Н У Х Т

Спеціальна сесія НМТ: залишився другий етап підтвердження

02 вересня 2022

Спеціальна сесія НМТ: залишився другий етап підтвердження

З понеділка, 5 вересня, стартує другий етап підтвердження участі в спеціальній сесії національного мультипредметного тесту. Він триватиме до 7 вересня 2022 року, і вступники остаточно зможуть визначитися з вибором міста і за потреби змінити населений пункт на той із запропонованих, де зручніше буде складати тестування.

Нагадаємо, перший етап підтвердження участі в спеціальній сесії НМТ завершився 30 серпня 2022 року.

Логіни і паролі для доступу до інформаційної сторінки зареєстровані учасники можуть дізнатися, скориставшися додатково створеним спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022» – потрібно коректно заповнити поля форми.

Не проходили цього етапу, а натомість автоматично перейшли до наступного учасники, які:

- підтвердили участь в основній та/або додатковій сесії НМТ і вибрали населений пункт для проходження НМТ під час основної та/або додаткової сесій, але з поважних причин не змогли взяти участі в жодній сесії НМТ;

- взяли участь у додатковій сесії НМТ, але з поважних причин не змогли завершити виконання тесту під час основної та/або додаткової сесії НМТ (через різке погіршення стану здоров’я або дострокове припинення виконання тесту в тимчасовому екзаменаційному центрі внаслідок виникнення нестандартних ситуацій (обставин, що можуть становити загрозу для життя та здоров’я учасників, або через неможливість створення належних умов для виконання завдань НМТ тощо).

Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ – з 10 вересня для абітурієнта з’явиться можливість завантажити зі вкладки «Місце проведення» запрошення, де будуть зазначені дата, час і місце складання ним НМТ у межах спеціальної сесії оцінювання.

Бажаємо успіху вступникам!

Опублікований: 02-09-2022
Читайте також:
Орієнтуватися у сучасному цифровому світі тепер зможуть учні Дзендзелівської загальноосвітньої школи

Викладачі кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і управління Олександр Босенко та Лілія Ісмаїлова прочитали онлайн-лекцію на тему «Цифрові технології у сучасному бізнесі» для учнів Дзендзелівської загальноосвітньої школи. Під час зустрічі йшлося про вплив цифрових інструментів на розвиток бізнесу та зміни, що відбувают...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орієнтуватися у сучасному цифровому світі тепер зможуть учні Дзендзелівської загальноосвітньої школи 27 листопада 2025

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладач кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Світлана Бажай-Жежерун за сприяння керівництва гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва прочитала для учнів гімназії лекцію «Оздоровче харчування як розвиток уявлень про ідеальну їжу». Викладач акцентувала увагу слухачів на взаємозв'язку здоров'я і харчування, актуальності створення інновацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів 10 травня 2019

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA»

Компанія «Lantmännen AXA», що входить до скандинавського харчового концерну «Lantmannen» – найбільший виробник швидких сніданків в Україні, а її продукція експортується до понад 45 країн. Підприємство активно розвивається, нарощує потужності та потребує кваліфікованих фахівців. Тому адміністрація компанії запросила наших студентів ближче познайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA» 11 грудня 2018

Черговий науковий рік в університеті стартував з конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції»

17 вересня 2024 p. у рамках спеціалізованих виставок «Inprodmash» і «Upakovka» наш університет спільно з Інститутом продовольчих ресурсів НААН і виставковою компанією «АККО Інтернешнл» провів ХII Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції». Незмінним модератором заходу виступив з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий науковий рік в університеті стартував з конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції» 18 вересня 2024