На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцентки кафедри Зоряни Романової з дисципліни «Інжиніринг харчових виробництв» для здобувачів 4 курсу, збірної групи ТБ-4-8, 8 ск.
Відкрита лекція була присвячена питанням проєктування підприємств бродильної галузі промисловості. Тема заняття згідно з робочою програмою – «Порядок розроблення проєктної документації. Ескізний проєкт. Стадії проєктування».
Подання матеріалу відбувалося у неквапливому режимі, що давало можливість здобувачам освіти занотовувати новий матеріал. Був постійний контакт зі студентами у режимі питання-відповіді.
Матеріал, представлений лекторкою, викликав жвавий інтерес, як у здобувачів, так і у присутніх викладачів кафедри на чолі з завідувачем Анатолієм Куцом.
На засіданні кафедри була дана висока оцінка фаховому рівню і вмінню викладачки подавати інформацію, зацікавити аудиторію. Колеги відзначили, прекрасне володіння матеріалом і чудовий контакт Зоряни Романової зі слухачами.