Н У Х Т

Складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства опановували наші викладачі

10 грудня 2021

Складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства опановували наші викладачі

9 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, Ірина Корецька, Ігор Устименко, Віра Зуйко, Ольга Коваль, Юлія Фурманова, Людмила Дейниченко, Володимир Захаров, Володимир Польовик, Ганна Березова, Владлена Михайленко відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією рестораторів США.

Спікером заходу виступив Метт Папендорф, менеджер з маркетингу бренду та каналів збуту північноамериканської компанії «Dell», що є одним зі світових лідерів у галузі комп’ютеризації.

Спікер представив доповідь «Початок роботи з цифровою безпекою ресторану». Він навів інформацію щодо основних видів цифрових небезпек, які зазнали значного поширення у зв'язку з розвитком комп’ютеризації ресторанної сфери в умовах пандемії COVID-19.

Були проаналізовані основні складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства і детально розібрані фактори, які слід враховувати при організації роботи кожної із зазначених складових.

Наші викладачі взяли до уваги актуальну та своєчасну інформацію, яку в подальшому зможуть застосувати в своїй роботі зі здобувачами.

Опублікований: 10-12-2021
Читайте також:
Продовжуємо розвиток у напрямку LEAN

Lean Institute Ukraine провів відкритий вебінар «Як підвищити продуктивність на 40% без додаткових інвестицій?», у якому взяли участь викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, продовжуючи свій розвиток у напрямку глибокого розуміння підходів до бережливо виробництва. Спікером виступив президент Lean Institute Ukraine Сергій Комберянов, який...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо розвиток у напрямку LEAN 02 лютого 2022

Завершується реєстрація для участі в магістерських тестах

Сьогодні, 18 липня, завершується реєстрація для участі в магістерських тестах – магістерському комплексному тесті (МКТ) і магістерському тесті навчальних компетенцій (МТНК), які планують складати вступники до магістратури. У 2022 році реєстрацію здійснює приймальна комісія. Для реєстрації вступник має надіслати сканкопії документів на офіційну еле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується реєстрація для участі в магістерських тестах 18 липня 2022

Лекція від польської фахівчині для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

2 грудня 2020 р. кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-форматі була організована гостьова лекція «Thixotropic properties of potato starch» від іноземної викладачки, доцентки Грети Адамчик (Жешувський університет, Польща). Лекція була прочитана для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від польської фахівчині для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 грудня 2020

Синергія вишу і виробництва

Викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Юрій Барилюк, Олександр Зігунов і Володимир Заїка організували та провели заняття на виробництві зі спецдисциплін для студентів третього курсу спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва». У рамках вивчення відповідних тем студенти відвідали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія вишу і виробництва 23 лютого 2018