Н У Х Т

Сьогодення й нові ініціативи: відбулося перше у новому навчальному році засідання профкому

25 вересня 2024

Сьогодення й нові ініціативи: відбулося перше у новому навчальному році засідання профкому

17 вересня 2024 року відбулося засідання профкому Первинної профспілкової організації університету, на якому голова профкому Василь Пасічний привітав колег з початком нового навчального року та побажав творчих успіхів і плідної роботи.

Голова профкому нагадав, що Профспілкова організація розпочинає звітно-виборчу кампанію, і необхідно затвердити графік проведення звітно-виборчих зборів на кафедрах та у відділах університету. Він наголосив, що все має бути виконано у максимально стислі терміни, адже потрібно встигнути до початку грудня через скорочення навчального процесу офлайн.

Далі підвели підсумки літнього оздоровлення дітей співробітників. Загалом було виділено 16 безоплатних путівок до Івано-Франківської області. Діти та їх батьки-члени профспілки залишилися задоволеними, і уже відкрито запис на наступне літо.

У рамках підтримки ЗСУ було прийняте рішення про виділення грошової допомоги для технічних потреб профспілківцю Олександру Розпутньому, який служить у третій штурмовій.

Одним із важливих питань, розглянутих профкомом, було укладення договору між університетом і міською клінічною лікарнею №18 міста Києва щодо обстеження наших співробітників. Профспілка взяла на себе організаційну функцію, і запрошує всіх бажаючих записуватися в аудиторії А-317 на медогляд до вузьких спеціалістів. Детальну інформацію можна отримувати у голів профбюро та в профкомі.

Опублікований: 25-09-2024
Читайте також:
Маркетинг у дії: у НУХТ відбувся освітній івент «History of Brands»

На кафедрі маркетингу в рамках вивчення дисциплін «Інсайти маркетингових активностей» (для здобувачів першого курсу спеціальності «Маркетинг», лекторка – старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко) та «Івент-маркетинг» (для здобувачів четвертого курсу цієї ж спеціальності, лекторка – професорка кафедри маркетингу Лариса Капінус) відбувся...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетинг у дії: у НУХТ відбувся освітній івент «History of Brands» 07 листопада 2025

Молоді фахівці  НУХТ презентували школярам переваги вищої інженерної освіти

14 березня на території  Київського бронетанкового заводу під патронажем Державної служби зайнятості з метою популяризації серед молоді інженерної освіти відбувся профорієнтаційний захід для молоді «Люби і розбудовуй Україну». Для ознайомлення майбутніх абітурієнтів із перспективами навчання в НУХТ була делегована команда молодих фахівців  Навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді фахівці НУХТ презентували школярам переваги вищої інженерної освіти 15 березня 2018

Магістранти освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» побували в Кулінарному центрі МХП

Незважаючи на обставини, новітні тренди у сфері HoReCa набирають обертів і стають більш популярними і затребуваними. Бізнес HoReCa є успішним, він забезпечує якість товарів і послуг на високому рівні, впроваджує зміни та інновації, що покращують попит на ринку. Надійною підтримкою  напрямку HоRеCа та незмінним партнером професіоналів є Кулінарний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» побували в Кулінарному центрі МХП 21 грудня 2022

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

Студентка 3 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» Анастасія Роботько взяла участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Високий рівень представленого дослідження (науковий керівник – асистент кафедри експертизи харчових про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів 10 червня 2019