісу, впроваджували концепції безвідходного виробництва, сучасні дизайнерські рішення, еко-тренди, оптимізували енергоефективність для підвищення конкурентоспроможності.

Студенти на високому рівні презентували свої кваліфікаційні роботи, надали вичерпні відповіді на всі запитання та зауваження, викладені у відгуках і рецензіях. Апробація результатів наукових досліджень бакаларів підтверджувалась опублікованими статтями у фахових і закордонних виданнях, тезами і матеріалами доповідей міжнародних і всеукраїнських конференцій, актами впровадження в умовах закладів ресторанного господарства засобів розміщення.

Аліса Блінова, Анна Грицина та Андрій Тимошенко захищали свої роботи англійською мовою, продемонструвавши високий рівень іншомовної компетенції.

Рішенням екзаменаційної комісії сім здобувачок освіти – Аліса Блінова, Анна Грицина, Оксана Загоруй, Катерина Ніколаєнко, Анна Огієнко, Ярослава Рожкова, Надія Хайнос рекомендовані до отримання диплому з відзнакою.

Випускники старанно навчалися, займалися науковою діяльністю і здобували перемоги. Зокрема Анна Грицина – переможниця І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (Диплом І ступеня), призерка І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з готельно-ресторанної справи (Диплом ІІІ ступеня); Аліса Блінова – переможниця університетської олімпіади з німецької мови-2024 (Диплом І ступеня), призерка Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»-2024 (Диплом ІІ ступеня), призерка І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»-2025 (Диплом ІІІ ступеня).

Активно розвивали вони й студентське самоврядування, наприклад, Анна Огієнко адмініструвала офіційну сторінку НУХТ у TikTok; займалися благодійністю, волонтерили, гідно тримали виклики часу і формували стійкість.

Під час навчання сьогоднішні випускники проходили практичну підготовку у кращих закладах сфери гостинності України і за кордоном у Республіці Болгарія і Грецькій Республіці, що дозволило їм визначитися з професійною реалізацією, – і завершують навчання на посадах управителів, менеджерів ресторанних підприємств і засобів розміщення.

Тепло вітали випускників з присвоєнням освітньої кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи завідувачка випускової кафедри Лариса Шаран, наукові керівники, весь науково-педагогічний колектив, члени екзаменаційної комісії та стейкхолдерка, успішна випускниця, менеджерка з продажів та маркетингу мережі готелів «Radisson Blu» Дарія Копистира.

Рівень професійної та практичної підготовки здобувачів вимогам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти підтверджено! Тож, тримаємо курс на професійний розвиток і здобуття освітнього ступеня магістра.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися і навчати! Здобуваємо якісну вищу освіту у рідній країні!

Опублікований: 27-06-2025
Читайте також:
Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю вчилися вести переговори... рятуючи світ

Коли більшість студентів факультету біотехнології та екологічного контролю сиділи на парах, деякі майже цілий день намагалися врятувати світ від сил темряви. Так, студенти-біотехнологи та екологи долали різноманітні труднощі, виконували цікаві завдання аби добро перемогло зло. Звучить, як сюжет кіно? А це відбувався тренінг від компанії «Артеріум» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю вчилися вести переговори... рятуючи світ 15 березня 2019

Сьогодні – останній день реєстрації на НМТ

Сьогодні, 19 квітня 2022 року, – останній день реєстрації для участі в національному мультипредметному тестові (НМТ). Зазначимо, що зареєстровані для участі в ЗНО – потенційні учасники НМТ. Уся актуальна інформація систематизована в окремому розділі на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, який містить: - головні дані про національн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сьогодні – останній день реєстрації на НМТ 19 квітня 2022

Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року!

Всеукраїнський конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології» 2025 року завершено і на кафедрі біотехнології і мікробіології підвели його підсумки. Цьогоріч у конкурсі взяли участь 40 студентів із 14 закладів вищої освіти. На підсумковій науково-практичній конференції виступили 25 здобувачів освіти. Захист наукових робіт про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року! 28 квітня 2025

Смаколики до свята від сумчан

14 жовтня українці святкують одразу три свята – Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, і дуже молоде свято День захисників і захисниць України. Нині широкомасштабне вторгнення російських військ змусило кожну українську родину зустрічати свято з особливим трепетом, символізмом і надією. Ми усі прагнемо миру, чекаємо на Пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смаколики до свята від сумчан 17 жовтня 2022