Н У Х Т

Спілкуємося німецькою з носіями мови: відбулося засідання розмовного клубу

08 листопада 2022

Спілкуємося німецькою з носіями мови: відбулося засідання розмовного клубу

4 листопада на кафедрі іноземних мов професійного спрямування спілкувалися німецькою – відбувся черговий розмовний клуб. Доцентка кафедри Ольга Нежива, яка проводила засідання клубу, залучила до участі здобувачів, що вивчають німецьку мову, та викладачів. Також був запрошений гість – носій мови, засновник мовної школи «Start Deutsch Schule» у Києві Маркус Пойзер.

Учасники заходу отримали можливість поспілкуватися з носієм мови, розвинути свої комунікативні навички. Адже практичне спілкування – це одночасно  мотивація і  можливість для швидкого, поглибленого вивчення та засвоєння мови.

Розмовний клуб пройшов у веселій і дружній атмосфері.

Колектив кафедри радіє такій співпраці та можливості таких чудових зустрічей!

Опублікований: 08-11-2022
Читайте також:
Практичним досвідом і незабутніми враженнями закріпили вивчене третьокурсники спеціальності «Туризм і рекреація»

23 березня 2024 року доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва разом зі здобувачами групи ТУ-3-11 спеціальності 242 «Туризм і рекреація» подорожували ретропотягом по Гайворонській вузькоколійці. Шлях пролягав від міста Гайворон, яке розкинулося на лівому березі річки Південний Буг (на Східному Поділлі) до міста Бершадь,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичним досвідом і незабутніми враженнями закріпили вивчене третьокурсники спеціальності «Туризм і рекреація» 26 березня 2024

Впевненими кроками до ступеня PhD

6 березня 2025 року здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» третього року навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко провела науковий семінар на тему «Розроблення критеріїв ідентифікації кондитерських виробів з використанням порошку керобу та методів виявленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впевненими кроками до ступеня PhD 07 березня 2025

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання

19 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри Ганни Пастух з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Тема заняття – «Зміна властивостей крохмалю в умовах сухого нагріванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання 20 березня 2019

З міжнародним досвідом запуску і реалізації наукових проєктів знайомилися наші викладачі

15 лютого 2022 року науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі та семінарі UNICA – Eutopia Train «Як залучити громадян до свого дослідження», організованих Вільним Університетом Брюсселя (Vrije Universiteit Brussel) та Університетом Любляни (University of Ljubljana). Під час вебінару міжнародні експерти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З міжнародним досвідом запуску і реалізації наукових проєктів знайомилися наші викладачі 16 лютого 2022