Н У Х Т

Симуляційна гра з носієм мови

03 листопада 2021

Симуляційна гра з носієм мови

На відкритому занятті завідувачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галини Чередніченко магістри спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» вчилися, як проходити співбесіду на англійській мові. Співбесіда англійською – серйозне випробування, адже роботодавець оцінюватиме не лише професійні якості, а й знання мови.

Здобувачі-фінансисти розібрали з викладачкою стратегії успішного проходження співбесіди, розглянули найбільш поширені запитання на співбесіді, і як правильно відповідати на них, обговорили, що можна говорити, і що не можна робити на співбесіді. А для закріплення теоретичних знань і розвитку soft skills та speaking skills здобувачів викладачем була організована симуляційна гра «Job Interview».

Провести співбесіду з нашими студентами в Zoom був запрошений носій мови, Master of Public Administration, California State University, директор Transform English Academy, давній друг і партнер Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Dean Johnson.

Dean Johnson представився як роботодавець, який має відкриту вакансію фінансиста в його компанії та шукає серед студентів різних університетів України найкращого кандидата на заміщення цієї посади. Під час співбесіди студенти готували на запит роботодавця спільний проєкт «Opportunities and Benefits of Foreign Investment in Ukraine», відповідали на запитання роботодавця, вирішували професійні задачі case-study іноземною мовою, які були підготовлені завідувачкою кафедри фінансів Ладою Шірінян.

З допомогою випускової кафедри викладачці вдалося реалізувати інтегрований підхід до навчання, використати міжпредметні зв’язки з профільних дисциплін.

Таким чином, на сьогоднішній день результативність освітнього процесу, який формує професійні компетенції, реалізується через ефективне поєднання симуляційного, інтерактивного і дистанційного видів навчання.

Завдяки запрошеному американському гостю, симуляція була такого високого рівня реалістичності, що в кінці заняття у присутніх викладачів і здобувачів освіти залишилося одне запитання «А чи була ця співбесіда реальною, і хто буде запрошений на другу співбесіду?».

Опублікований: 03-11-2021
Читайте також:
Фахівці Domino's Pizza відкривають здобувачам таємниці успішного бізнесу

4 листопада 2024 р. у розрізі дисциплін «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» та «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачі освітнього ступеня «Магістр» та освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали у форматі онлайн цікавий лекторій від представників мережі закладів D...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Domino's Pizza відкривають здобувачам таємниці успішного бізнесу 06 листопада 2024

Нагорода німецькому партнеру вручена!

Висока нагорода від НУХТ – нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» успішно дісталася до Німеччини та вручена професору Стефану Юнге. Цю почесну місію виконала амбасадорка та випускниця нашого університету Марія Аліпатова, яка нині працює над виконанням інноваційних проєктів у Швеції та Німеччині, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагорода німецькому партнеру вручена! 16 червня 2023

Унікальні можливості під час Student FoodTech Challenge отримали студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій стали учасниками Студентського хакатону Student FoodTech Challenge. Організатором Student FoodTech Challenge виступив агрохолдинг МХП – сучасна та інноваційна компанія, яка йде в ногу з часом і сприяє розвитку сільської місцевості та національної економіки України. Це вертикально інтегрова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні можливості під час Student FoodTech Challenge отримали студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 24 травня 2019

Атмосфера неймовірних зіркових лекторіїв на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

На запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи, доцентки Лариси Шаран до університету завітав кулінарна зірка нашої країни – Євген Клопотенко. Аудиторія в освітньому офлайн-просторі – здобувачі освіти бакалаврського і магістерського рівнів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 181 «Харчові технології», 242 «Туризм і рекре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атмосфера неймовірних зіркових лекторіїв на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 04 листопада 2024