Н У Х Т

Спеціальна сесія НМТ: залишився другий етап підтвердження

02 вересня 2022

Спеціальна сесія НМТ: залишився другий етап підтвердження

З понеділка, 5 вересня, стартує другий етап підтвердження участі в спеціальній сесії національного мультипредметного тесту. Він триватиме до 7 вересня 2022 року, і вступники остаточно зможуть визначитися з вибором міста і за потреби змінити населений пункт на той із запропонованих, де зручніше буде складати тестування.

Нагадаємо, перший етап підтвердження участі в спеціальній сесії НМТ завершився 30 серпня 2022 року.

Логіни і паролі для доступу до інформаційної сторінки зареєстровані учасники можуть дізнатися, скориставшися додатково створеним спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022» – потрібно коректно заповнити поля форми.

Не проходили цього етапу, а натомість автоматично перейшли до наступного учасники, які:

- підтвердили участь в основній та/або додатковій сесії НМТ і вибрали населений пункт для проходження НМТ під час основної та/або додаткової сесій, але з поважних причин не змогли взяти участі в жодній сесії НМТ;

- взяли участь у додатковій сесії НМТ, але з поважних причин не змогли завершити виконання тесту під час основної та/або додаткової сесії НМТ (через різке погіршення стану здоров’я або дострокове припинення виконання тесту в тимчасовому екзаменаційному центрі внаслідок виникнення нестандартних ситуацій (обставин, що можуть становити загрозу для життя та здоров’я учасників, або через неможливість створення належних умов для виконання завдань НМТ тощо).

Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ – з 10 вересня для абітурієнта з’явиться можливість завантажити зі вкладки «Місце проведення» запрошення, де будуть зазначені дата, час і місце складання ним НМТ у межах спеціальної сесії оцінювання.

Бажаємо успіху вступникам!

Опублікований: 02-09-2022
Читайте також:
У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24-25 листопада 2020 р. доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь в онлайн-заході «ORGANIC INNOVATION DAYS 2020» (м. Брюссель, Бельгія). Дні органічних інновацій – це традиційний щорічний захід, що збирає різних учасників органічного руху з усього світу. Мета заходу – показати останні дослідження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 25 листопада 2020

Колектив факультету автоматизації і комп’ютерних систем обмінявся досвідом з експертом із Німеччини

Університет і, зокрема факультет автоматизації і комп’ютерних систем відвідав експерт із Німеччини, фахівець із ІТ, доктор, професор Хайко Шрьодер (Heiko Schröder). Візит відбувся в рамках співпраці НУХТ із німецькою організацією Senior Experten Service (SES), яка сприяє міжнародному обміну фаховим досвідом, скеровуючи експертів різних галузей на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив факультету автоматизації і комп’ютерних систем обмінявся досвідом з експертом із Німеччини 08 листопада 2021

Із героїчними сторінками сучасної історії України знайомляться здобувачі

Студенти групи ГО-7 Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ», що навчаються за спеціальністю «Готельне обслуговування», відвідали Центр патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери, де переглянули експонати виставки «Блокпост пам’яті». Вона була люб’язно надана курато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із героїчними сторінками сучасної історії України знайомляться здобувачі 05 лютого 2021

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції»

Відповідно до наказу МОН №79-А від 2 лютого 2017 року «Про проведення акредитаційної експертизи» 7 лютого 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу експертна комісія МОН, з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» 07 лютого 2017