Н У Х Т

Визначені переможці І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

21 грудня 2021

Визначені переможці І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Кафедрою гуманітарних дисциплін підведені підсумки І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Організатори зазначають, що учасники гідно змагалися за перемогу та виявилися неабиякими знавцями української мови.

Переможцями стали:

І місце – Вікторія Коновалова (Навчально-науковий інститут харчових технологій).

ІІ місце – Олександр Гудков (факультет біотехнології та екологічного контролю), Сергій Каплоушенко, Аліна Демах (обоє – Навчально-науковий інститут харчових технологій).

ІІІ місце – Єлизавета Топчій, Катерина Семенюк (обоє – Навчально-науковий інститут харчових технологій), Інна Губар (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого).

Вітаємо переможців! Бажаємо всім учасникам конкурсу подальших успіхів і перемог! 

Опублікований: 21-12-2021
Читайте також:
З перемогою, Олександре!

Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт (наказ МОН України №605 від 18 квітня 2017 р.), НУХТ був визначений базовим закладом в Україні для проведення такого конкурсу в галузі знань «Харчові технології», перший тур якого відбувся протягом січня-лютого поточного року. Магістрант кафедри технології оздоровчих пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перемогою, Олександре! 27 травня 2022

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу

Триває третій місяць повномасштабного вторгнення агресора в Україну. Третій місяць, як герої та героїні ризикують своїм життям, захищаючи нас і все, що ми любимо. 2 травня Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІХТ) та факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) виступили з ініціативою проведення спільного челенджа серед св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу 13 травня 2022

Блискучі захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

14 червня в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Василь Пасічний. До складу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучі захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 14 червня 2024

Викладачі університету продовжують вивчати процес акредитації освітньої програми

9-10 грудня на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту відбувся очний тренінг для експертів із акредитації освітніх програм, який проводить Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. У тренінгу взяли участь доцент кафедри експертизи харчових  продуктів Оксана Вашека, доценти кафедри технології  хлібопекарських  та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету продовжують вивчати процес акредитації освітньої програми 11 грудня 2019