Н У Х Т

Складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства опановували наші викладачі

10 грудня 2021

Складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства опановували наші викладачі

9 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, Ірина Корецька, Ігор Устименко, Віра Зуйко, Ольга Коваль, Юлія Фурманова, Людмила Дейниченко, Володимир Захаров, Володимир Польовик, Ганна Березова, Владлена Михайленко відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією рестораторів США.

Спікером заходу виступив Метт Папендорф, менеджер з маркетингу бренду та каналів збуту північноамериканської компанії «Dell», що є одним зі світових лідерів у галузі комп’ютеризації.

Спікер представив доповідь «Початок роботи з цифровою безпекою ресторану». Він навів інформацію щодо основних видів цифрових небезпек, які зазнали значного поширення у зв'язку з розвитком комп’ютеризації ресторанної сфери в умовах пандемії COVID-19.

Були проаналізовані основні складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства і детально розібрані фактори, які слід враховувати при організації роботи кожної із зазначених складових.

Наші викладачі взяли до уваги актуальну та своєчасну інформацію, яку в подальшому зможуть застосувати в своїй роботі зі здобувачами.

Опублікований: 10-12-2021
Читайте також:
Підведені підсумки винахідницької діяльності НУХТ за 2017 рік

В університеті приділяється велика увага розвитку винахідницької діяльності, залученню до науково-технічної творчості аспірантів і студентської молоді шляхом їх участі у виконанні науково-дослідних робіт. Об’єкти  інтелектуальної власності є творчим надбанням університету, які створені внаслідок наукових досліджень, роботи над докторськими, кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки винахідницької діяльності НУХТ за 2017 рік 20 січня 2018

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування»

26 листопада 2019 року вперше в історії кафедри фізики НУХТ відбувся довгоочікуваний науково-практичний семінар із міжнародною участю «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування», присвячений 135-річчю заснування нашого університету. На захід були запрошені фахівці фірми «Bruker BioSpin GmbH» (Німеччина) з відділу АПК: док...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування» 29 листопада 2019

Стартуємо у підготовку до вступної кампанії 2025

Ще  триває вступна кампанія 2024 року до нашого університету, а ми вже розпочали активно готуватися до наступної. Сьогодні наш університет знову гостинно відчинив свої двері для всіх, хто прагне зробити усвідомлений і правильний вибір свого майбутнього. На гостей нашого першого у цьому навчальному році Дня вступника чекало, як і завжди, багато цік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартуємо у підготовку до вступної кампанії 2025 21 вересня 2024

Тренування у польових умовах: четвертокурсники-холодильщики готуються до ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі четвертого курсу освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» під керівництвом доцента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексія Пилипенка 16 грудня 2024 року завершили монтаж і пусконалагоджувальні роботи теплового насосу на базі кондиціонеру Mitsubishi. Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренування у польових умовах: четвертокурсники-холодильщики готуються до ChillTech Students Awards-2025 17 грудня 2024